Tepes Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 A Bo9no dobrze:) A u nas szczerze nic ciekawego...wreszcie weekend nie wiem jak przeżyję te liceum, będzie ciężko xP Quote
M&T Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 hejka :hand: a ty dopiero poszłaś do liceum? :) Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Hej Gieniu:):) śliczne fotki bonka:D: wymiziaj go odemnie i życz zdrówka;):) Quote
Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Śliczny Bono. :) Cieszę się, że już z nim dobrze. A takie zabawy z podstawówki szybko się kończą i nudzą. :D Ja zawsze na takie nie zwracałam. ;) Quote
Tepes Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 M&T napisał(a):hejka :hand: a ty dopiero poszłaś do liceum? :) Witam:multi: Tak dopiero poszłam xP xxSweetGirl93xx napisał(a):Hej Gieniu:):) śliczne fotki bonka:D: wymiziaj go odemnie i życz zdrówka;):) Dobry:) Dziękujemy bardzo! Martunia napisał(a):Śliczny Bono. :) Cieszę się, że już z nim dobrze. A takie zabawy z podstawówki szybko się kończą i nudzą. :D Ja zawsze na takie nie zwracałam. ;) Thx!:) Ja też się cieszę! Quote
agaciaaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Cześć :) czytałam, że Bonuś miał zabieg.. mam nadzieje, że teraz już wszystko będzie dobrze :) wyściskaj go ode mnie :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Cześć :) A jak tam nowa klasa? Nauczyciele? nauka? :) Quote
Tepes Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć :) czytałam, że Bonuś miał zabieg.. mam nadzieje, że teraz już wszystko będzie dobrze :) wyściskaj go ode mnie :loveu: Ok wyściskany!!:) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :) A jak tam nowa klasa? Nauczyciele? nauka? :) Hej:) Nowa klasa jest spoko:) tylko jedna osoba mnie dobija nie żę ją nie lubie...ale to wiedzą tylko wtajemniczeni xP Nauczyciele też fajni:)no może z wyjątkiem angola(który kiedyś lubiłam a teraz mi się po mału z tą kobitą nie podoba) i z w-fu masakra.. A nauki troche mam...zadań i już książkę muszę czytać Quote
Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 No cóż, szkoła. :razz: Ja przed chwilą odrobiłam swoje zadanie domowe, została mi nauka tematu historii i fizyki. Bono śpi? :) Quote
Tepes Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Martunia napisał(a):No cóż, szkoła. :razz: Ja przed chwilą odrobiłam swoje zadanie domowe, została mi nauka tematu historii i fizyki. Bono śpi? :) Ja jeszcze musze zadko z PO dokończyć xP No i uczyć się z...wszystkiego... Przed chwilką byliśmy z Wojtkiem i Bonem na spacerku:)(z kolegą z klasy którego wcześniej nie znałam a się okazało że mieszka niedaleko mnie:diabloti:) No i teraz Bono sobie leży:) Dinka napisał(a):Hej, Antea. :evil_lol:;) Witam:) Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 o fajnie ze byliscie na spacerku razem:D:D zawsze raźniej we dwoje:):) hehe:) bono spioch:loveu: Quote
ewka i haker Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 fajne foty jakie duze lapki http://i37.tinypic.com/rh0njr.jpg Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Martunia napisał(a):A takie zabawy z podstawówki szybko się kończą i nudzą. :D Ja zawsze na takie nie zwracałam. ;) Jak ktoś mi daje tego ''smroda'' to czekam, aż sobie policzą do 10, a potem oni mówią ''Skisłaś''... Ja na to: ''Skisłam, śmierdzę i jest mi z tym dobrze :eviltong:''. A tak to w ogóle nie wdaję się w zabawy... Chyba, że berek. Nic nie zastąpi Berka :evil_lol:. Edit: To ja, psychicznie chora... xD Quote
Tepes Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):o fajnie ze byliscie na spacerku razem:D:D zawsze raźniej we dwoje:):) hehe:) bono spioch:loveu: No fajnie było i Bono się ucieszył że Wojtek szedł:) ewka i haker napisał(a):fajne foty jakie duze lapki http://i37.tinypic.com/rh0njr.jpg No bo to w końcu duży facet:diabloti: Klaudysiaczek napisał(a):Jak ktoś mi daje tego ''smroda'' to czekam, aż sobie policzą do 10, a potem oni mówią ''Skisłaś''... Ja na to: ''Skisłam, śmierdzę i jest mi z tym dobrze :eviltong:''. A tak to w ogóle nie wdaję się w zabawy... Chyba, że berek. Nic nie zastąpi Berka :evil_lol:. Edit: To ja, psychicznie chora... xD :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 hehe;) wreszcie nie był jedynym facetem na spacerze z tobą:):) hehe:) Quote
Tengusia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 witam Bonoslawa i jego pancie :hand: Quote
Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 O no to fajnie, że spotkałaś tego kolegę. :) Fajny? :cool3: :eviltong: Quote
infers Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Martunia napisał(a):O no to fajnie, że spotkałaś tego kolegę. :) Fajny? :cool3: :eviltong: Właśnie, nie pozwolimy Ci się zabawiać z byle kim:evil_lol::diabloti:. Quote
Tepes Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe;) wreszcie nie był jedynym facetem na spacerze z tobą:):) hehe:) Heh:D Tengusia napisał(a):witam Bonoslawa i jego pancie :hand: Witamy:) Martunia napisał(a):O no to fajnie, że spotkałaś tego kolegę. :) Fajny? :cool3: :eviltong: No w sumie nie spotkałam go tylko sie spytał czy pójde z nim i Bonkiem:diabloti: A fajny w jakim sensie?:evil_lol: infers1995 napisał(a):Właśnie, nie pozwolimy Ci się zabawiać z byle kim:evil_lol::diabloti:. Ło je:D:evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Hejka... Ojj biedny Bonuś... myślałam, że obędzie sie bez operacji... najważniejsze, że już się wszystko powoli goi... będzie dobrze... a co do skzoły to ja też mam w klasie takich 2typów którzy psuja mi dobry humor... ale ja juz ostatni rok z nimi bede mam nadzieje... Quote
Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 No fajny czyli.. no wiesz. :eviltong: Fajnie się z nim gada itd. itp. ... :diabloti: Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 No własnie nie mozesz zadawac sie z byle kim:evil_lol: a w sensie wiesz jakiem:evil_lol: :cool3: Quote
Tepes Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Ogólnie gostek jest spoko:) Gra na basie ma długie włosy no spoko i już:P Quote
Recommended Posts