Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tepes']o Gdynia ogólnie uwielbiom trójmiasto:loveu:
miałach jechać do Sopotu z Isiorem i Ewką ale moi kuzynce sie dziecka zachciało no i dupa:evil_lol:

no pod namiot fajnie sie wydaje jo jeszcze nigdy nie byłach aż wstyd sie przyznać:evil_lol:

no to ja zapraszam do siebie, zabiore Cię pod namiot. :evil_lol:

[quote name='bianka19']ja to jeszcze w tamtych okolicach w ogóle nie byłam. najbliżej stamtąd to byłam w Łebie, Ustka i okolice. :cool3: fajnie tak mieszkać nad bałtyckim. :loveu:
no to troszkę coś wam nie wyszło, szkoda bo były takie fajnie plany. :evil_lol:
jam teraz właśnie do Włoch pod namioty jadę, ciekawe czy zdzierżę dwa tygodnie. mam nadzieję, że bez robali. :-o

ja nad morzem byłam tylko w Dziwnowie na zielonej szkole. :evil_lol:
ja pierdziele, do Włoch pod namioty?! to ja miałam podniete, że pod Olkusz jade ze znajomymi. :evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']no to ja zapraszam do siebie, zabiore Cię pod namiot. :evil_lol:

ja nad morzem byłam tylko w Dziwnowie na zielonej szkole. :evil_lol:
ja pierdziele, do Włoch pod namioty?! to ja miałam podniete, że pod Olkusz jade ze znajomymi. :evil_lol:
oo nice:evil_lol:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Anula, tak teraz spojrzałam na ilość Twoich postów...skąd Ty do cholery ich tyle nabrałaś?! :evil_lol:

spamuje, a niby skąd :evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']Anula, tak teraz spojrzałam na ilość Twoich postów...skąd Ty do cholery ich tyle nabrałaś?! :evil_lol:
[quote name='Avaloth']spamuje, a niby skąd :evil_lol:
[quote name='dogomanka_']Anula. :mad: nieładnie tak spamować :mad:

i sie wszystko wydało:diabloti:

Posted

a spamuj:evil_lol: w sumie ile Ci do ognika brakuje bo jo już nie pamietom jak to miec jednego
a Ty myślisz, że jo mom? jakbych miala to bych dała a tak wgl Boczek teskni za Tobą downo go nie odwiedzałaś:(
jutro postarom sie coś porobić jak nie na placu to domowe coś;)

Posted

[quote name='Tepes']a spamuj:evil_lol: w sumie ile Ci do ognika brakuje bo jo już nie pamietom jak to miec jednego
a Ty myślisz, że jo mom? jakbych miala to bych dała a tak wgl Boczek teskni za Tobą downo go nie odwiedzałaś:(
jutro postarom sie coś porobić jak nie na placu to domowe coś;)

phi! :mad:
ja się teraz zaczęłam zastanawiać od ilu postów są dwa ogniki. :evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']phi! :mad:
ja się teraz zaczęłam zastanawiać od ilu postów są dwa ogniki. :evil_lol:
Nie pamiętam czy od 4 czy od 5 tys..

a tak wgl Boczek teskni za Tobą downo go nie odwiedzałaś:-(

bluźnisz, on tęskni za mną !

Posted

[quote name='dog193']Od 2,5 tyś jest jeden :D

No dawno dawno :( Jakoś nie ma okazji.
to wbij na piwosza kiedyś badź film bądź klachy:diabloti:

[quote name='Avaloth']Nie pamiętam czy od 4 czy od 5 tys..

bluźnisz, on tęskni za mną !
no pewne za Tobą tyż ino, że Ewa go części odwiedzała nie tak jak Ty co z Cibie za ciotka 2 lata temu byłaś u niego w sumie z nim:evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes']
no pewne za Tobą tyż ino, że Ewa go części odwiedzała nie tak jak Ty co z Cibie za ciotka 2 lata temu byłaś u niego w sumie z nim:evil_lol:
Rok łosiu, jakie dwa. Nawet nie cały. Widziałabym go na wystawie to celowo wszystko tak zaplanowałaś żebym się z nim nie widziała :-( po prostu jesteś zazdrosna o to że on mnie tak kocha, i tyle.:diabloti:

Posted

pacz rok temu był na śląskim...myślałach, że go nie było i pomyślałach ino o Sulistrowicach:evil_lol:
tak celowo i sie kurde wydało:diabloti:

Posted

[quote name='Tepes']o kogo moje oczy widzą:loveu::evil_lol:
do Ciebie tyż sie przytulałach jak mi sie po piciu LOVE do wszystkich włączyło nie?:diabloti:

same dobre rzeczy widzą :D

nie wiem, nie pamiętam... :siara:
nie .. chyba tylko na ławkach :)
a potem ogarnęłaś :diabloti: po karmelllu :loveu:

Posted

[quote name='Tepes']no ba:loveu::evil_lol:
wydaje mi sie, że ogarnełach dopiero jak znalazłach sie u siebie w domku choć kto wie:evil_lol:

:)
coś tam mówiłaś u mnie w domku jak rozmawiałyśmy o koczykach, że coraz lepiej widzisz więc trzeźwiejesz więc będziesz rzygać :D :roflt:

Posted

o rzyganiu nie godałach na pewno bo mi nawet niedobrze nie było o lepszym widzneiu było i że trzeźwieja i wtedy powiedzioł facet od Anki, że do tego mi sie język plącze:evil_lol:
o rzyganiu na bank nie było:D

Posted

[quote name='Tepes']o rzyganiu nie godałach na pewno bo mi nawet niedobrze nie było o lepszym widzneiu było i że trzeźwieja i wtedy powiedzioł facet od Anki, że do tego mi sie język plącze:evil_lol:
o rzyganiu na bank nie było:D

oo pamiętasz ! i nie od Anki tylko od Klaudii :D
a rzyganiu było na ognisku- racja ! :) sry

Posted

przepraszam za dużo nowych ludzi było i nie ogarnełach z imionami:oops:
no a czamu bych miała nie pamiętać:evil_lol:
o rzyganiu to ew że rzygom na 2 dzień:eviltong:

Posted

[quote name='Tepes']przepraszam za dużo nowych ludzi było i nie ogarnełach z imionami:oops:
no a czamu bych miała nie pamiętać:evil_lol:
o rzyganiu to ew że rzygom na 2 dzień:eviltong:

no o rzyganiu na drugi dzień ! a jak ja mówiłam ?:D
miałabyś nie pamiętać.. hmmm no nie wiem dlaczego ! :diabloti: