Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 tak i ciesza sie jak wrócimy:D:D:cool3: Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Po ciężkim dniu przywita nas merdający ogon i zimny nochal:loveu: Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 :loveu: tak i to jest najlepsze co moze nas spotkac tego dnia:):) Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Po charówie, dniu ciężkim i na dodatek nastroju zniszczonym czarny zimny nochal przyjdzie i nas pocieszy i od razu na naszych buziach pojawi się uśmiech:evil_lol:matko jak ja już pieprze:P Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jak urywek z jakiejś książki. :eviltong: Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Ja też...:hand: No to powodzenia w 1 dniu szkoły Wam życzę:evil_lol: Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 hehe fajnie wyszło:) hehe:) Dobranoc kochanie:*:(:( Quote
Dozia_13 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Acctiually napisał(a): Hej:) No obraz bomba:loveu: Chyba kolego Bona...no Barni już poszedł do swojego domciu:) hehe myślałam o Barnim i tak napisałam...:oops::oops: terzymam kciuki za Bonka... mam nadzieję, że szybko mu zejdzie ta opuchlizna.. :calus::calus::calus: Dobranoc... :buzi: zyczymy miłego dnia w szkole..;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Cześć :loveu:! Normalnie myślałam, że oszaleję :cool1:. Co prawda poza tym myśleniem, wszystko było dobrze. Nauczycieli mam fajnych, może dla tego. No, oprócz takiej jednej baby... Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Kati16 napisał(a):Siemka Boniaki :diabloti: Hej Klaudysiaczek napisał(a):Cześć :loveu:! Normalnie myślałam, że oszaleję :cool1:. Co prawda poza tym myśleniem, wszystko było dobrze. Nauczycieli mam fajnych, może dla tego. No, oprócz takiej jednej baby... Spoko... Kinia napisał(a):Cześć Jak tam Bonek? Co tam u Was? Russellka napisał(a):I jak tam opuchlizna?? ;-) Dozia_13 napisał(a):hehe myślałam o Barnim i tak napisałam...:oops::oops: terzymam kciuki za Bonka... mam nadzieję, że szybko mu zejdzie ta opuchlizna.. :calus::calus::calus: Dobranoc... :buzi: zyczymy miłego dnia w szkole..;) Niedobrze... Jutro idziemy na zabieg dzisiaj była moja mama z nim u weta ja byłam w szkole... Facet ogolił mu troche głowę i przebił mu igłą ale nic nie chciało lecieć dopiero jak pociągnął strzykawką troche ropy wylazło... No i jutro idziemy na zabieg...połowe głowy będzie miał łysą... Mam nadzieję żę wszystko dobrze się skończy!! Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 biedny bonus:(:(:( miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:):) Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Najgorsze jest to że mogę nie zdążyć jak będą go usypiać...a chce być z nim. Bo mam takie głupie godziny busów... Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 miejmy nadzieje zeuda ci sie zdązyc ... a o której odbędzie sie operacja?? napewno uda ci sie zdżazyc.. Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Usypiać będą chyba o 13:30. Ja kończe lekcje o 13:05 a busa mam o 13:08...zanim nas babka wypuści zanim zleze zanim dokulam sie do przystanku to mi dawno odjedzie... Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ojej... to moze byc kiepsko.. a jakby mama cie zwolniła z ostatniej lekcji? Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Nie no bez przesady... Już mówiłam jej ale powiedziała że nie zwolni mnie... I że najlepiej ze szkoły sprintem na busa to zdąże.. Quote
Martunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Smutne wieści. :-( Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Quote
C&B Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Bonuś:placz::placz: Czekamy na jakieś wieści...:placz: Napewno będzie dobrze:thumbs: Trzymamy kciuki i łapki....:loveu: Nie no...25 min. to nie tak mało , ale autobusy...Szkoda gadac... Jka wrócicie ( chod Bonulek pewnie zostanie u weta , ale nie wiem jak tamn u was jest ,. bo Czikunia po zabiegu była w szpitalu pare dni...)to odrazu pisać jak poszło !! Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 moja kochana głowisia:(jutro połowa będzie łysa... Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Domka_Czika napisał(a):Bonuś:placz::placz: Czekamy na jakieś wieści...:placz: Napewno będzie dobrze:thumbs: Trzymamy kciuki i łapki....:loveu: Nie no...25 min. to nie tak mało , ale autobusy...Szkoda gadac... Jka wrócicie ( chod Bonulek pewnie zostanie u weta , ale nie wiem jak tamn u was jest ,. bo Czikunia po zabiegu była w szpitalu pare dni...)to odrazu pisać jak poszło !! Dziękujemy:* Nie po zabiegu Bono jedzie do domu... Quote
Recommended Posts