Culineo Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Tepes napisał(a):im więcy sie lenia tym mni chce mi sie robić:diabloti: się zdziwisz jak znowu pójdziesz do szkoły :evil_lol: z kapci cię wypieprzy z wrażenia :lol: Quote
Culineo Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Tepes napisał(a):no już nie moga sie doczekać:diabloti: nie dziwie się :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 a idź ty leniwcu, nie ma co z Tobą gadać skoro nie chcesz dać niepełnosprawnego Boczka, Klaudusia, wychodzimy. :evil_lol: Quote
polciuaa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Tepes napisał(a):tak więc dziękuję do widzenia:diabloti: dziękuje, dobranoc się mówi, leniwcu. :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ja przepraszam, nie zamknęłam drzwi więc się wróciłam, ale już wychodzę. :diabloti: Quote
Tepes Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 no niepełny sprawny bo musiałach mu to trzymać! Quote
polciuaa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Tepes napisał(a):no niepełny sprawny bo musiałach mu to trzymać! hahaha faktycznie, teraz zauważyłam, że tam Twoje kolana są. :evil_lol: to już nawet mój ciotowaty pies lepiej sobie z kongiem radzi. :diabloti: choć dziwi mnie to bo myślałam, że bedzie się bał czegoś tak ciężkiego itp. :) Quote
Avaloth Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Coś Ty mu tam nawkładała, śmietany? :diabloti: Quote
Tepes Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 ymm tak jest pokasowane posty to jest to i wiadomości teraz nie wiem kto co ode mnie chciał:loveu::angryy::angryy: Quote
dog193 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Też się wkurzyłam :angryy: Wejdź no Dżordż na gg ;) Quote
Tepes Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 ale dziś Bonczar mnie wkurzył... na polach jakieś gostki zrobili se grilla to Bon zainteresowany leci do nich, ale z dystansem było widać, że się ich lekko boi to idę dalej a zaraz przyjdzie...jeden ciulafon dał mu kiełbasę i Bono już kumple siedzi z nimi i się cieszy i nie myśli żeby wrócić do mnie... przekupna śmierdząca cholera...bo żarcie się pojawiło to nic nie istnieje tylko żarcie...poszłam po niego toi się zbulwersował, że chcę go zabrać z taaaakiego fajnego towarzycha i chciał wyjść z obroży...gnojstwo przekupne:angryy::angryy: a później zaczął kopać jak to on i oblazły go całego mrówki... rzadko Bonek mnie wkurza bo na ogół jest grzeczny, ale dzisiaj przegiął pałę:roll: Quote
anka11 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 a później zaczął kopać jak to on i oblazły go całego mrówki... to za kare :lol: :lol: ale w sumie nie wiem ktory pies nie dalby sie przekupic, przynajmniej moj pewnie tez by sie nie ruszyl jakby dostal kiellbache :P Quote
Tepes Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 ta za kara chyba do mie bo jo musiałach go obierać z tego...:roll: ale wiesz co często jest tak, że ludzie siedzą z grillami i idzie dali a tutej przekupne gnojstwo zostało nakopać ino mu do dupy a z lepszych wieści jada jutro z Ewką na seminarium z frisbee;) Quote
polciuaa Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 anka11 napisał(a):to za kare :lol: :lol: ale w sumie nie wiem ktory pies nie dalby sie przekupic, przynajmniej moj pewnie tez by sie nie ruszyl jakby dostal kiellbache :P ja wiem ja wiem! mój by się nie dał przekupić bo a)pewnie bałby się obcych, b)ogólnie nie lubi takich smakołyków. :evil_lol: Quote
anka11 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 ta za kara chyba do mie bo jo musiałach go obierać z tego... ale wiesz co często jest tak, że ludzie siedzą z grillami i idzie dali a tutej przekupne gnojstwo zostało nakopać ino mu do dupy a chyba, ze tak :P ale na ogol chyba nikt nie czestuje psa niczym, a tutaj sie tak stalo ;d Pola, masz dziwnego psa, jak mozna nie lubic kielbasy :P Quote
polciuaa Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 anka11 napisał(a):a chyba, ze tak :P ale na ogol chyba nikt nie czestuje psa niczym, a tutaj sie tak stalo ;d Pola, masz dziwnego psa, jak mozna nie lubic kielbasy :P nie wiem, spytasz go na zlocie, ja od ponad roku nie moge mu niczym dogodzić. :diabloti: Quote
Recommended Posts