Tepes Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='bianka19']my już powróciliśmy na dogo, chcieliśmy się pochwalić, a ty wyjeżdżasz, nieładnie tak. :cool3: udanego zlotu. :lol: jo ino na chwila i spadom dali jutro Apocalytpica i jutro w nocy ciąg dalszy zlotu;) [quote name='Luzia']Gdzieś balowała, że noga rozwalona :lol: ? moja mama ratując psa została poturbowano i miała noga rozwalono w sumie mo jiiiiiiiiii nie wierza, że ich jutro zobocza:loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Tepes']jo ino na chwila i spadom dali jutro Apocalytpica i jutro w nocy ciąg dalszy zlotu;) pozazdrościć. :D Quote
NightQueen Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Tepes']jo ino na chwila i spadom dali jutro Apocalytpica i jutro w nocy ciąg dalszy zlotu;) jiiiiiiiiii nie wierza, że ich jutro zobocza:loveu::loveu: istny koszmar :diabloti::diabloti: Quote
Tina.Sara Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 faaaaajnie masz :loveu: ale wracaj szybko :diabloti: Quote
Martunia Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 hejka Anulcia :loveu: widzisz, pamiętam o waszej galerii :loveu: Quote
Tepes Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 jestem! zlot BOMBA!! ino szybko mineło przed chwilą przyjechałach i padm na pysk koncert...........................MIODZIO po porstu nie wiem jak to opisać teroz mom depresja pokoncertowo jak sie ogarna wszystko opisza po kolei i dom zdjęcia ale na razie dejcie mi odsapnąć Quote
Tepes Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 na zlocie było super nie ma co tu opowaidac ino wpadać na watek: http://www.dogomania.pl/threads/211307-quot-Nie-do%C5%9B%C4%87-%C5%BCe-zatruta-woda-to-jeszcz******-quot-czyli-bur%C5%BCuazyjny-zlot-zako%C5%84czony koncert bosko:loveu::loveu: ogień zaczął sie na Farben Lehre jak pogo było WSZĘDZIE oberwałach w tyn czas 4 razy glanem w łeb:diabloti: i już w połowie nie miałach siły i nie wiadomo skąd przyszed mi z odsieczą jakiś kolega i mi pomgoł kałczuki odpychac ode mie i jakoś my se tak w przerwie godali i wgl w końcu wyszło na to, że jo praktycznie nic nie widza i pan kolega wziął mie na barana:loveu::loveu: Wyszed Perttu wyszed Eicca i spojrzoł na mie a jo już cało szczęśliwo:loveu::loveu::loveu::loveu: po prostu było świetnie no wyszalałach sie i wyśpiewałach za wszystkie czasy, na rasze rozpaczliwe wołanie one more time wyszli i zagrali Hall Of The Mountain King:loveu: po porstu takie przeżycia a tak szybko to mineło:( Eicca powiedzioł, że nie momy sie smutać bo niedługo przyjadą! I jak zarzucił uśmiechem byłach w 7 niebie:loveu: [video=youtube;rEwAEpFYzFg]http://www.youtube.com/watch?v=rEwAEpFYzFg[/video] Quote
Paulina_mickey Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 To Twoje nagranie? Blisko stałaś dosyć- faajnie grali :D Quote
Tepes Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 nie moje, a jo stołach praktycznie przy scenie;) Quote
bianka19 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 wróciłaś już. :multi: nie mogę się doczekać zdjęć ciotka. :D z tego co widzę, koncert super, a jak było na zlocie? opowiadaj swoje relacje. :eviltong: Quote
Tepes Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 a Bocz dostoł dzisiej piłeczka i z rogza i o dziwo mu sie spodobała:evil_lol: no na zlocie fajnie było spacery ogniska jak to na zlocie ino szkoda, ze Bona nie było:) na razie to jo ino żyja koncertem a nie zlotem:evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 szkoda, że Bonka nie wzięłaś. :lol: no, no pozazdrościć chwalipięto. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 miałaś tam aparat jakiś? bo ogladałam te zdjecia na fejsie i sie zastanawiałam czy to ty robiłaś, albo ktoś z twoich znajomych ;) A swoją drogą ładnie wyglądałaś;) Quote
Tepes Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='bianka19']szkoda, że Bonka nie wzięłaś. :lol: no, no pozazdrościć chwalipięto. :evil_lol: jakbych nie jechała pociągiem to pies by pewnie był;) [quote name='Sweet']miałaś tam aparat jakiś? bo ogladałam te zdjecia na fejsie i sie zastanawiałam czy to ty robiłaś, albo ktoś z twoich znajomych ;) A swoją drogą ładnie wyglądałaś;) kochanie moje zparat miałach ale POGO było wszędzie i jakbych go wyciągła to bych go długo w ręce nie potrzymała;) a dziękuję Quote
bianka19 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='Tepes']jakbych nie jechała pociągiem to pies by pewnie był;) no faktycznie, bo w pociągu trochę męka dla piesków. :D dodaj jakieś ino fotki! :cool3: Quote
Tepes Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 nie, że męka ale Bono nie wejdzie do pociągu;) nie mom fotek moga dać Apo abo ze zlotu ale ze zlotu mom mało i już wstawiłach wszystkie na wątku burżuazyjnym:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 wszystkie już wstawiłaś tam? to naprawdę mało :evil_lol: Nie postarałaś się ze zdjęciami... :( Quote
Tepes Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 mom więcy trocha ale nie chce mi sie ich zmniejszać;) no wiem, że mało, roz to żałwoałach bo na spacerze było zarąbiście i było tyle boćków ale chmury sie zebrały lazili my dłuuugo a jak zoboczyłach te chmury powiedziałach o nie nie chca powtórki z rozrywki sprzed roku i zostawiłach aparat i zaroz słońce wyszło jakoś ogólnie nie chciało mi sie fot robić Quote
Tepes Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 powiem tak...niech ktoś mie je*nie łomem bo sie nie umia ogarnąć... [video=youtube;DjJSKQVdm48]http://www.youtube.com/watch?v=DjJSKQVdm48&feature=related[/video] co chwila oglądom filmiki i zdjecia które już widziałach setki razy... mocie zlotowe coś;) Quote
Sweet Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Teraz od następnego koncertu będziesz przeżywać tak jak iśka :evil_lol: Te zlotowe cudne:diabloti: Ładna twarz:evil_lol: I swoją drogą włosy ci mocno urosły ;) Quote
Tepes Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 o ile bydzie kolejny... no nie tyż tak sądza:evil_lol: to jeszcze nie są no jakby to padać całkowito ich długośćc bo sie trocha poskręcąły jak wyprostuja sę dłuuuższe:loveu: Quote
Sweet Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Tepes']o ile bydzie kolejny... no nie tyż tak sądza:evil_lol: to jeszcze nie są no jakby to padać całkowito ich długośćc bo sie trocha poskręcąły jak wyprostuja sę dłuuuższe:loveu: Na pewno będzie ;) No od razu zauważyłam jak ładnie wyszłaś :evil_lol: Zapuszczasz?:D No proste zawsze są dłuższe dlatego lubię proste:D Quote
Recommended Posts