Martunia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 E tam, będzie dobrze, nie marudź. :cool3: Ważne, że kogoś znasz i na pewno jakieś zawrzesz znajomości. :) Trzymam kciuki. :) :kciuki: Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Dziś doszły szelki,smycz i bidonik dla Bona:multi::multi: Tylko siedzi taki zjechany bo przed chwileczką wrócił ze spacerki i Saszka go wymęczył:loveu: I jak wam się podobają??:) Mi bardzo!! Quote
Martunia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mówiłam, że będą mu pasowały! Ale naprawdę pasują mu jak ulał! Słodko w nich wygląda! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bewarka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mówiłam już na obróżkowym, ale tu też powiem, że wygląda przepięknie :) Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Ije ja widze że na wątku obrożowym szlkowym czepiają się mnie że ma za małe szelki... Otóż NIE ma za małych tylko zapomniałam poszerzyć paska pod klatką piersiową i mu troche pod pachy właził ale teraz już poszerzyłam i jest ok:) Quote
Sweet Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ślicznie wyglada w nowych szelach:D:D słodko:D:D Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Niestety ale jutro nie pojade na wieś:/ Bo w czwartek jest jakieś głupie rodzinne spotkanie przyjadą z Niemiec,Hiszpanii i Kanady...Jakaś rodzina nie wiem jaka nie znam ich.Nie lubie poznawać nowych ludzi zbytnio...i tak o czym ja będe z nimi gadać:/wole spędzić czas z rodziną którą znam a nie... No niestety...musze zostać w domu:( Quote
Martunia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Szkoda. :( No ale spotkanie będzie, poprzyjeżdżają z innych krai. :cool3: Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Wiesz co takie spotkanie to nie dal mnie...ja wole odludkiem być:D Jakoś nie mam ochoty z nimi rozmawiać i to o czym:/ Quote
Martunia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 E tam, szybko przeleci. ;) A oni przyjeżdżają na cały dzień? Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Szczerze mówiąc ja praktycznie nic nie wiem:/ Wiem że po południu mają jechać na cmentarz a młodzi mają niby zostać z nami:/a potem cholera wie co ja nawet nie wiem czy wszyscy na ten cmentarz nie pójdziemy... Ale lepiej by było bo bym ich unikała a tak to siedzieć z nimi w pokoju żal:D Quote
Cheritka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Szeleczki superkowe, i kolorek mi sie podoba, ale chyba Bino nie da mi przymierzyc :cool3: Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Bono:D A jak chcesz to wystarczy ładnie poprosić:) Quote
agaciaaa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ślicznie mu w nowym kompleciku! :loveu::loveu: http://i30.tinypic.com/9thov9.jpg haha super fotka :lol: Quote
Russellka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Komplecik prześliczny! :loveu: Również jak sam "nosiciel" :lol: Quote
Tengusia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 alez on pieknie wyglada w nowym wdzianku :loveu: Quote
Tepes Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='agaciaaa']Ślicznie mu w nowym kompleciku! :loveu: http://i30.tinypic.com/9thov9.jpg haha super fotka :lol: Dzięki:) [quote name='ewka i haker']współczuje...tej rodziny :lol: [quote name='Russellka']Komplecik prześliczny! :loveu: Również jak sam "nosiciel" :lol: [quote name='Tengusia']alez on pieknie wyglada w nowym wdzianku :loveu: Dzięujemy:evil_lol: [quote name='Martunia']Jakoś tam to będzie. ;) No nie wiem nie wiem:diabloti: Quote
Tepes Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Ale Bonuś bawił się z Saszką:loveu: Spacer był bardzo fajny tylko na końcu... Patrzymy jakieś 2 małe dziewczynki latają po polu:/ ale potem patrzymy jest kobieta i mówimy "Aa to Pani z tymi dziećmi my się już wystraszyliśmy że one same" a ta na nas z pyskiem!! "Z takimi potworami po polu chodzić,dzieci nimi straszycie!!!"my patrzymy a ta młodsza po prostu histeria!!jak zobaczyła ich 3 o bożę jak ona sie darła!!Dobra jakby jeszcze były bez smyczy i coś zrobiły ok mogła się wystraszyć ale psy na smyczy nawet na nią nie patrzały.A ta znów się drze "Potem dzieci mi w nocy nie będą spały!!!" A potem była haja na całego każdy na każdego:D To gdzie głupia baba z dziećmi chodzi!!na plac zabaw a nie na pole.Tu ryczą pies nie na osiedlu nie na polu to kurde gdzie!!??Wkurzają mnie tacy ludzie... Zaraz wklejam spacerkowe fotki:)!! Quote
Recommended Posts