Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='bianka19']my już powróciliśmy na dogo, chcieliśmy się pochwalić, a ty wyjeżdżasz, nieładnie tak. :cool3: udanego zlotu. :lol:

jo ino na chwila i spadom dali jutro Apocalytpica i jutro w nocy ciąg dalszy zlotu;)

[quote name='Luzia']Gdzieś balowała, że noga rozwalona :lol:
?
moja mama ratując psa została poturbowano i miała noga rozwalono w sumie mo

jiiiiiiiiii nie wierza, że ich jutro zobocza:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tepes']jo ino na chwila i spadom dali jutro Apocalytpica i jutro w nocy ciąg dalszy zlotu;)

jiiiiiiiiii nie wierza, że ich jutro zobocza:loveu::loveu:

istny koszmar :diabloti::diabloti:

Posted

jestem!
zlot BOMBA!! ino szybko mineło przed chwilą przyjechałach i padm na pysk

koncert...........................MIODZIO po porstu nie wiem jak to opisać teroz mom depresja pokoncertowo jak sie ogarna wszystko opisza po kolei i dom zdjęcia
ale na razie dejcie mi odsapnąć

Posted

na zlocie było super nie ma co tu opowaidac ino wpadać na watek:
http://www.dogomania.pl/threads/211307-quot-Nie-do%C5%9B%C4%87-%C5%BCe-zatruta-woda-to-jeszcz******-quot-czyli-bur%C5%BCuazyjny-zlot-zako%C5%84czony

koncert bosko:loveu::loveu:
ogień zaczął sie na Farben Lehre jak pogo było WSZĘDZIE oberwałach w tyn czas 4 razy glanem w łeb:diabloti: i już w połowie nie miałach siły i nie wiadomo skąd przyszed mi z odsieczą jakiś kolega i mi pomgoł kałczuki odpychac ode mie i jakoś my se tak w przerwie godali i wgl w końcu wyszło na to, że jo praktycznie nic nie widza i pan kolega wziął mie na barana:loveu::loveu: Wyszed Perttu wyszed Eicca i spojrzoł na mie a jo już cało szczęśliwo:loveu::loveu::loveu::loveu: po prostu było świetnie no wyszalałach sie i wyśpiewałach za wszystkie czasy, na rasze rozpaczliwe wołanie one more time wyszli i zagrali Hall Of The Mountain King:loveu: po porstu takie przeżycia a tak szybko to mineło:( Eicca powiedzioł, że nie momy sie smutać bo niedługo przyjadą! I jak zarzucił uśmiechem byłach w 7 niebie:loveu:

[video=youtube;rEwAEpFYzFg]http://www.youtube.com/watch?v=rEwAEpFYzFg[/video]

Posted

a Bocz dostoł dzisiej piłeczka i z rogza i o dziwo mu sie spodobała:evil_lol:
no na zlocie fajnie było spacery ogniska jak to na zlocie ino szkoda, ze Bona nie było:)

na razie to jo ino żyja koncertem a nie zlotem:evil_lol:

Posted

miałaś tam aparat jakiś? bo ogladałam te zdjecia na fejsie i sie zastanawiałam czy to ty robiłaś, albo ktoś z twoich znajomych ;)
A swoją drogą ładnie wyglądałaś;)

Posted

[quote name='bianka19']szkoda, że Bonka nie wzięłaś. :lol:
no, no pozazdrościć chwalipięto. :evil_lol:
jakbych nie jechała pociągiem to pies by pewnie był;)

[quote name='Sweet']miałaś tam aparat jakiś? bo ogladałam te zdjecia na fejsie i sie zastanawiałam czy to ty robiłaś, albo ktoś z twoich znajomych ;)
A swoją drogą ładnie wyglądałaś;)
kochanie moje zparat miałach ale POGO było wszędzie i jakbych go wyciągła to bych go długo w ręce nie potrzymała;)
a dziękuję

Posted

[quote name='Tepes']jakbych nie jechała pociągiem to pies by pewnie był;)
no faktycznie, bo w pociągu trochę męka dla piesków. :D dodaj jakieś ino fotki! :cool3:

Posted

nie, że męka ale Bono nie wejdzie do pociągu;)
nie mom fotek moga dać Apo abo ze zlotu ale ze zlotu mom mało i już wstawiłach wszystkie na wątku burżuazyjnym:evil_lol:

Posted

mom więcy trocha ale nie chce mi sie ich zmniejszać;)
no wiem, że mało, roz to żałwoałach bo na spacerze było zarąbiście i było tyle boćków
ale chmury sie zebrały lazili my dłuuugo a jak zoboczyłach te chmury powiedziałach o nie
nie chca powtórki z rozrywki sprzed roku i zostawiłach aparat i zaroz słońce wyszło
jakoś ogólnie nie chciało mi sie fot robić

Posted

powiem tak...niech ktoś mie je*nie łomem bo sie nie umia ogarnąć...
[video=youtube;DjJSKQVdm48]http://www.youtube.com/watch?v=DjJSKQVdm48&feature=related[/video]

co chwila oglądom filmiki i zdjecia które już widziałach setki razy...

mocie zlotowe coś;)

Posted

Teraz od następnego koncertu będziesz przeżywać tak jak iśka :evil_lol:

Te zlotowe cudne:diabloti: Ładna twarz:evil_lol:
I swoją drogą włosy ci mocno urosły ;)

Posted

o ile bydzie kolejny...
no nie tyż tak sądza:evil_lol: to jeszcze nie są no jakby to padać całkowito ich długośćc bo sie trocha poskręcąły jak wyprostuja sę dłuuuższe:loveu:

Posted

[quote name='Tepes']o ile bydzie kolejny...
no nie tyż tak sądza:evil_lol: to jeszcze nie są no jakby to padać całkowito ich długośćc bo sie trocha poskręcąły jak wyprostuja sę dłuuuższe:loveu:

Na pewno będzie ;)
No od razu zauważyłam jak ładnie wyszłaś :evil_lol:
Zapuszczasz?:D No proste zawsze są dłuższe dlatego lubię proste:D