Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Martunia napisał(a):
E tam, przejmujesz się nimi. :D Ważne, że Wam się podoba. ^^
Co tam u Was? :loveu:

Ja się wcale nie przejmuje:diabloti:
A u nas maaaaaasa nauki...Pies czuje się niedopieszczony a mnie w szkole szlag trefio jak za oknem fajnie cieplutko i jeszcze jutro 8 lekcji:/

Posted

Martunia napisał(a):
U nas dzisiaj strasznie lało... :shake:
No tej nauki jest za dużo... Już się nie mogę doczekać wakacji, już nawet zaczęłam odliczać. :evil_lol:

U mnie też wczoraj lało.
Ja też już wakacje chce o matko i to nawet nie wiesz jak bardzo:evil_lol:

Posted

Agrafka2- napisał(a):
Ja też nie mogę się doczekać, będzie więcej szasu dla piesaka, chciałabym też w wakacje kupić drugiego.

O to fajnie 2 psiaki:)
U mnie nie ma szans na drugiego niestety

Posted

Skibka napisał(a):
Heej! :hand:
Mi sie bardzo podobo obroża Bonusia!
Wiesz może o keryj zaczyno sie ta wystawa?:lol:

Dobry:loveu:
Dzięki:)
Wydaje mi sie że bydzie sie o 10 zaczynać ale nie jest żem pewno

Posted

Agrafka2- napisał(a):
Myślę o drugim psie tylko jak tatę przekonać ? (Mama nie ma tu nic do gadania na mojego obecnego psa się nie zgadzała ale tata się zgodził i kupiliśmy)

Jak na pierwszego się zgodził to na 2 też sie zgodzi:evil_lol:
Ja musiałam u taty wywalczyć psa:D
Przez 3 miesiące go męczyłam ale z nim nie gadałam tylko mu pisałam na kartce bo sie bałam że będzie się drzeć:diabloti: aż w końcu pewnego pięknego dnia powiedział mi "Odczep sie i kup se tego psa!" no ale na 2 szans najmniejszych nie ma.

Posted

Skibka napisał(a):
A co nie wystarczy Ci jeden Boniek?:lol:

No starczy ale fajnie by było mieć 2 psy:evil_lol:
I nie Boniek ino Bonek:D

Sweet napisał(a):
http://i39.tinypic.com/dq263q.jpg
ślązka?? a nie śląska?? :-o
ale dziwne:evil_lol:

haha:D
co tam??

Ślązka bo pani tak książka jest z 1897r:diabloti:
No jutro juz czwartek i weekend, ale i tak w sobote idziemy do szkoły bo jakiś tam piknik jest i nie wiem w końcu czy Bono idzie czy nie.
Jutro z wychowawczynią pogadam bo miała sie dyrektora spytać czy pies może być.

Posted

No ja wiem, bo juz mi to na gadu pisalaś ;)
Ale skoro wystawa zaczyna sie o 10 to nie wiem - umówimy sie powiedzmy o 12/13/14 czy jakiejkolwiek innej godzinie, przy ringu... no jakim? ;)

Ja jedk jade z koleznakami, więc musze wiedziec kiedy mam je zostawic i dołączyc do was, bo bardzo chce was poznac :p

Posted

Martunia napisał(a):
Oj Ada się nie popisała. :eviltong::eviltong::eviltong: (żarcik :diabloti:)
Kiedy nowe fotki? :cool3:

Masz racje:evil_lol:
A zdjęcia w sobotę bo jest piknik w szkole i Bono idzie:)

globalnydog193 napisał(a):
Jakoś się specjalnie umawiamy na wystawę? ;)

Wiesz co ja tak mysle żeby wpierw tak se samemu pochodzić pofocić pokupować i w ogóle a później sie spotkać i łazić razem

Posted

globalnydog193 napisał(a):
No ja wiem, bo juz mi to na gadu pisalaś ;)
Ale skoro wystawa zaczyna sie o 10 to nie wiem - umówimy sie powiedzmy o 12/13/14 czy jakiejkolwiek innej godzinie, przy ringu... no jakim? ;)

Ja jedk jade z koleznakami, więc musze wiedziec kiedy mam je zostawic i dołączyc do was, bo bardzo chce was poznac :p

Kurde nie wiem bo ja nawet nie wiem na którą ja tam idę:eviltong:
A spotkać się najlepiej przy wejściu i tyle

I dzisiej sie pytałam wychowawczyni czy w koncu Bono na ten festyn może przyjsć i ona no nie wiem ale chyba nie bo to trzeba bedzie isć od dyrektora i to znów zamieszanie i zę se mam odpuścić. No to ok:D jazda do dyrektora:diabloti:
Pogadałam se z dyrciem wszystko ładnie pięknie pies możę przyjść:diabloti:

Posted

Martunia napisał(a):
O no to super. :D Widzisz, masz dar przekonywania. :cool3:
No i będziemy czekać na fotki. :eviltong:

No widzisz nawet ja nie wiedziałam zę mam taki dar przekonywania:diabloti:
Ale wiesz co dyrektor nasz jest fest spoko idzie z nim pogadać i w ogóle:D
tylko nie wiem kto bedzie robił zdjecia xp

Posted

Dzisiaj były dni otwarte szkoły no i jutro festyn. I w sumie ja nie miałam lekcji bo z kumpelą miałyśmy mecz pokazowy( z pingla). No i ok rozgrzewamy się i przy okazji nasi koszykarze też sie rozgrzewają is e grają. i jest akcja kiedy ja jestem daleko od stoły no to wszytko ładnie pięknie. Cofam się do tyłu robię zamach...a tu DUP!! przywaliłam z całej siły jednemu koszykarzowi:evil_lol:
On tylko zgiął sie w pół:eviltong: Nie no przeprosiłam go oczywiscie ale mi tak głupio było o matko:evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono']Dzisiaj były dni otwarte szkoły no i jutro festyn. I w sumie ja nie miałam lekcji bo z kumpelą miałyśmy mecz pokazowy( z pingla). No i ok rozgrzewamy się i przy okazji nasi koszykarze też sie rozgrzewają is e grają. i jest akcja kiedy ja jestem daleko od stoły no to wszytko ładnie pięknie. Cofam się do tyłu robię zamach...a tu DUP!! przywaliłam z całej siły jednemu koszykarzowi:evil_lol:
On tylko zgiął sie w pół:eviltong: Nie no przeprosiłam go oczywiscie ale mi tak głupio było o matko:evil_lol:

dobry zamach:evil_lol:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']dobry zamach:evil_lol:

A.
Jak mam paletkę w ręce to jestem niebezpieczna do otoczenia:diabloti:

[quote name='Martunia']Hahaha, ale masz przypadki. :eviltong: Ojj pewnie musiało go boleć, musiałaś być mocna. :eviltong:
Czekamy na zdjęcia z jutra. :D
Każdemu mogło sie przytrafić:evil_lol:
A zdjęcia za chwile i mam tylko kilka bo strasznie mi sie tam nudziło i pies sie nudził też. Bono 1 raz w życiu jechał autobusem:eviltong: i w sumie nie było źle. Wszedł bez problemu do busa później jak bus ruszył troche sie psisko bało zaczął piszczeć i chcieliśmy wysiadać ale wlaz nam pod nogi i sie położył i dojechaliśmy spokojnie. Z powrotem myślałam zę do busa nie wejdzie ale wszedł grzecznie i tym razem było już dobrze patrzył sobie przez drzwi jak jedziemy nawet sie nie trząs