Anka_ZG Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 hej:) No proszę jak rozpieszczasz go, winogronka, kosteczki:cool3: http://i37.tinypic.com/inwfuu.jpg mina poprostu powalająca na łopatki:loveu::loveu::loveu::mdleje: Quote
Tepes Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Martunia napisał(a):Ale fajne. :) A jak w szkole, moja Gieniu? :D A tam takie wariactwo żelkowe:evil_lol: A w szkole zal.pl:D No nauki dużo musze sie ciągle uczyć ciągle czegoś przybywa masakra... Sweetaśna napisał(a):http://i37.tinypic.com/inwfuu.jpg boskie:D :loveu::loveu::loveu: ta mina jest zabójcza:eviltong: jak mało trzeba pieskowi zeby sprawic mu przyjemność:evil_lol::) co tam gieniu u ciebie?? fajny napis żelkowy:) Dzięki:D No ta wystarczy kość a ten już radocha na całego:D A u mnie nic szkoła:P Ja już chce wooooooooooooolne:diabloti: Anka_ZG napisał(a):hej:) No proszę jak rozpieszczasz go, winogronka, kosteczki:cool3: http://i37.tinypic.com/inwfuu.jpg mina poprostu powalająca na łopatki:loveu::loveu::loveu::mdleje: Cześć:) No grube dupsko rozpieszczać trzeba xP Quote
zuzolandia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 http://i37.tinypic.com/inwfuu.jpg usmiech pełnym pysiem :loveu::loveu::loveu: siemaneczko złociutka :multi: Quote
Tepes Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='zuzolandia']http://i37.tinypic.com/inwfuu.jpg usmiech pełnym pysiem :loveu::loveu::loveu: siemaneczko złociutka :multi: Heh:D Witamy witamy:) [quote name='Anka_ZG']witamy się w pochmurne popoludnie:lol: Hej:) No i oczywiście pierwsze miejsce w Zabrzu na drużynówce:) i 14 jedziemy na wojewódzkie Quote
Sweet Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :multi::multi:GRATULACJE:multi::multi: a tak co tam??:D:D Quote
Tepes Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Martunia']Gratulacje! :multi: [quote name='Sweetaśna']:multi::multi:GRATULACJE:multi::multi: a tak co tam??:D:D Dzięki dzięki:D Ale ja sie nie ciesze bo to już miałam zakończyć moją karierę w 3 gim a tu mnie tak wciskają na te turnieje gdzie się da...masakra:shake: A tak to nic ciekawego uczuć sie trzeba uczyć i jeszcze raz uczyć...czasami nie wyrabiam Quote
Basia i Barni Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Anula dawno nas nie odwiedzałas :mad: gratuluje zwyciestwa a Bona to podziwiam na żywo na polach i potrzebuje twojej pomocy bonie umiem wstawic banerka:roll: Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 no to gratuluje!!! zdolniacha z ciebie:) Quote
Tepes Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Basia i Barni']Anula dawno nas nie odwiedzałas :mad: gratuluje zwyciestwa a Bona to podziwiam na żywo na polach i potrzebuje twojej pomocy bonie umiem wstawic banerka:roll: DObry:) Nikogo dawno nie odwiedzałam tylko na chwile do siebie zaglądam i spadam sie uczyć czy zadania robić...:shake: No to podziwiaj bo ja nie mam kiedy go na polach podziwiać co on wyprawia:P Już CI pomagam momento:) Quote
Tepes Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Nie mam żadnych nowych fot ale wysznupałam jakieś stare co mi się podobają raczej je już wklejałam ale co tam xP Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mi się bardzo podoba te w zbożu:loveu::loveu: fajnie wyszedl! Quote
Martunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Oj tak, te zdjęcie Bonka w zbożu najładniejsze! :loveu: Gieniu, właśnie się dziwiłam, że jeszcze na te turnieje jeździsz, bo gdzieś pół roku temu mówiłaś, że po gimnazjum już nie będziesz miała styczności z pinglem.. Ale ważne, że bierzesz w nich udział. ^^ Quote
aaliw Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Piekne to zdjecie w zborzu :loveu: Sesja owocowa tez niczego sobie :cool3: Widze ze glowa Bonusia ladnie juz zarosla :multi: I dobrze nie bedzie marzl w lepetyne :lol: Pzdr. Btw. Znasz kogos kto umie przerobic zdjecie na kartke swiateczna, cos wyciac-wkleic itd? Zdolne osoby tu do ciebie zagladaja :cool3: A ja beztalecie w tym kierunku :shake: Quote
Tepes Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Anka_ZG']Mi się bardzo podoba te w zbożu:loveu::loveu: fajnie wyszedl! Dzięki:) [quote name='Martunia']Oj tak, te zdjęcie Bonka w zbożu najładniejsze! :loveu: Gieniu, właśnie się dziwiłam, że jeszcze na te turnieje jeździsz, bo gdzieś pół roku temu mówiłaś, że po gimnazjum już nie będziesz miała styczności z pinglem.. Ale ważne, że bierzesz w nich udział. ^^ Thx:) No tak miał być koniec a nie jest...pchają mnie po turniejach jakich sie da...:shake: [quote name='Owczarkowa']Bono :loveu::loveu::loveu: :) [quote name='aaliw']Piekne to zdjecie w zborzu :loveu: Sesja owocowa tez niczego sobie :cool3: Widze ze glowa Bonusia ladnie juz zarosla :multi: I dobrze nie bedzie marzl w lepetyne :lol: Pzdr. Btw. Znasz kogos kto umie przerobic zdjecie na kartke swiateczna, cos wyciac-wkleic itd? Zdolne osoby tu do ciebie zagladaja :cool3: A ja beztalecie w tym kierunku :shake: Hej:)Dzięki:) No łebka już zarosła fajnie ale dalej widać róznice pomiędzy wygolonym a resztą głowy:P No to może eria albo RCookie albo jakby sie chciało mu to mój facet:D Quote
Tepes Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Bonkowych fot niestety nie mam ale mi sie nudziło i pastwiłam sie nad żelkami:D I rąsią:P Quote
Martunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Gieniu, dlaczego Ty siebie krzywdzisz? :shake: Biedne żelki. :D Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Gienie zabiła żelkowego misia:placz::placz::placz::placz::diabloti: Quote
Tepes Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Martunia']Gieniu, dlaczego Ty siebie krzywdzisz? :shake: Biedne żelki. :D Taaak biedne żelki:D Ale to przecież nie boli jaks ie pod skóre na kciuku wbije:P [quote name='Sweetaśna']Gienie zabiła żelkowego misia:placz::placz::placz::placz::diabloti: Nie misia tylko słonia:D Na początku odgryzłam mu głowe i zrozumiała swój błąd chciałam go naprawić agrafką ale się nie udało zginął...:D:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jak mogłaś tak skrzywdzić słonika! :eviltong: Racja.. ale strasznie to wygląda. :eviltong: Quote
Tepes Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 No chciałam go uratować ale nie wyszło:D E tam strasznie...mi się podoba:P Quote
Martunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Haha, biedny słonik, zginął na miejscu. :eviltong: Tak w ogóle co tam u Ciebie..? ^^ Jak tam z Twoim facetem? :cool3: Quote
Tepes Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Martunia']Haha, biedny słonik, zginął na miejscu. :eviltong: Tak w ogóle co tam u Ciebie..? ^^ Jak tam z Twoim facetem? :cool3: No tak zginął:Dale troche musiał pocierpieć:P A u nie nic nauka, nauka, nauka i jeszcze raz nauka i już mnie hajna szczela bo nie wyrabiam... A z facetem dobrze:Pco tu dużo pisać:P Quote
Recommended Posts