Tepes Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']....ciemność widzę:evil_lol: A.[/quote] [COLOR=Blue]haha:evil_lol: [/COLOR][quote name='Sweet']Ja bym powiedziała to tak: "Ciemno wszędzie głucho wszędzie.Co to będzie, co to będzie" :evil_lol::evil_lol: taki mi się nasunęło bo dzisiaj na lekcji mieliśmy na powtórce do testów:evil_lol::evil_lol::eviltong: zresztą ja tez nie miałam prądu wczoraj od 9 do 20 :eviltong::eviltong: A w ogóle co tam?? napisz za mnie testy:eviltong::eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]KUNIEC świata będzie xP O jezu lepiej nie byda pisać za Ciebie xP Bo nie będziesz zadowolona z wyników trzymam mocno kciuki!:) [/COLOR] Quote
sandrulka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Tak ten Adam co mnie wspierał jak przy porodzie:evil_lol: Ale u nad bardzo daaaaawno nic takiego się nie stało xP KUNIEC świata się zbliża:diabloti: [/COLOR][/quote] a to widzę że z tym Adamem to jakaś grubsza sprawa:loveu: a co do końca świata to chyba tylko u Ciebie będzie bo u mnie nie nic takiego narazie się nie dzieje. Quote
Bartiśkowa_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [U][url]http://i41.tinypic.com/2iksh2d.jpg[/url][/U] Bono jest taki cudny :loveu: fajne miejsce do zdjęć Quote
Tepes Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='sandrulka']a to widzę że z tym Adamem to jakaś grubsza sprawa:loveu: a co do końca świata to chyba tylko u Ciebie będzie bo u mnie nie nic takiego narazie się nie dzieje.[/quote] [COLOR=Blue]No to ok będzie koniec Orzegowa:diabloti: No możliwe że grubsza sprawa xP:evil_lol: [/COLOR][quote name='anitaaa i bartis'][U][URL]http://i41.tinypic.com/2iksh2d.jpg[/URL][/U] Bono jest taki cudny :loveu: fajne miejsce do zdjęć[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:)[/COLOR] Quote
Martunia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 No nie, spóźniłam się. :placz: [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEGO!!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT][/COLOR] Zdjęcia wspaniałe. :loveu: [url]http://i43.tinypic.com/14l0yuh.jpg[/url] jak romantycznie. :cool3: Quote
Tepes Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Martunia']No nie, spóźniłam się. :placz: [COLOR=Blue][FONT=Arial Black]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEGO!!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT][/COLOR] Zdjęcia wspaniałe. :loveu: [URL]http://i43.tinypic.com/14l0yuh.jpg[/URL] jak romantycznie. :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]No tak spóźniłaś się i to aż o 2 dni:D To był foch życia od Bona na zlocie zagryzie Cie:cool3: [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ale to nie moja wina... :placz::placz::placz: Buuu.. :placz: Lepiej kciuki trzymaj za mnie. :P Quote
Tepes Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Martunia']Ale to nie moja wina... :placz::placz::placz: Buuu.. :placz: Lepiej kciuki trzymaj za mnie. :P[/quote] [COLOR=Blue]Jasne że Twoja wina:evil_lol: Ta trzymałam dziś za Was kciuki nie martw sie:diabloti: [/COLOR] Quote
Sweet Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Jasne że Twoja wina:evil_lol: Ta trzymałam dziś za Was kciuki nie martw sie:diabloti: [/COLOR][/quote] dobrze trzymałas te kciuki:razz::razz::lol: i chwała ci za to:cool3::cool3::razz::razz::diabloti: mam 3 błedy z zamknietych:D nawet nie wiesz jak sie ciesze:evil_lol::multi: Quote
Tepes Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Sweet']dobrze trzymałas te kciuki:razz::razz::lol: i chwała ci za to:cool3::cool3::razz::razz::diabloti: mam 3 błedy z zamknietych:D nawet nie wiesz jak sie ciesze:evil_lol::multi:[/quote] [COLOR=Blue]Widzisz moje kciuki się przydały jutro też będę trzymać i w piątek też:diabloti: Az mi krew zacznie nie dopływać i mi odlecą:evil_lol: [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Sweet']jutro trzymaj jeszcze mocniej:evil_lol::evil_lol::diabloti: bo jutro to będzie masakra:evil_lol::evil_lol: dobra jak ci odlecą to zafunduje si sztuczna rękę o [URL="http://allegro.pl/item594734062_reka_umarlaka_z_rekawem_zrob_komus_kawal.html"]taką[/URL] :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Jutro mata nie? Ok będe trzymać jak cholera jasna:D Ojj jaką będę miała fajną rąsię:multi::evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Widzisz moje kciuki się przydały jutro też będę trzymać i w piątek też:diabloti: Az mi krew zacznie nie dopływać i mi odlecą:evil_lol: [/COLOR][/quote] jutro trzymaj jeszcze mocniej:evil_lol::evil_lol::diabloti: bo jutro to będzie masakra:evil_lol::evil_lol: dobra jak ci odlecą to zafunduje si sztuczna rękę o [URL="http://allegro.pl/item594734062_reka_umarlaka_z_rekawem_zrob_komus_kawal.html"]taką[/URL] :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
jbk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dzień dobry ;) Przyszłam Bona obejrzeć, gdzie jest? Quote
Tepes Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Martunia']Kciuki się przydały. :D:D:D[/quote] [COLOR=Blue]To dobrze:) [/COLOR][quote name='jbk']Dzień dobry ;) Przyszłam Bona obejrzeć, gdzie jest?[/quote] [COLOR=Blue]Witam:) A Bono siedzi tuż obok mnie:evil_lol: Fotki jakieś będą jutro po szkole:) [/COLOR] Quote
LadyK Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [CENTER]Wymiziaj go tam ode mnie :D I czekamy na fotki :diabloti:[/CENTER] Quote
sandrulka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [FONT=Comic Sans MS]hej Anula! witamy się piątkowo-weekendowo! Czekamy z niecierpliwością na fotki Bonka :cool3: a jak tam tatuaż? dobrze się goi? [/FONT] Quote
Martunia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Hej kochana. :loveu: Ja już w końcu po egzaminach. :D I wolne. :D Quote
kajkoowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 jee weekend:multi: CO tam u Was? CZekam na zdjęcia:loveu: Quote
Tepes Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Wymiziaj go tam ode mnie :D I czekamy na fotki :diabloti:[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]Ok wymiziam xP A fotek nie będzie bo wróciłam przed chwilka z pingla i wykończona jestem... [/COLOR][quote name='sandrulka'][FONT=Comic Sans MS]hej Anula! witamy się piątkowo-weekendowo! Czekamy z niecierpliwością na fotki Bonka :cool3: a jak tam tatuaż? dobrze się goi? [/FONT][/quote] [COLOR=Blue]Oj tak witamy w szczególności WEEKENDOWO!:) A tatuaż dobrze się goi wszytko jest ok :) Tylko nie wiem kiedy mogę sę wleźć do wanny i już normalnie sie godzine we wodzie kisić z nim:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Hej kochana. :loveu: Ja już w końcu po egzaminach. :D I wolne. :D[/quote] [COLOR=Blue]Witam:loveu::loveu: No właśnie po egzaminach no i jak poszło:)? [/COLOR][quote name='Kaja10014']jee weekend:multi: CO tam u Was? CZekam na zdjęcia:loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Wreszcie weekend!:) A u nad nic cieszymy się wolnym. Jeszcze 4 dni do szkoły i 5 dni wolnego ooojeea:cool3: [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Sweet']Hej:D a no tak ty masz 5 wolnego potem bo są matury:eviltong::eviltong: ale dobrze ze teraz do szkoły tylko 4 dni:razz::p co tam u bonka??:D jak się ciesze ze już po testach:eviltong::evil_lol::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]No na szczęście matury i wolne:evil_lol: Tylko za 2 lata będzie masakra bo ja maturę bede pisać:diabloti: A u Bona wszystko ok przed chwilą przyszedł ze spacerku nie chciało mi sie z nim isć bo na pinglu byłam i się fest zmachałam:evil_lol: No właśnie Ada i jak Ci poszło?:) [/COLOR] Quote
M&S Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]No na szczęście matury i wolne:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=blue]Tylko za 2 lata będzie masakra bo ja maturę bede pisać:diabloti:[/COLOR] [COLOR=blue]A u Bona wszystko ok przed chwilą przyszedł ze spacerku nie chciało mi sie z nim isć bo na pinglu byłam i się fest zmachałam:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=blue]No właśnie Ada i jak Ci poszło?:)[/COLOR] [/quote] ciesz sie z wolnego, a 2 lata przelecą z szybkością swiatła...:evil_lol:, ale matura nie taka straszana jak ja malują:cool3: A. Quote
Sweet Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Hej:D a no tak ty masz 5 wolnego potem bo są matury:eviltong::eviltong: ale dobrze ze teraz do szkoły tylko 4 dni:razz::p co tam u bonka??:D jak się ciesze ze już po testach:eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 No, w końcu weekend. :) A co do egzaminów to nawet nieźle. ^^ Bądź na gg. :D Quote
Tepes Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='Maks i Spark']ciesz sie z wolnego, a 2 lata przelecą z szybkością swiatła...:evil_lol:, ale matura nie taka straszana jak ja malują:cool3: A.[/quote] [COLOR=Blue]No nie wiem bo ja już będe mieć mate obowiazkowo to ciekawie nie bedzie:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']No, w końcu weekend. :) A co do egzaminów to nawet nieźle. ^^ Bądź na gg. :D[/quote] [COLOR=Blue]No weekend kurde:D A w pon w sumie też lekcji nie mam bo siedze na dyżyże przy drzwiach cały czas i nie mam lekcji jihaaa:evil_lol: [/COLOR] Quote
Recommended Posts