Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Ja jeszcze NIC nie zrobiłam i mi się nie śpieszy xP Quote
Kinia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja tylko podpisałam te co mi są na jutro potrzebne;) Nie chce mi się więcej. A po tai naciskaniu na pęcherz musiałabyś wstać bo byś sie zesikała w łózku:) Quote
Klaudysiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Trudno... Posprzątało by się POZNIEJ :evil_lol:. Quote
Kinia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 jejku jeszcze musze poodkurzać, a tak mi się nie chce:( Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Kinia napisał(a):Ja tylko podpisałam te co mi są na jutro potrzebne;) Nie chce mi się więcej. A po tai naciskaniu na pęcherz musiałabyś wstać bo byś sie zesikała w łózku:) Ja nie podpisałam wcale xP No jak jest taki bardzo mocny no to niestety trzeba wstać:D Quote
Kinia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 To wyobraź sobie, że Marley leży na mnie plackiem i tak naciska na cały brzuch, że nie da sie wytrzymać... A on waży 31,5 kg Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ja mam zeszyty podpisane ale pakowac to mi sie nie chce:evil_lol: Quote
Kinia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A ja mam nową torbe;) A dokładniej torebkę taką dużą;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Daj zdjęcie torby, Kinia :loveu:. Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Kinia napisał(a):To wyobraź sobie, że Marley leży na mnie plackiem i tak naciska na cały brzuch, że nie da sie wytrzymać... A on waży 31,5 kg Ja mam coś podobnego jak nie wstane:D Bonek włazi mi na łóżko i zaczyna się po mnie kulać:D Troche więcej waży niż Marley a dokładnie 37:diabloti: xxSweetGirl93xx napisał(a):ja mam zeszyty podpisane ale pakowac to mi sie nie chce:evil_lol: Ee bo Ada to taka pilna uczennica wszystko podpisane zrobione a ja..haha:D Niestety trzeba będzie się uczyć ale mi sie nie chce jak zawsze:P Ale mam nadzieję że źle nie będzie:) Quote
Kinia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Zdjecie torby? No może potem u mnie w galerii dam 37 to troche wiecej... Mój jeszce mnie kopie i potem mam siniaki Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 mi tez sie nie chce uczyc:) ja tez mam darmowy budzik który na mnie wskakuje najpierw szukając gdzie mam głowe i robiąc prz tym hałas a potem liżąc mnie po buzi:evil_lol: lub szczekając z samego rana:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 No to standardowo, u nas też głośno byli i nas musiała p. dyrektor wciąż uciszać itd. :eviltong: A ja już mam przygotowane wszystko. :cool3: Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 A bo Ty Marta jesteś dziwna...:P Wszystko przygotowane:P A Bonkowe zdrówko jest jak było. Jutro znów do weta po następny zastrzyk Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jaka znowu dziwna!? :razz: Wole mieć to z głowy. Obrażam się. :eviltong: Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Nie obrażaj się:( Ja tylko żartowałam Ja Cie przecież kocham:loveu: Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 No to dobrze. :loveu: A co u Bonka? :) Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 No to super:loveu: A nic śpi sobie... Ta mysz nakręcana jest cała obmemlana xP Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Bono się mści. :cool3: A jutro do szkoły, łeeeee... :-( Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Ty mi o szkole nie gadaj... Nie mam ochoty tam iść... Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A kto ma? :-( Powrót do szarej rzeczywistości... Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Chyba nikt... I przez głupią szkołę nie zdąże iść z Bonem do weta... Quote
infers Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Zaczęło się znowu, kartkówki, klasówki, odp. ustna:placz:. Dobrze, że mamy psy po ciężkim dniu w szkole zawsze można się pobawić:multi:. Quote
Recommended Posts