Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

No właśnie :shake: Ja właśnie psychicznie się przygotowuję do spaceru najpierw ze Strofą potem z Pamirem, ale tam mi się nie chce, że szok... :diabloti:
Dokładnie, życiem trzeba się bawić, w końcu ma się tylko jedno :)

Posted

[quote name='Tepes']
aaaa bodnijcie mie wszyscy:obrazic:
no ale lepi, że nie mo oczy niż, że oczy mo a świeci jak święty:diabloti:

ja jednak wolałabym żeby mój pies miał oczy...:evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']No właśnie :shake: Ja właśnie psychicznie się przygotowuję do spaceru najpierw ze Strofą potem z Pamirem, ale tam mi się nie chce, że szok... :diabloti:
Dokładnie, życiem trzeba się bawić, w końcu ma się tylko jedno :)

Mi sie tyż nie chciało is dzisiej samy i ino zrobiłach runda po osielu:diabloti:

[quote name='dog193']Dżordż, jutro spaceros? ;-)
No jo jest zawsze chetno ino nie wiem o kery jada do wujka do szpitala

[quote name='dogomanka_']ja jednak wolałabym żeby mój pies miał oczy...:evil_lol:
a spadaj na zlocie spojrzysz mu w oczka piękne ciemniutkie a nie w dziury:diabloti:

Posted

[quote name='Tepes']Mi sie tyż nie chciało is dzisiej samy i ino zrobiłach runda po osielu:diabloti:

Sadystka, to ja już się nie dziwię czemu biedna waga musi psa odchudzać :-(:diabloti:

Posted

[quote name='dogomanka_']dziury. :diabloti: na pewno to będą same dziury!

MOM zdjęcia z ogródka gdzie mom dowód że mo OCZY:diabloti:

[quote name='dog193']To daj mi znać, ok? :smile:

no to już my są umówione:)

[quote name='dogomanka_']Anula, nie bądź głupia, nie dawaj Ewce znać, ona nas zdradziła, nie pamiętasz? :diabloti:
haha już za późno już ji dałach znać:evil_lol:

[quote name='Paulina_mickey']https://lh4.googleusercontent.com/-gzr7p7LNmcU/T5AYTc8KUdI/AAAAAAAAA7g/OIqcBRjpGkY/s640/_4190735.JPG faaajowe!!

Aa i jeszcze raz dziękuje za bransoletkę :multi:Jest cuuuudowna :loveu::loveu:

dzięki:)
a ja za to się bardzo cieszę, ze się podoba:)

[quote name='Luzia']Sadystka, to ja już się nie dziwię czemu biedna waga musi psa odchudzać :-(:diabloti:
ale dzisiej za to był na ogródku:evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']to dawaj te zdjęcia z ogródka, gdzie niby widać, że ma oczy. :diabloti:

Ludziska, tak przy okazji zrobię tutaj mini reklamę zlotu dogomaniaków:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225298-III-Śląski-Zlot-Dogomaniaków-Zapraszamy!
Niska cena, burżuazyjne warunki i ludzie, nic tylko wpadać na wątek i się zapisywać. :diabloti:

Rzeczywiście się zabrałaś za to reklamowanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']Wow, a jak toto wygląda? :razz:

powiem Ci w tajemnicy, ze bardzo fajnie:cool3:

[quote name='dogomanka_']to dawaj te zdjęcia z ogródka, gdzie niby widać, że ma oczy. :diabloti:

Ludziska, tak przy okazji zrobię tutaj mini reklamę zlotu dogomaniaków:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225298-III-Śląski-Zlot-Dogomaniaków-Zapraszamy!
Niska cena, burżuazyjne warunki i ludzie, nic tylko wpadać na wątek i się zapisywać. :diabloti:

a po co wstawiać jak Wy ino mi tu klepiecie ozorami jak szalone a fot nikt nie oglądo:diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
taa, tak tylko mimochodem się o to pytasz. :evil_lol:

pewnie , że tak :niewiem:

on nie ma oczu, wydłubała mu i teraz odwraca nasza uwage tym , że na zdjęciach mu siię nie świecą :)