infers Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [url]http://i38.tinypic.com/33e0vf4.jpg[/url] Ooo widzę, że znacznie mu się polepszyło:lol::loveu::loveu: Quote
Illusion Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue] bo mam strasznie mało czasu... [/COLOR][/quote] Skąd ja to znam :roll:. Quote
Tepes Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [COLOR=blue]Witam wszystkich!:)[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Właśnie ze skzoły pisze:P[/COLOR] [COLOR=#0000ff]No tak Bonowi się polepszyło już humorek dopisuje wszystko chce robić szaleć na polu dziury kopać ale nie mozę bo ta rana mu sie zabrudzi:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Własnie piszę ze skzoły z infy xP[/COLOR] Quote
jbk Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Acctiually'] [COLOR=blue]Na spacerkowe to nie wiem kiedy bo mam strasznie mało czasu...[/COLOR] [/quote] Ale przecież musisz go wyprowadzać, to po prostu weź aparat i ciapnij znienacka ;) Quote
Tepes Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [COLOR=Blue]Dziś przyszedł Rogz z łańcuszkiem:multi: [IMG]http://i37.tinypic.com/fmjihh.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
LadyK Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Śliczna obróżka,fioletowy bardzo modny kolor :cool3: Quote
Marta_Ares Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 slicznie w niej wyglada:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pestka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jeeeej :crazyeye::crazyeye: Prześliczna. Pięknie Bonusiowi w niej, na jego jasnej sierści świetnie ją widać. Cudo :loveu: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 slicznie bonek wyglada w tej obrózce:):) sliczna jest:D Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 fajna ta nowa obróżka :cool3: ślicznie w niej Bonuś wygląda :loveu::loveu: Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Hej Gieniu moja! :hand: Bardzo się cieszę, że Bonek czuje się coraz to lepiej! Ale ładna ta obróżka ! Pasuje mu bardzo. :loveu: Quote
Tepes Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [COLOR=Blue]Dzięki wszystkim!:) Hej Gertrudziu:hand: No dobrze że jest mu lepiej!:) A ja se dzis na infie łaziłam po dogomanii xP [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No właśnie czytałam Twojego posta ok. 9.00. ;) My też zwykle na internet wchodzimy. Mizianko proszę przekazać ode mnie dla Boncia! :loveu: Tak w ogóle jak dziś w szkole? ^^ Quote
Illusion Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Też już jestem po szkole i Was nawiedzam :eviltong:. Wcześniej jeszcze zaliczyłam spacer z psem i usiłowałam pojąć o co chodzi w pracy domowej z matmy :lol:. Śliczny ten rogzik, Toszka ma taki sam, tylko mniejszy rozmiar i bez łańcuszka :cool3:. Quote
infers Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 W szkole się na neta wchodzi i może jeszcze bez zgody nauczyciela?!:diabloti: Quote
basia2202 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [B][COLOR=Purple]heloł goldenki :) no nooo... jaki modny kawalero :cool3: [url]http://1.1.1.5/bmi/i37.tinypic.com/fmjihh.jpg[/url] pozdrawiamy znad morza :) [/COLOR][/B] Quote
LadyK Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='infers1995']W szkole się na neta wchodzi i może jeszcze bez zgody nauczyciela?!:diabloti:[/QUOTE] U mnie na infie wolno :cool3: Quote
łapeczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 u mnie chyba tez ... jesli wszystko wczesniej zrobie ;p Quote
zuzolandia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [URL]http://i38.tinypic.com/wv37fd.jpg[/URL] no slicznie Bonusiowi w fiolecie ;-) witam zagonioną uczennice hihiih buziole! Quote
Tepes Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Martunia']No właśnie czytałam Twojego posta ok. 9.00. ;) My też zwykle na internet wchodzimy. Mizianko proszę przekazać ode mnie dla Boncia! :loveu: Tak w ogóle jak dziś w szkole? ^^[/quote] [COLOR=Blue]A my nie wiem:Dto dopiero pierwszy dzień był to pozwoliła xP Ok miziano przekazane:loveu: A dziś...masakra umieram mieliśmy 8 lekcji i jestem wykończona... [/COLOR][quote name='Malina.']Też już jestem po szkole i Was nawiedzam :eviltong:. Wcześniej jeszcze zaliczyłam spacer z psem i usiłowałam pojąć o co chodzi w pracy domowej z matmy :lol:. Śliczny ten rogzik, Toszka ma taki sam, tylko mniejszy rozmiar i bez łańcuszka :cool3:.[/quote] [COLOR=Blue]Oj nawiedzajcie nas częściej:diabloti: Mi się bardziej z łańcuszkiem podoba:) [/COLOR][quote name='infers1995']W szkole się na neta wchodzi i może jeszcze bez zgody nauczyciela?!:diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]NIe no kochany ja to jestem grzecz<sz>na uczennica to bez zgody bym nie weszła na neta:evil_lol: [/COLOR][quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]heloł goldenki :) no nooo... jaki modny kawalero :cool3: [URL]http://1.1.1.5/bmi/i37.tinypic.com/fmjihh.jpg[/URL] pozdrawiamy znad morza :) [/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Blue]Hej:) No tak mój facet modny musi być:D Wy sie morzujecie a ja w szkole zapycham i nie mam już siły:D [/COLOR][quote name='Kati16']U mnie na infie wolno :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Fajnie xP [/COLOR][quote name='łapeczek']u mnie chyba tez ... jesli wszystko wczesniej zrobie ;p[/quote] [COLOR=Blue]No tak to rzecz jasna żę można xP [/COLOR][quote name='zuzolandia'][URL]http://i38.tinypic.com/wv37fd.jpg[/URL] no slicznie Bonusiowi w fiolecie ;-) witam zagonioną uczennice hihiih buziole![/quote] [COLOR=Blue]Dziękujemy:) No i się również witamy:*:* O takk zagonioną i to bardzo...nie mam na nic czasu masakra [/COLOR][quote name='łapeczek']sliczna ta obroza ;];][/quote] [COLOR=Blue]Thx:) [/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']hejo Gieniu:loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Witam moją kochaną Kunegundzie:loveu: No i byliśmy u weta na kontroli:) POwiedział żę wszystko jest dobrze!! Tylko wystarczy że się zagoi no i odrosną włoski!!:) [/COLOR] Quote
Recommended Posts