Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

wiedziałaś jak bilety były do sprzedaży, bo na początku śmiałaś się, że nie zdążyłam kupić biletu:evil_lol:
a później zrobili dodatkowy koncert 7.11

Posted

Tepes napisał(a):
wiedziałaś jak bilety były do sprzedaży, bo na początku śmiałaś się, że nie zdążyłam kupić biletu:evil_lol:
a później zrobili dodatkowy koncert 7.11

no wiedziałam ale o tamtym koncercie, na którym bym nie pojechała bo mi data nie pasowała, al o tym nie wiedziałam :-(

Posted

Luzia napisał(a):
Ojoj jakie przywitanie, aż miło :)

a bo miło Cię widzieć znów ^^

NightQueen napisał(a):
no wiedziałam ale o tamtym koncercie, na którym bym nie pojechała bo mi data nie pasowała, al o tym nie wiedziałam :-(

wiesz co mi jutrzejsza data nie bardzo pasuje bo jest kolos z chemii i jak Dxter zobaczy, że mnie ie ma to mój żywot się niedługo skończy;)
a jeśli by Ci tak zależało tak jak np mi na koncercie Apo to byś wiedziała gdzie jakie koncerty mają i codziennie szukała czy są jakieś zmiany;) ale 30STM lubią Polskę to pewnie jeszcze jakoś niedługo przyjadą;)
Matko ale fajne uczucie to już jutro:loveu:

Posted

Było tak cudownie, że nie potrafię tego opisać, po prostu trzeba było tam być!
Nie spodziewałam się, że będzie taka moc!
Wielkie balony, orki, delfiny, żółwie, krokodyle "pływające" po publiczności, serpentyny
przeuroczy Jared i jego super głos, niezapomniana noc! Hektolitry potu, śwpiewanie ile sił w płucach!

Jared: What's your name?
Guy: Konrad
Jared: WTF? Coconut

Moc, moc i jeszcze raz moc, po prostu nie potrafię sie ogarnąć w tym momencie!

[video=youtube;IJ-AdgDopxs]http://www.youtube.com/watch?v=IJ-AdgDopxs&feature=related[/video]

[video=youtube;zJoFZCBwbY0]http://www.youtube.com/watch?v=zJoFZCBwbY0&feature=related[/video]

Posted

Ach, Jared. :loveu:
Gdzie byłaś w tłumie ? Na początku, na środku, czy na końcu ?
A te jego przejście na drugą scenę...nawet nie został zauważony, hahah.:lol:
...tylko szkoda mi go było, bo jak wracał to miał caałe plecy czerwone. :shake:

Posted

[quote name='Talia']WOW Ty to się wozisz :D

:diabloti:

[quote name='darii_iia']Ach, Jared. :loveu:
Gdzie byłaś w tłumie ? Na początku, na środku, czy na końcu ?
A te jego przejście na drugą scenę...nawet nie został zauważony, hahah.:lol:
...tylko szkoda mi go było, bo jak wracał to miał caałe plecy czerwone. :shake:
bardziej z przodu;)
ale później przed tym jak brał na scenę to musiałam wyjść z tłumu bo mi się zrobiło słabo i niedobrze

nasz uroczy FAIL:loveu::loveu::diabloti:
[video=youtube;LIg-xM9lyrI]http://www.youtube.com/watch?v=LIg-xM9lyrI&feature=related[/video]

Posted

http://img4.imageshack.us/img4/9524/dogot.jpg Cudny Czopek:loveu:

Tepes napisał(a):
a no kochane;)
i na starość coś orbi się grzeczniejszy na osiedlu mogę go puścić pobawimy się zabawką czy patyczkiem ładnie;)

U nas jest to samo, starzeją się chłopy:eviltong: Czasem mi nawet brakuje takiego debila jakim Paco był wcześniej(ach to ganianie po osiedlu za psem który pożerał jakąs folię):diabloti:

Posted

A mój dalej niezmordowanie wszystko do pyska bierze. W sumie poszarpie na strzępy i nie zżera... ale lubi też rozszarpywać puszki po piwie co oczywiście go kaleczy...no i noszenie wszelkich szklanych butelek po trunkach wysokoprocentowych, podrzucanie ich i łapanie w locie...:angryy:

Na szczęście coraz mniej tych wybryków...

Posted

Tepes napisał(a):
dziękujemy:loveu:
ile Twój już ma? ooo nie akurat tego mi nie brakuje:evil_lol:

9 grudnia stukną mu 4 lata;) Niby taki stary nie jest, ale strasznie widać te zmiany w zachowaniu:evil_lol:

Nie szczędź Bona, bierz go na sesje i dawaj mi tu zaraz jego foty:diabloti:

Posted

lawendowa napisał(a):
A mój dalej niezmordowanie wszystko do pyska bierze. W sumie poszarpie na strzępy i nie zżera... ale lubi też rozszarpywać puszki po piwie co oczywiście go kaleczy...no i noszenie wszelkich szklanych butelek po trunkach wysokoprocentowych, podrzucanie ich i łapanie w locie...:angryy:

Na szczęście coraz mniej tych wybryków...

mój na szczęście butelki i puszki z daleka ale lubił jakieś woreczki foliowe
i czasem zdałyło się taki zjeść ale teraz jest spokój;) czasem jak zdarzy mu się
wziąć do psyka coś do jedzenia co znajdzie powiem FE! i wypluje;)

monika15 napisał(a):
9 grudnia stukną mu 4 lata;) Niby taki stary nie jest, ale strasznie widać te zmiany w zachowaniu:evil_lol:

Nie szczędź Bona, bierz go na sesje i dawaj mi tu zaraz jego foty:diabloti:

to Bonisław starszy:evil_lol:
teraz ziiimno nie chce mi się zdjęć robić ^^