Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Tepes napisał(a):
im więcy sie lenia tym mni chce mi sie robić:diabloti:

się zdziwisz jak znowu pójdziesz do szkoły :evil_lol: z kapci cię wypieprzy z wrażenia :lol:

Posted

Tepes napisał(a):
no niepełny sprawny bo musiałach mu to trzymać!

hahaha faktycznie, teraz zauważyłam, że tam Twoje kolana są. :evil_lol: to już nawet mój ciotowaty pies lepiej sobie z kongiem radzi. :diabloti: choć dziwi mnie to bo myślałam, że bedzie się bał czegoś tak ciężkiego itp. :)

• 2 weeks later...
Posted

ale dziś Bonczar mnie wkurzył...
na polach jakieś gostki zrobili se grilla to Bon zainteresowany leci do nich, ale z dystansem było widać, że się ich lekko boi
to idę dalej a zaraz przyjdzie...jeden ciulafon dał mu kiełbasę i Bono już kumple siedzi z nimi i się cieszy i nie myśli żeby wrócić do mnie...
przekupna śmierdząca cholera...bo żarcie się pojawiło to nic nie istnieje tylko żarcie...poszłam po niego toi się zbulwersował, że chcę go
zabrać z taaaakiego fajnego towarzycha i chciał wyjść z obroży...gnojstwo przekupne:angryy::angryy:
a później zaczął kopać jak to on i oblazły go całego mrówki...
rzadko Bonek mnie wkurza bo na ogół jest grzeczny, ale dzisiaj przegiął pałę:roll:

Posted

a później zaczął kopać jak to on i oblazły go całego mrówki...

to za kare :lol: :lol:

ale w sumie nie wiem ktory pies nie dalby sie przekupic, przynajmniej moj pewnie tez by sie nie ruszyl jakby dostal kiellbache :P

Posted

ta za kara chyba do mie bo jo musiałach go obierać z tego...:roll:
ale wiesz co często jest tak, że ludzie siedzą z grillami i idzie dali a tutej przekupne gnojstwo zostało nakopać ino mu do dupy

a z lepszych wieści jada jutro z Ewką na seminarium z frisbee;)

Posted

anka11 napisał(a):
to za kare :lol: :lol:

ale w sumie nie wiem ktory pies nie dalby sie przekupic, przynajmniej moj pewnie tez by sie nie ruszyl jakby dostal kiellbache :P

ja wiem ja wiem! mój by się nie dał przekupić bo a)pewnie bałby się obcych, b)ogólnie nie lubi takich smakołyków. :evil_lol:

Posted

ta za kara chyba do mie bo jo musiałach go obierać z tego...
ale wiesz co często jest tak, że ludzie siedzą z grillami i idzie dali a tutej przekupne gnojstwo zostało nakopać ino mu do dupy

a chyba, ze tak :P ale na ogol chyba nikt nie czestuje psa niczym, a tutaj sie tak stalo ;d

Pola, masz dziwnego psa, jak mozna nie lubic kielbasy :P

Posted

anka11 napisał(a):
a chyba, ze tak :P ale na ogol chyba nikt nie czestuje psa niczym, a tutaj sie tak stalo ;d

Pola, masz dziwnego psa, jak mozna nie lubic kielbasy :P

nie wiem, spytasz go na zlocie, ja od ponad roku nie moge mu niczym dogodzić. :diabloti: