Tepes Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Wybaczcie nie powiem i już xP Może w sobote będzie powtórka:evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 luknijcie prosze i jak ktos moze to prosze o pomoc dla suni bo trafi do schronu ;[ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120598 Quote
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 O powtórka będzie? :D Hoho... :cool3: Też będę znała szczegóły? :cool3: Quote
Sweet Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ej no wiesz co a mi to szczegółów juz nie zdradzisz nie:(:( ale jestes:(:( Quote
Tepes Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ej no wiesz co a mi to szczegółów juz nie zdradzisz nie:(:( ale jestes:(:( Wiedziałam że tak będzie... Nic nikomu już nie powiem na ten temat:P I tak to nie miało wyjść po za naszą 7(tych co się spotkali) [quote name='Martunia']O powtórka będzie? :D Hoho... :cool3: Też będę znała szczegóły? :cool3: Ja mam nadzieje że powtórka będzie:evil_lol: O nie tym razem nie będziesz znała ale fotki zobaczysz:) Quote
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ejj no... :-( Czemu nie? Ja nikomu nie wygadam!!! ;) Bo się obrażę. :evil_lol: Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Wiedziałam że tak będzie... Nic nikomu już nie powiem na ten temat:P I tak to nie miało wyjść po za naszą 7(tych co się spotkali) To ciekawe co wy tam robiliście skoro to taka tajemnica :diabloti::evil_lol: Oj nie ładnie Boniakowa pańciu,nieładnie :mad::D:D:diabloti: Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Nie ma szans nie powiem i już!!:D Nie bo nie moge więć odczepcie sie bo sie wkurze zaprotestuje i nie będe wklejać fotek xP Quote
jbk Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja o nic nie zapytam ;) Fotki daj Bońciowe :) Quote
basia bonnie Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja się dołączam do tych chcących :evil_lol: Quote
Cheritka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 jbk napisał(a):Ja o nic nie zapytam ;) Fotki daj Bońciowe :) Ja nie pytam, jak ktoś ma swoje tajemnice :cool3: to trzeba je uszanować, ale Boniuś nie jest tajemniczy chyba :evil_lol:? Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='jbk']Ja o nic nie zapytam ;) Fotki daj Bońciowe :) Jak na razie nie ma xP [quote name='łapeczek']heyooo ja tez chce foty Boncia Chcieć to Ty możesz dużo:evil_lol::diabloti: [quote name='basia bonnie']Ja się dołączam do tych chcących :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Cheritka']Ja nie pytam, jak ktoś ma swoje tajemnice :cool3: to trzeba je uszanować, ale Boniuś nie jest tajemniczy chyba :evil_lol:? No i dziekuję bardzo:) Noe Bonuś nie jest:P Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 No wiem że trzeba ale niezbyt mam czas na zrobienie zdjeć:( Quote
Martunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Hej Gieniu! :loveu: Właśnie, czas na jakieś fotki Bonka! ;) Dodaj jakieś, zrób to dla nas! :loveu: Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Ło je bardzo bym chciała ale jakoś nie mam okazji kiedy Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Oho ja widze że w biedronce rzeczy do psów są:D A fajnie bo niedaleko szły mam biedronkę:evil_lol: trzeba się tam jutro wybrać:P Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Acctiually']Oho ja widze że w biedronce rzeczy do psów są:D A fajnie bo niedaleko szły mam biedronkę:evil_lol: trzeba się tam jutro wybrać:P Kurde u mnie Biedronki na przestrzeni 15 km nie ma w pobliżu :shake: Ani żadnego normalnego zoologicznego :roll: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Kurcze, słyszałam coś o tym katalogu (kolekcji) dla psa. Zapytam się mamy, może ona coś wie, bo z pracy blisko ma Biedronkę,...Kupiłabym coś dla Amandy może, tylko, żeby to nie było takie ''jednorazowe'' ... :roll: Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Kati16']Kurde u mnie Biedronki na przestrzeni 15 km nie ma w pobliżu :shake: Ani żadnego normalnego zoologicznego :roll: Łihihi to masz pecha:evil_lol: [quote name='Klaudysiaczek']Kurcze, słyszałam coś o tym katalogu (kolekcji) dla psa. Zapytam się mamy, może ona coś wie, bo z pracy blisko ma Biedronkę,...Kupiłabym coś dla Amandy może, tylko, żeby to nie było takie ''jednorazowe'' ... :roll: A ja tam nie wiem jak sie zepsuje szybko nie bedzie szkoda bo to nie dużo kosztuje xP Ale serio ciekawe czy "zostawią: coś dla mnie:diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Hehe, też się o to boję :-D. Ale tak na serio, to niedawno kupiłam za 40 zł suszarkę z czymś takim do włosów, wczoraj zrobiłam testy i jest zniewalająca :-o. A włoski jak mi się ładnie ułożyły wczoraj po kąpieli :loveu::evil_lol:. Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 a u mnie nic nie bylo w biedronce:evil_lol: klaudysiaczek: suszarke z czym do włosów??:D Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Martunia']O powtórka będzie? :D Hoho... :cool3: Też będę znała szczegóły? :cool3: [quote name='Acctiually']Wiedziałam że tak będzie... Nic nikomu już nie powiem na ten temat:P I tak to nie miało wyjść po za naszą 7(tych co się spotkali) Ja mam nadzieje że powtórka będzie:evil_lol: O nie tym razem nie będziesz znała ale fotki zobaczysz:) [quote name='Martunia']Ejj no... :-( Czemu nie? Ja nikomu nie wygadam!!! ;) Bo się obrażę. :evil_lol: Tak gieniu nikomu nic nie powiesz i nie miało wyjsc po za tą 7 a martusia to co?? ale jestes wiesz:(:( Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):a u mnie nic nie bylo w biedronce:evil_lol: klaudysiaczek: suszarke z czym do włosów??:D Z czymś takim na D chyba, zobaczę później :cool3:. Do układania włosów ^^. Quote
Recommended Posts