lawendowa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Mój z kolei żadnego jedzenia nie ruszy, ale on ogólnie jest mało zainteresowany takimi rzeczami... Lapy od aparatu marzną:D Dlatego u Nas wiosennie:P tak na pocieszenie chyba. Chociaż osobiście wolę zimę :) Quote
Tepes Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 mojemu się czasem zdarzy, ale on to by za jedzenie oddał życie:evil_lol: właśnie marzną!! po za tym teraz mnie nie ma w domu siedzę na noc w Krakowie u Iśki:loveu: mlahaha juz widzę jak nauczy się na kolokwium z matematyki:evil_lol: a tak wgl dziś z laborek z chemii wywalił praktycznie całą grupę zostały 2 osoby :diabloti: Quote
lawendowa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 oj tam oj tam, nie trzeba zawsze tak na wszystko umieć:P (Powinnam już kończyć pisanie mgr'a ale ciiiiiiiiiii ) Quote
Sweet Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Tepes napisał(a):mojemu się czasem zdarzy, ale on to by za jedzenie oddał życie:evil_lol: właśnie marzną!! po za tym teraz mnie nie ma w domu siedzę na noc w Krakowie u Iśki:loveu: mlahaha juz widzę jak nauczy się na kolokwium z matematyki:evil_lol: a tak wgl dziś z laborek z chemii wywalił praktycznie całą grupę zostały 2 osoby :diabloti: A ty zostałaś czy też cię wywalił?? :P I w ogóle jak tam moje zadanko z infy? jaką dostałam ocenę ?? :diabloti: Quote
Tepes Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 lawendowa napisał(a):oj tam oj tam, nie trzeba zawsze tak na wszystko umieć:P (Powinnam już kończyć pisanie mgr'a ale ciiiiiiiiiii ) haha no właśnie oj tam oj tak kto by sie przejmował:diabloti: ania90 napisał(a):czesc:smile: Bono jak zawsze szaleje :-D ;) Sweet napisał(a):A ty zostałaś czy też cię wywalił?? :P I w ogóle jak tam moje zadanko z infy? jaką dostałam ocenę ?? :diabloti: mnie wywalił jako 1:diabloti: ale on ogólnie nie wiadomo czemu uwalił się mnie...:roll: jeszcze nie dostałaś ale chooopie to było jedno zadanie kurde z MILIONA:evil_lol: Quote
lawendowa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Nie można się stersować głupotami:P wrzodów można się nabawić i innych takich :P Quote
Tepes Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 no właśnie i przez stres okropny w liceum wylądowałam z podejrzeniem wrzodów i na gastroskopii ale na szczęście nic nie wyszło tak teraz totalny luz, od czego jest 2 termin od czego jest poprawka:evil_lol: wgl po co się przejmować:diabloti: Quote
Sweet Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Tepes napisał(a): mnie wywalił jako 1:diabloti: ale on ogólnie nie wiadomo czemu uwalił się mnie...:roll: jeszcze nie dostałaś ale chooopie to było jedno zadanie kurde z MILIONA:evil_lol: Haha :evil_lol: myślałam że jako jedna z tych 2 zostalaś:P Ja też nie wiem.. czasami nauczyciele tak mają że kogoś nie lubią bo tak :P hah:D no ale chociaż to miałaś :P:P Quote
Avaloth Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Te Andrzej, kiedyś Ty to pisała? :evil_lol: ja Cie tylko na fejsie i kwejku widziałam, pewnie po kryjomu jak poszłam spać ukradłaś mi laptopa :eviltong: Quote
Tepes Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Sweet napisał(a):Haha :evil_lol: myślałam że jako jedna z tych 2 zostalaś:P Ja też nie wiem.. czasami nauczyciele tak mają że kogoś nie lubią bo tak :P hah:D no ale chociaż to miałaś :P:P ja hahaha nie facet najchętniej by mnie kwasem polał:eviltong: Avaloth napisał(a):Te Andrzej, kiedyś Ty to pisała? :evil_lol: ja Cie tylko na fejsie i kwejku widziałam, pewnie po kryjomu jak poszłam spać ukradłaś mi laptopa :eviltong: o tym, że wywalił z laborek? na infie. chyba że chodzi Ci co coś innego:diabloti: Quote
Tepes Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 a dziękuję dziękuję:evil_lol: po za tym zmieniłam pierwszą stronę;) Quote
sator_k_ Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Zeskanowałabyś mi swój autograf? :evil_lol: Quote
Avaloth Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ja chce dostać osobiście, podpiszesz mi się na ręce?! :multi::diabloti: albo gdzie indziej..:evil_lol: Quote
Tepes Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 na ręce bez problemu ale GDZIE INDZIEJ muszę się głęboko nad tym zastanowić:lol::diabloti: Quote
Aleksa. Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ładnie napisałaś pierwszy post. :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Noo fajnie się zaczyna, na razie podpis pod zdjęciem, a później całe artykuły :) Quote
Tepes Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Aleksandra95 napisał(a):ładnie napisałaś pierwszy post. :loveu: dzięki;) Paulina_mickey napisał(a):Noo fajnie się zaczyna, na razie podpis pod zdjęciem, a później całe artykuły :smile: miło by było:) Quote
Tepes Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 haha dzięki;) matko jak mi się nie chce chodzić na studia, chcę już święta! Quote
Recommended Posts