Tepes Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='Tengusia']nic nie boj .... kiedys wroce :diabloti: No ja mam nadzieję że wrócisz:D [quote name='łapeczek']no tak ja we wtroek ide na godz do szkoly ;/ a potem do hany ... i na cos cieplego do powozowni xD Ja nie ide wcale juu:evil_lol: Quote
łapeczek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 fajnie masz ;] ale co tam tylkoo jak to moj wychowawca powiedzial ... to tylko 44 minuty 59 sekund i koniec!!! Quote
Tepes Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Ciesz się że tylko tyle a nie cały dzień xP Quote
łapeczek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [quote name='Acctiually']Ciesz się że tylko tyle a nie cały dzień xP ciesze sie.... ale za to dobija mnie odrabianie 18.10 w sobote ....;/ w dodatku mam normalnie lekcje poniedzialkowe czyli ide na 13:35 do 18:35 ;/ a w ta srode mam trening siatkowki na 18:35 do 20:05 masakra bedzie strasznie ciemnooo jak bede wracac ;/ Quote
basia2202 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ooo... jak fajnieeee:lol: myju myju chlastu chlastu, nie mam rączek jedennastu... :evil_lol: http://i37.tinypic.com/992e4k.jpg miziaki dla czyścioszka :loveu: pozdrawiamy Was serdecznie:) Quote
Tepes Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='łapeczek']ciesze sie.... ale za to dobija mnie odrabianie 18.10 w sobote ....;/ w dodatku mam normalnie lekcje poniedzialkowe czyli ide na 13:35 do 18:35 ;/ a w ta srode mam trening siatkowki na 18:35 do 20:05 masakra bedzie strasznie ciemnooo jak bede wracac ;/ Uu to masz głupio... Weź se latarke co nie zabłądzisz:evil_lol: A ja jutro wybieram się na wystawę do Zabrza:) Quote
Tepes Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='basia2202']ooo... jak fajnieeee:lol: myju myju chlastu chlastu, nie mam rączek jedennastu... :evil_lol: http://i37.tinypic.com/992e4k.jpg miziaki dla czyścioszka :loveu: pozdrawiamy Was serdecznie:) Hej:) Dziękujemy i też pozdrawiamy:D Quote
łapeczek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [quote name='Acctiually']Uu to masz głupio... Weź se latarke co nie zabłądzisz:evil_lol: A ja jutro wybieram się na wystawę do Zabrza:) hehe nie buj zaby ja juz tu sobie rodzicow ustawilam ;] tatus przyejdzie po mnie ;] ale masz fajnie ja pojde dopieroo w listopadzzie na miedzy narodowke w poznaniu;] Quote
Martunia Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 No wreszcie pogadałyśmy. Ale świetnie ! :multi: I w końcu mamy trochę więcej wolnego. ;) Quote
Tepes Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='aleb']Witamy się cieplutko ;) Hej:) No i też witamy ciepło choć już nie tak ciepło jak rano xP [quote name='łapeczek']hehe nie buj zaby ja juz tu sobie rodzicow ustawilam ;] tatus przyejdzie po mnie ;] ale masz fajnie ja pojde dopieroo w listopadzzie na miedzy narodowke w poznaniu;] Ojj chciałabym pojechać do POznania ale rodzice na bank mnie nie puszczą... [quote name='Martunia']No wreszcie pogadałyśmy. Ale świetnie ! :multi: I w końcu mamy trochę więcej wolnego. ;) NO tak wreszcie se pogadałyśmy!!:) Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Hej. :hand: Co tam u Was? :cool3: :loveu: Quote
LadyK Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Jestem szczęśliwa że omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiej byliśmy w teatrze i po teatrze poszliśmy do Adrii na pizzę i normalnie synek z różą podłazi do mie i omg chodze z nim xP Jak ja sie ciesze KOCHAM WAS WSZYSTKICH!!:*:*:*:* Zapamiętajcie dzisiejszą datę xP My też Cię kochamy :evil_lol::diabloti: A teraz uszczęśliwisz nas i dasz fotki Boniastego :evil_lol: Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Martunia']Hej. :hand: Co tam u Was? :cool3: :loveu: Hej:) MIałam być na wystawie w Zabrzu:D Ale nie dojechaliśmy:P Jechaliśmy baną no i dupa wysiedliśmy gdzieś w Gliwicach:D Później wróciliśmy sie znów nie tam i tak cały czas od 10 jezdzimy busami i banami i na wystawie nie byliśmy xP [quote name='Herspri']co u was i... gdzie fotki :razz: ? A u nas dobrze xP Fotki może będą we wtorek bo nie mam lekcji:) [quote name='Owczarkowa'] My też Cię kochamy :evil_lol::diabloti: A teraz uszczęśliwisz nas i dasz fotki Boniastego :evil_lol: No baaa ja wiem zę mnie kochacie:diabloti: Na razie nie mam nowych fotek wiec nie dam:evil_lol: Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Aha. :) Szkoda, że na wystawę nie udało się dojechać. A poza tym to co u Ciebie? :cool3: Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='łapeczek']heyooo czekamy na fotki bonnna Może jutro będą bo ide na Bonkiem na ognisko:) [quote name='Martunia']Aha. :) Szkoda, że na wystawę nie udało się dojechać. A poza tym to co u Ciebie? :cool3: Ale jaja były:D Żeby na wystawe nie dojechać zały dzień jezdzić busami i tramwajami trzeba być normalnie udanym człowiekiem xP A tak to nic jutro idę na ognisko biorę Bonka a we wtorek będe spać całyyyyyyyy dzień:evil_lol: Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 No cóż, bywa. :lol: O jakie ognisko? :cool3: Quote
Sweet Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 o fajnie ze idziesz jutro na ognisko z bonkiem:D porób duzo fotek:D a tak co powiesz jeszcze gieniu??:D Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Martunia']No cóż, bywa. :lol: O jakie ognisko? :cool3: :evil_lol:po po prostu jesteśmy udani i już xP A takie se ognisko u nas na polach będzie 5 osób no może 4. Można to nazwać podwójną "randką":evil_lol: Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Sweetaśna']o fajnie ze idziesz jutro na ognisko z bonkiem:D porób duzo fotek:D a tak co powiesz jeszcze gieniu??:D No fajnie że idziemy:D A tak to nic nie powiem:D Nie chce mi się chodzić do szkoły ale jutro lajt 4 lekcje i we wtorek wooolne:) I musze sobie tą róże ususzyć:diabloti: Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Haaaa! Tak myślałam, że randka się szykuje. :cool3: Porób dużo fotek. Bonek będzie Cię pilnować. :loveu: Quote
Sweet Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Acctiually']No fajnie że idziemy:D A tak to nic nie powiem:D Nie chce mi się chodzić do szkoły ale jutro lajt 4 lekcje i we wtorek wooolne:) I musze sobie tą róże ususzyć:diabloti: bardzo fajnie:D heh:eviltong: mi tez sie nie chce:evil_lol: ale masz dobrze ja mam we wtorek apel od rana a potem na szczescie wolne:multi: ususz ususz:D bedziesz miała pamiątke tego dnia:cool3: Quote
Recommended Posts