Karolina. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Anula & Bono']O ja wybacz mi xP No i widzisz Bono i od razu czujesz się lepiej:diabloti: Wybaczam ci xP No a jak :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']No nie! Ja sobie jem pizze, a tu nagle wchodzę do waszej galerii i widzę muchy, pająki i inne robale :cool1: Odrazu mnie odrzuciło :shake: Dobrze że na koniec były zdjęcia Bona, to przynajmniej apetyt mi wrócił :loveu: O ja wybacz mi xP No i widzisz Bono i od razu czujesz się lepiej:diabloti: Quote
Tepes Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Wybaczam ci xP No a jak :loveu::loveu::loveu: No to bardzo się cieszę:loveu: Quote
Martunia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Bleeeeeeee co Ty za robaki nam pokazujesz. :evil_lol: Wspaniałe, wiesz. :evil_lol: Śliczne. :eviltong: Ja się słucham, przecież grzeczna ze mnie dziewczyna. :diabloti: Bono tak się patrzy... Quote
Martunia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 No patrzy się tak za jedzeniem, kawałek chce od kogoś wyprosić. :D A co ty znowu myślałaś... :shake: :eviltong: No pewnie, że grzeczna. :D Quote
Tepes Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='Martunia']Bleeeeeeee co Ty za robaki nam pokazujesz. :evil_lol: Wspaniałe, wiesz. :evil_lol: Śliczne. :eviltong: Ja się słucham, przecież grzeczna ze mnie dziewczyna. :diabloti: Bono tak się patrzy... No to sie zdecyduj czy wspaniałe czy bleee:D No ja nie wiem czy Ty grzeczna jesteś:evil_lol: No jak się patrzy he?:mad: a z glana by chciała dostać?:diabloti: [quote name='Martunia']No patrzy się tak za jedzeniem, kawałek chce od kogoś wyprosić. :D A co ty znowu myślałaś... :shake: :eviltong: No pewnie, że grzeczna. :D Aha o to Ci chodzi:D No cóż to już lepiej nie myśle bo dobrze mi to nie wychodzi:diabloti: Dżiz jaka ta suuper:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A co do Lupina to biorę ta Plum cośtam xP Bo Bono ma już Hiltona z niebieskim Rogza z fioletem a nic z różem nie ma więc będzie róziowy chłopaczek:loveu::evil_lol: Quote
Tepes Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='Martunia']Ale fajna ta obroża. :D No to... ile w końcu ma już Bonek tych obróżek? :cool3: A bo ja wiem ile z 9 czy więcej:diabloti: Quote
Martunia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ale fajna ta obroża. :D No to... ile w końcu ma już Bonek tych obróżek? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 http://img91.imageshack.us/img91/3849/dogo19.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a co to za firma tej obrozki?? swietna jest:evil_lol: :loveu: Quote
Tepes Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Marta_Ares']http://img91.imageshack.us/img91/3849/dogo19.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a co to za firma tej obrozki?? swietna jest:evil_lol: :loveu: Mały wymuszacz:evil_lol: A to ją znalazłam na e-bay:eviltong: Quote
Tepes Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Shappy']Ale super ta obrożka :O Mi też sie starsznie podoba:D A tak nawisem mam na zbyciu smycz lina przepinana niebieska i 2 obrózki Hilton jedna z odblaskiem niebiesko czarna druga czerwono różowa w coś ala kosci:diabloti: Quote
Tepes Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Kaja10014']Superowska obróżka:loveu: Taka muuuciowo róziowa:loveu::evil_lol: A na zbyciu mam takie cuś może ktoś chętny?:cool3: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Hej Fajny masz tatuaż :lol: Całuski dla Bona :loveu: Quote
Tepes Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Izabela124.']Hej Fajny masz tatuaż :lol: Całuski dla Bona :loveu: Hej dzięki:) Luna:) Quote
Martunia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 O, jaszczur. :D Śliczne fotki. :loveu: Wymiziaj Boneczka. :loveu: Quote
Tepes Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Martunia']O, jaszczur. :D Śliczne fotki. :loveu: Wymiziaj Boneczka. :loveu: Taki wielki jaszczur że mi Bona chciał zjeść:evil_lol: Quote
M&S Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Cześć!, fajna mina:p ale jaszczury Ciebie grasują:evil_lol: A. Quote
Tepes Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć!, fajna mina:p http://i40.tinypic.com/x0pvmg.jpg ale jaszczury Ciebie grasują:evil_lol: A. Taa moja piłka i nikomu jej nie oddam xP Toż to jest normalnie SMOK!:D Quote
Tepes Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Matury matury i wooolne:multi::evil_lol: A mój brat już pojechał do szkoły trzymam za niego kciuki!:) Ale pierwsze co to mnie obudził a tak fajnie mi sie spało i mówi mi "Te poprow mi kołnierzyk" :evil_lol: kurde a ja taka zaspana http://i40.tinypic.com/314qykm.jpg powtarzam mam takie rzeczy na zbyciu ktoś chętny?:lol: Quote
Tepes Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Skibka']Ja też mam wolne!:multi: Trzymam kciuki za brata! No ale co mi z wolnego jak i tak muszę się uczyć. Dzięki!:) Quote
Recommended Posts