Martunia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Te zdjęcia z dołu i zdjęcie pierwsze boskie. :loveu: Nie wiem, czy przeczytałaś mój post stronę (no dobra, dwie strony temu, na samym koncu) temu, ale gratuluję pucharu i pierścionka. :cool3: :loveu: Quote
Tepes Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Martunia']Te zdjęcia z dołu i zdjęcie pierwsze boskie. :loveu: Nie wiem, czy przeczytałaś mój post stronę (no dobra, dwie strony temu, na samym koncu) temu, ale gratuluję pucharu i pierścionka. :cool3: :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Noo nareszcie zawitałaś u nas:) Aha chyba nie przeczytałam czekaj musze się wrócić jak co to z góry sorko:D [/COLOR] Quote
Tepes Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Martunia']Jaka milutka szynszyla. :) Cudny Bonek, jak zawsze. Wielke gratulacje pucharu!!! I oczywiście pięknego pierścionka od Piotrka. :cool3: :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]OK jest ten zawieruszony post:evil_lol: Niestety nie zauważyłam wybacz mi:D Dziękuję Ci bardzo!:* W piętek jade na turniej do Zawiercia na zawody wojewódzkie ciekawe jak nam pójdzie:D [/COLOR] Quote
Sweet Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 hej Gieniu:) Cos dawno sie nie odzywałam u was:eviltong: wogóle jakos ostatnio do wszystkich wchodze a nie pisze:evil_lol: przesliczne fotki bonka:D [url]http://i36.tinypic.com/117bhmw.jpg[/url] zdechł pies:evil_lol: [url]http://i34.tinypic.com/fk6vds.jpg[/url] i jak skacze:loveu: Co u was??:D Wycałuj bonka odemnie:) Quote
Anka_ZG Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 hej:) Nadrobilam zaleglosci:cool3::cool3: sliczne te Bonowe zdjecia:loveu::loveu: Quote
Tepes Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Sweetaśna']hej Gieniu:) Cos dawno sie nie odzywałam u was:eviltong: wogóle jakos ostatnio do wszystkich wchodze a nie pisze:evil_lol: przesliczne fotki bonka:D [URL]http://i36.tinypic.com/117bhmw.jpg[/URL] zdechł pies:evil_lol: [URL]http://i34.tinypic.com/fk6vds.jpg[/URL] i jak skacze:loveu: Co u was??:D Wycałuj bonka odemnie:)[/quote] [COLOR=Blue]Ja tylko zagladam do siebie bo czasu nie mam...:( Ta to jest zdechł pies:) Ostatnio nauczył sie Bono obrotu:) Pokazuje mu kółko ręką a on sie obraca xP Mój mały geniusz:evil_lol: [/COLOR][quote name='Anka_ZG']hej:) Nadrobilam zaleglosci:cool3::cool3: sliczne te Bonowe zdjecia:loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Witamy:) Śliczny nowy banerek macie:loveu: [/COLOR] Quote
Sweet Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ja tylko zagladam do siebie bo czasu nie mam...:( Ta to jest zdechł pies:) Ostatnio nauczył sie Bono obrotu:) Pokazuje mu kółko ręką a on sie obraca xP Mój mały geniusz:evil_lol: [/COLOR][COLOR=Blue] [/COLOR][/quote] Własnie zauwazylam bo dawno cie u nas nie było i kabik tęskni:-(:diabloti: heh:) no no jakiego ty masz zdolnego psa:D ja mojego obrotu próbowałam nauczyc to mysalał ze mam cos w rece a jak widział ze nie mam to sie patrzył jak nie nienormalną co mu ręką macham:evil_lol: Quote
Tepes Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Sweetaśna']Własnie zauwazylam bo dawno cie u nas nie było i kabik tęskni:-(:diabloti: heh:) no no jakiego ty masz zdolnego psa:D ja mojego obrotu próbowałam nauczyc to mysalał ze mam cos w rece a jak widział ze nie mam to sie patrzył jak nie nienormalną co mu ręką macham:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Hah:D Za darmo Bono raczej nic nie zrobi:D NO ale czasem dziada trzeba zmusić nie zawsze coś dostanie:D A Kabi jakie komendy umie?? [/COLOR] Quote
Sweet Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Hah:D Za darmo Bono raczej nic nie zrobi:D NO ale czasem dziada trzeba zmusić nie zawsze coś dostanie:D A Kabi jakie komendy umie?? [/COLOR][/quote] Kabi za darmo to robi z przymusu a mine ma wtedy jakby normalnie sie przemęczył tym co zrobi..:evil_lol: heh:) kabi prawie nic:eviltong: tylko prosić i łapy dawac obie:evil_lol: a bonek co umie??:D Quote
Martunia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Tak właśnie myślałam, że nie przeczytałaś mojego postu. ;) Ja zawsze do Was wpadam. :D Jaki Bono mądry, coraz więcej komend potrafi. ;) Quote
Tepes Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Sweetaśna']Kabi za darmo to robi z przymusu a mine ma wtedy jakby normalnie sie przemęczył tym co zrobi..:evil_lol: heh:) kabi prawie nic:eviltong: tylko prosić i łapy dawac obie:evil_lol: a bonek co umie??:D[/quote] [COLOR=Blue]Siad,łapa,2 łapa,na raz dwie łapy,chop,waruj,zdechł pies,obrót,daj głos[/COLOR] [COLOR=Blue]i jak[/COLOR] [COLOR=Blue]waruje to jeszcze żeby pysk do ziemi przyłożył jak tu na zdjęciu[/COLOR] [url]http://i36.tinypic.com/2iapxqs.jpg[/url] ,[COLOR=Blue]zostań yyy i to chyba wszystko:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Tak właśnie myślałam, że nie przeczytałaś mojego postu. ;) Ja zawsze do Was wpadam. :D Jaki Bono mądry, coraz więcej komend potrafi. ;)[/quote] [COLOR=Blue]Oj no nie zauważyłam:evil_lol: No tak po mału coraz więcej go ucze, moja mądra kupa futra:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ale dużo Bonek potrafi!!! :multi: :loveu: Jak szybko minął weekend. :( Quote
Sweet Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 no no jaka zdolniacha:D kabik zostan tez potrafi czasami:evil_lol: ale nie zawsze mu wychodzi:eviltong: siad nie umie:evil_lol::evil_lol: az smieszne bo to podstawowa komenda:diabloti: Quote
Tepes Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Martunia']Ale dużo Bonek potrafi!!! :multi: :loveu: Jak szybko minął weekend. :([/quote] [COLOR=Blue]E no w sumie dużo tego nie jest:D No szybko minął...masakra [/COLOR][quote name='Sweetaśna']no no jaka zdolniacha:D kabik zostan tez potrafi czasami:evil_lol: ale nie zawsze mu wychodzi:eviltong: siad nie umie:evil_lol::evil_lol: az smieszne bo to podstawowa komenda:diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Haha:D Zostań CZASAMI:D Musze jeszcze czegoś Bonka pouczyć ale jak na razie nie mam dużo czasu i nie wiem co:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Co Ty gadasz, to dużo jest przecież. :D Jesteś na gg? Dawno nie gadałyśmy w ogóle. :( Quote
Sweet Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Acctiually'] [COLOR=Blue]Haha:D Zostań CZASAMI:D Musze jeszcze czegoś Bonka pouczyć ale jak na razie nie mam dużo czasu i nie wiem co:D [/COLOR][/quote] hehe:) mój pies za bardzo pojętnym uczniem nie jest:evil_lol::evil_lol: Moze jak mi sie zachce kiedys to go spróbuje czgos nauczyc ale na dworze bo jak bede w domu to robic to pomyslą sobie ze zwariowałam:eviltong::eviltong: Hmm.. dużo jest komend których mozesz nauczyc bonka:) Quote
Tepes Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Martunia']Co Ty gadasz, to dużo jest przecież. :D Jesteś na gg? Dawno nie gadałyśmy w ogóle. :([/quote] [COLOR=Blue]Wg mnie nie dużo:D No dawno nie gadałyśmy...przez to że czasu nie mam, masakra:( [/COLOR] [quote name='Sweetaśna']hehe:) mój pies za bardzo pojętnym uczniem nie jest:evil_lol::evil_lol: Moze jak mi sie zachce kiedys to go spróbuje czgos nauczyc ale na dworze bo jak bede w domu to robic to pomyslą sobie ze zwariowałam:eviltong::eviltong: Hmm.. dużo jest komend których mozesz nauczyc bonka:)[/quote] [COLOR=Blue]No tak baaaaaaardzo pojętnym:D Bonek był mała kulka to już musztra i taki klusek ciapowaty już lotoł i łapy dawał:D NO to co go moge nauczyć??:D Jakoś dziś już nie mam głowy do myślenia:diabloti:[/COLOR] Quote
LadyK Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [CENTER][url]http://i34.tinypic.com/fk6vds.jpg[/url] Bono startuje :evil_lol::diabloti: [QUOTE]Siad,łapa,2 łapa,na raz dwie łapy,chop,waruj,zdechł pies,obrót,daj głos i jak waruje to jeszcze żeby pysk do ziemi przyłożył jak tu na zdjęciu [url]http://i36.tinypic.com/2iapxqs.jpg[/url] ,zostań yyy i to chyba wszystko:evil_lol:[/QUOTE] Mądry chłopocek :evil_lol: A tu masz czego go jeszcze możesz nauczyć: Pokaż zęby (na hasło 'jesteś wilkiem', 'jak wygląda rekin' etc) Głos Poproś Kłapanie zębami Ukłon Kółeczko wokół właściciela Przekrzywienie głowy na jedną stronę Czołganie się Czyste łapki? (w pozycji 'proszącej', poduszki łap do góry) Kopanie w miejscu Zagaś ogień (machanie obiema łapami) Figura 8 Daj łapę Warczenie Pocałunek Puszczanie sznurka Kiwanie głową na 'tak' Dotykanie ręki nosem Dotykanie nosem innych rzeczy (po 'imieniu' lub po wskazaniu palcem) Udawaj zdechłego Popychanie przedmiotów łapą (drzwi, szuflady itp) Położenie łap na ramionach osoby Zadzwonienie dzwonkiem przez ciągnięcie za sznurek Dzwonienie dzwonkiem przy użyciu nosa Dzwonienie dzwonkiem łapą Obrót na plecy łapami do góry Obrót całkowity na podłodze Tarcie pyska o podłogę Otrząsanie się Przeciąganie się (tylne nogi lub przednie) Siadanie na kanapie z przednimi nogami na podłodze 'Jaki jestem duży' (stanie na dwóch łapach, przednie wyciągnięte do góry) Głos cicho Kręcenie się w kółko Łapanie własnego ogona Machanie ogonem Poruszanie się do tyłu Machanie łapą (na pożegnanie) Machanie/dawanie drugiej łapy 'Gdzie masz ogon?' Piszczenie Ziewanie Wycieranie nosa łapą Zakrywanie oczu łapami 'Zmów paciorek' (oczy zakryte łapami, pies opiera głowę o łóżko, reszta psa stoi lub siedzi na podlodze) Balansowanie smakołyka na nosie, podrzucenie i złapanie w powietrzu Noszenie torby Przynoszenie gazety Przynoszenie kapci Przynoszenie pilota Przynoszenie miski psa Przynoszenie smyczy Przynoszenie zabawek według nazwy Chodzenie przy nodze do tyłu Slalom wokół naszych nóg Slalom wokół naszych nóg jak idziemy do tyłu Wycie Szczekanie aż do dyskretnego sygnału Prowadzenie siebie na smyczy Udawanie że się kuleje 'Moon-walk' (posuwanie się do tyłu, przednie łapy w ukłonie) Otwieranie drzwi Noszenie okularów, czapeczki itd Wzięcie karty (w sztuczce z kartami) Pokazanie łapą wymienionej rzeczy Ciągnięcie sznurka (zamykanie drzwi, otwieranie szafek itp) Wyciąganie portfela z kieszeni Popychanie pilki nosem Popychanie piłki łapą Zbieranie zabawek do pudła Zbieranie zabawek do pudła w okreslonej przez nas kolejności Jazda na deskorolce 'Czochranie się' na dywanie 'Wstydź się' (pies chowa się pod krzesło i zakrywa oczy) Siadanie na krzesle Prowadzenie osoby za rękę (lekko zębami) Rozpoznawanie członków rodziny po imieniu Zatrzymanie się w miejscu na hasło Wchodzenie po schodach tyłem Przynoszenie czegos (piwa) z lodówki High five (łapa przybija naszą ręke do góry) Low five (łapa przybija w dó) High ten (obie łapy przybijają do góry) Low ten (obie łapy przybijają na dół) Noszenie koszyka z swiątecznymi słodyczami i częstowanie obecnych. Jak wyżej, ale w czapeczce mikołaja Skakanie przez wyciągniętą rękę, nogę itp Skakanie do góry z miejsca Wskakiwanie nam na ręce (np na hasło 'uwaga, wilk!') Wyciągnięcie się na podłodze z głową na podłodze Przykrywanie się kocykiem Położenie się z głową na poduszce Przynoszenie ręcznika Podawanie łap do wycierania Wycieranie łap o wycieraczkę Zapalanie i gaszenie światła Podnoszenie telefonu Znajdowanie i przynoszenie kluczy Przynoszenie torebki :diabloti::diabloti::diabloti:[/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ooo dużo tego :evil_lol: Barti umie tylko dać łapkę i łapac ciacho [URL]http://i34.tinypic.com/fk6vds.jpg[/URL] hha świetne :loveu: Quote
Tengusia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://i34.tinypic.com/fk6vds.jpg[/URL] Bono startuje :evil_lol::diabloti:[/CENTER] [CENTER]Mądry chłopocek :evil_lol:[/CENTER] [CENTER]A tu masz czego go jeszcze możesz nauczyć:[/CENTER] [CENTER]Pokaż zęby (na hasło 'jesteś wilkiem', 'jak wygląda rekin' etc) Głos Poproś Kłapanie zębami Ukłon Kółeczko wokół właściciela Przekrzywienie głowy na jedną stronę Czołganie się Czyste łapki? (w pozycji 'proszącej', poduszki łap do góry) Kopanie w miejscu Zagaś ogień (machanie obiema łapami) Figura 8 Daj łapę Warczenie Pocałunek Puszczanie sznurka Kiwanie głową na 'tak' Dotykanie ręki nosem Dotykanie nosem innych rzeczy (po 'imieniu' lub po wskazaniu palcem) Udawaj zdechłego Popychanie przedmiotów łapą (drzwi, szuflady itp) Położenie łap na ramionach osoby Zadzwonienie dzwonkiem przez ciągnięcie za sznurek Dzwonienie dzwonkiem przy użyciu nosa Dzwonienie dzwonkiem łapą Obrót na plecy łapami do góry Obrót całkowity na podłodze Tarcie pyska o podłogę Otrząsanie się Przeciąganie się (tylne nogi lub przednie) Siadanie na kanapie z przednimi nogami na podłodze 'Jaki jestem duży' (stanie na dwóch łapach, przednie wyciągnięte do góry) Głos cicho Kręcenie się w kółko Łapanie własnego ogona Machanie ogonem Poruszanie się do tyłu Machanie łapą (na pożegnanie) Machanie/dawanie drugiej łapy 'Gdzie masz ogon?' Piszczenie Ziewanie Wycieranie nosa łapą Zakrywanie oczu łapami 'Zmów paciorek' (oczy zakryte łapami, pies opiera głowę o łóżko, reszta psa stoi lub siedzi na podlodze) Balansowanie smakołyka na nosie, podrzucenie i złapanie w powietrzu Noszenie torby Przynoszenie gazety Przynoszenie kapci Przynoszenie pilota Przynoszenie miski psa Przynoszenie smyczy Przynoszenie zabawek według nazwy Chodzenie przy nodze do tyłu Slalom wokół naszych nóg Slalom wokół naszych nóg jak idziemy do tyłu Wycie Szczekanie aż do dyskretnego sygnału Prowadzenie siebie na smyczy Udawanie że się kuleje 'Moon-walk' (posuwanie się do tyłu, przednie łapy w ukłonie) Otwieranie drzwi Noszenie okularów, czapeczki itd Wzięcie karty (w sztuczce z kartami) Pokazanie łapą wymienionej rzeczy Ciągnięcie sznurka (zamykanie drzwi, otwieranie szafek itp) Wyciąganie portfela z kieszeni Popychanie pilki nosem Popychanie piłki łapą Zbieranie zabawek do pudła Zbieranie zabawek do pudła w okreslonej przez nas kolejności Jazda na deskorolce 'Czochranie się' na dywanie 'Wstydź się' (pies chowa się pod krzesło i zakrywa oczy) Siadanie na krzesle Prowadzenie osoby za rękę (lekko zębami) Rozpoznawanie członków rodziny po imieniu Zatrzymanie się w miejscu na hasło Wchodzenie po schodach tyłem Przynoszenie czegos (piwa) z lodówki High five (łapa przybija naszą ręke do góry) Low five (łapa przybija w dó) High ten (obie łapy przybijają do góry) Low ten (obie łapy przybijają na dół) Noszenie koszyka z swiątecznymi słodyczami i częstowanie obecnych. Jak wyżej, ale w czapeczce mikołaja Skakanie przez wyciągniętą rękę, nogę itp Skakanie do góry z miejsca Wskakiwanie nam na ręce (np na hasło 'uwaga, wilk!') Wyciągnięcie się na podłodze z głową na podłodze Przykrywanie się kocykiem Położenie się z głową na poduszce Przynoszenie ręcznika Podawanie łap do wycierania Wycieranie łap o wycieraczkę Zapalanie i gaszenie światła Podnoszenie telefonu Znajdowanie i przynoszenie kluczy Przynoszenie torebki [/CENTER] [CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti:[/CENTER] [/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: cze ciotki i pieski - Acctiually i Bono :loveu: Quote
Martunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Łooohoho ile komend. :crazyeye: No to widzisz, Gieniu, masz całą listę i tylko wybierać. :D Quote
LadyK Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [CENTER]No właśnie,Gieniu :razz:, chciałaś to masz :diabloti::evil_lol:[/CENTER] Quote
Tepes Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://i34.tinypic.com/fk6vds.jpg[/URL] Bono startuje :evil_lol::diabloti: Mądry chłopocek :evil_lol: A tu masz czego go jeszcze możesz nauczyć: Pokaż zęby (na hasło 'jesteś wilkiem', 'jak wygląda rekin' etc) Głos Poproś Kłapanie zębami Ukłon Kółeczko wokół właściciela Przekrzywienie głowy na jedną stronę Czołganie się Czyste łapki? (w pozycji 'proszącej', poduszki łap do góry) Kopanie w miejscu Zagaś ogień (machanie obiema łapami) Figura 8 Daj łapę Warczenie Pocałunek Puszczanie sznurka Kiwanie głową na 'tak' Dotykanie ręki nosem Dotykanie nosem innych rzeczy (po 'imieniu' lub po wskazaniu palcem) Udawaj zdechłego Popychanie przedmiotów łapą (drzwi, szuflady itp) Położenie łap na ramionach osoby Zadzwonienie dzwonkiem przez ciągnięcie za sznurek Dzwonienie dzwonkiem przy użyciu nosa Dzwonienie dzwonkiem łapą Obrót na plecy łapami do góry Obrót całkowity na podłodze Tarcie pyska o podłogę Otrząsanie się Przeciąganie się (tylne nogi lub przednie) Siadanie na kanapie z przednimi nogami na podłodze 'Jaki jestem duży' (stanie na dwóch łapach, przednie wyciągnięte do góry) Głos cicho Kręcenie się w kółko Łapanie własnego ogona Machanie ogonem Poruszanie się do tyłu Machanie łapą (na pożegnanie) Machanie/dawanie drugiej łapy 'Gdzie masz ogon?' Piszczenie Ziewanie Wycieranie nosa łapą Zakrywanie oczu łapami 'Zmów paciorek' (oczy zakryte łapami, pies opiera głowę o łóżko, reszta psa stoi lub siedzi na podlodze) Balansowanie smakołyka na nosie, podrzucenie i złapanie w powietrzu Noszenie torby Przynoszenie gazety Przynoszenie kapci Przynoszenie pilota Przynoszenie miski psa Przynoszenie smyczy Przynoszenie zabawek według nazwy Chodzenie przy nodze do tyłu Slalom wokół naszych nóg Slalom wokół naszych nóg jak idziemy do tyłu Wycie Szczekanie aż do dyskretnego sygnału Prowadzenie siebie na smyczy Udawanie że się kuleje 'Moon-walk' (posuwanie się do tyłu, przednie łapy w ukłonie) Otwieranie drzwi Noszenie okularów, czapeczki itd Wzięcie karty (w sztuczce z kartami) Pokazanie łapą wymienionej rzeczy Ciągnięcie sznurka (zamykanie drzwi, otwieranie szafek itp) Wyciąganie portfela z kieszeni Popychanie pilki nosem Popychanie piłki łapą Zbieranie zabawek do pudła Zbieranie zabawek do pudła w okreslonej przez nas kolejności Jazda na deskorolce 'Czochranie się' na dywanie 'Wstydź się' (pies chowa się pod krzesło i zakrywa oczy) Siadanie na krzesle Prowadzenie osoby za rękę (lekko zębami) Rozpoznawanie członków rodziny po imieniu Zatrzymanie się w miejscu na hasło Wchodzenie po schodach tyłem Przynoszenie czegos (piwa) z lodówki High five (łapa przybija naszą ręke do góry) Low five (łapa przybija w dó) High ten (obie łapy przybijają do góry) Low ten (obie łapy przybijają na dół) Noszenie koszyka z swiątecznymi słodyczami i częstowanie obecnych. Jak wyżej, ale w czapeczce mikołaja Skakanie przez wyciągniętą rękę, nogę itp Skakanie do góry z miejsca Wskakiwanie nam na ręce (np na hasło 'uwaga, wilk!') Wyciągnięcie się na podłodze z głową na podłodze Przykrywanie się kocykiem Położenie się z głową na poduszce Przynoszenie ręcznika Podawanie łap do wycierania Wycieranie łap o wycieraczkę Zapalanie i gaszenie światła Podnoszenie telefonu Znajdowanie i przynoszenie kluczy Przynoszenie torebki :diabloti::diabloti::diabloti:[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]Bo Bono to taki samolocik:evil_lol: Ło je ile tego jest:D [/COLOR][quote name='anitaaa i bartis']ooo dużo tego :evil_lol: Barti umie tylko dać łapkę i łapac ciacho [URL]http://i34.tinypic.com/fk6vds.jpg[/URL] hha świetne :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięks:) [/COLOR][quote name='Tengusia']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: cze ciotki i pieski - Acctiually i Bono :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Dobry:) [/COLOR][quote name='Martunia']Łooohoho ile komend. :crazyeye: No to widzisz, Gieniu, masz całą listę i tylko wybierać. :D[/quote] [COLOR=Blue]Nooo dużo matko:DNIe wiem co wybrać:P [/COLOR][quote name='Owczarkowa'][CENTER]No właśnie,Gieniu :razz:, chciałaś to masz :diabloti::evil_lol:[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]Nie masz prawa do mnie mówić Gieniu:mad::diabloti::evil_lol: Tylkop Kunegundzia,Hipolicia i Gertrudzia:eviltong::loveu: [/COLOR] Quote
LadyK Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [CENTER][QUOTE][COLOR=Blue]Nie masz prawa do mnie mówić Gieniu:mad::diabloti::evil_lol: Tylkop Kunegundzia,Hipolicia i Gertrudzia:eviltong::loveu: [/COLOR][/QUOTE] To od dzisiaj mam takie uprawnienie :evil_lol::diabloti: Ja jestem Stefka :evil_lol::diabloti: :grins: Miło mi :diabloti: [/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 niee zabrali mi imię :mad: Kunekunda to moje ulubione :evil_lol::evil_lol: Dobra aja może bedę Wiesława (Wiesia ) :eviltong: Quote
Recommended Posts