dog193 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Wiem, ale nie ma tam fociszy jak przeskakiwał przez tą taśmę, bardzo proszę te fotki wstawić, bo mi się podobają i w ogóle nie obchodzi mnie, że są ucięte :evil_lol: Znowu mi wcięło baner :mdleje: Quote
Tepes Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 brzydkie sa nie ma ostrości wgl na psie to nie wstawiałach ich miałaś se go zapisać! Quote
dog193 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Oj tam, na pewno były ładne, a ty przesadzasz :eviltong: No wiem, że miałam, ale jakoś wtedy zajęłam się czymś innym i mi z głowy wyleciało :-( A masz go jeszcze? Quote
Tepes Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 no ok ale to jutro wciepna natręcie:evil_lol: słodki jezu a nasz panieeeeeee:2gunfire: nie wiem zobocza Quote
dog193 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Dziękuję dobra kobieto :loveu: Wiem wiem, trzeba mieć do mnie dużo cierpliwości, tak jak do mojego psa :diabloti: Quote
Tepes Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Ale to zachowej se te zdjęcia do siebie bo nie nadają sie do publikacji:evil_lol: Sue na razie nie ma to nie wiem co z banerem musisz poczekać;) Quote
dog193 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Phi, jak będą śliczne, a ja nie będę mieć co wklejać to wkleję :evil_lol: Powiem, że znalazłam na necie :evil_lol: Czego nie ma? Sue? :D Quote
Tepes Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Nie bydą bo pies na nich jest niewyraźny:evil_lol: osoby któro robiła ta sygnatura;) Quote
Bewarka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Jaka nerwowa :diabloti: Świetne jest to semi, ja też chce na takie :D nie masz więcej foci? Quote
dog193 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Aaaa, spoko, myślałam, że ty robiłaś :D No to poczekam ;) Quote
Tepes Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 oj tam od razu nerwowa:diabloti: a coś tam mam ale nieudane zbyt jak chcesz podeślę Ci link z picasy;) Quote
polciuaa Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 a mnie się najbardziej Mokka podoba. :loveu: Quote
Avaloth Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Iga ma taksówkę, a Zoe aktivdogi?:diabloti: a Jups dogstyle.. co ten wątek obrożowy robi z moją głową :evil_lol: Sushi, fajne imię :) Quote
Tepes Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='dogomanka_']a mnie się najbardziej Mokka podoba. :loveu: a mi tam bordery wiszą i powiewają najlepsza byłą kundelka od tego organizatora Pris(?) czy jakoś tak ale niestety nie mam jej fotki za to imię Mokka mi się podoba;) [quote name='Avaloth']Iga ma taksówkę, a Zoe aktivdogi?:diabloti: a Jups dogstyle.. co ten wątek obrożowy robi z moją głową :evil_lol: Sushi, fajne imię :) Ty widza tak jak jo ledwo tam przyjechałąch zaroz no to9 taksówka to activdog itd:evil_lol: dużo psów właśnie activy miało jak fajne co to za imie wgl:lol: Quote
Avaloth Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Fajne, tak samo jak Imbir :cool3::diabloti: nie znasz się Quote
anka11 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 a mi tam bordery wiszą i powiewają oo mi tez, a wlasciwie to nawet nie przepadam za ta rasa a activdogi chyba najbardziej popularne wsrod bc - zawsze milion zdjec z akcesoriami od ad jest wlasnie na nich Quote
Tepes Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='Avaloth']Fajne, tak samo jak Imbir :cool3::diabloti: nie znasz się o to chodzi, że Ty się nie znasz:diabloti: [quote name='anka11']oo mi tez, a wlasciwie to nawet nie przepadam za ta rasa a activdogi chyba najbardziej popularne wsrod bc - zawsze milion zdjec z akcesoriami od ad jest wlasnie na nich niby taki super border a Jupi był je tam przebił wszystkie razem wzięte;) Po za tym Bocz bawił się dziś frisbee i nawet elegancko wychodziło mu łapanie floaterów:crazyeye: Quote
Avaloth Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Widzisz, a tak narzekałaś na psa. Ja za borderami też nie przepadam, ładne bo ładne, nad merlakami niektórymi nawet się pozachwycać mogę, ale nic specjalnego. Nie mój typ psa, ani z charakteru, ani z wyglądu. No chyba jednak nie, bo Ty :diabloti: Quote
Tepes Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Pewnie to był jednorazowy wybryk:evil_lol: A idź i umrzyj:diabloti: Quote
Avaloth Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Sama se umieraj, mi się jeszcze nie chce:diabloti: Jak tak o nim mówisz to mu się wcale nie dziwie że mu się nie chce, wyrodna matko. Quote
Tepes Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 cichaj bo wrzucom inne fotki na picasa:evil_lol: oj tam oj tam Quote
NightQueen Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Avaloth napisał(a):Widzisz, a tak narzekałaś na psa. Ja za borderami też nie przepadam, ładne bo ładne, nad merlakami niektórymi nawet się pozachwycać mogę, ale nic specjalnego. Nie mój typ psa, ani z charakteru, ani z wyglądu. nie znasz sie :diabloti: Quote
Tepes Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 hahaha Pati kocham Cię:loveu::evil_lol: widzisz Iś NIE ZNASZ SIĘ:diabloti: Quote
Recommended Posts