Martunia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 No pewnie, bo to jest jego i tylko jego. :D Co u Was? ^^ Quote
Tepes Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 No tak nie ma to jak szalone posty xP Hmm a u nas spoko:Pprzez 2 dni w domu nie było dorosłych no może kuzyn 18 lat:D Fajnie byłoxP dziś musiałam wstać o 6 bo Bonkowi się zachciało sikać potem poszłam jeszcze pać a tu koty zaczynają szaleć i nie mogą gdzie indziej tylko tam gdzie ja śpie dziady jedne:P Dziś postaram się powstawiać fotki no i zrobić wpierw jak Bono szaleje z Atomem:) Quote
Martunia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Noo to niezła musiała być biba. :D Czekamy na fotki, biedna i śpiąca kobieto. :eviltong: Quote
Tepes Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Szlak niech to wszytko trafi:shake: Nie bedzie fot bo deszcze zaczął padać:angryy::angryy: Kolorki kompleciku Bonkowego się zmieniły ale teraz są prześliczne:loveu: Choć tamten kolo też był fajny:) Już się nie mogę doczekać keidy przyjdzie i wsadze w niego Bonka:loveu: Quote
łapeczek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 te kolorki tez sa sympatyczne .... a z jakiej firym ??? Quote
Tepes Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Z Trixie:) Na początku miały być z Frog ale niestety największy rozmiar jaki znalazłam to na Bona za mały:D Ale te są bardzo ładne:) Quote
Martunia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 No i ładne są te kolorki. :) Fajnie Bonek będzie wyglądał. U mnie też leje... :shake: Quote
Tepes Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Pogda pokrzyżowała mi plany robienia fotek jak Bono szaleje z Atomem xP Quote
Martunia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 No nie... ja zawsze tak mam, że jak fajne zdjęcia by wyszły, to zawsze coś musi ku temu przeszkodzić. :razz: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Acctiually']Pogda pokrzyżowała mi plany robienia fotek jak Bono szaleje z Atomem xP My również z tego powodu ubolewamy ;) Quote
Tepes Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Witam:) No dziś się nawet wyspałam xP Na podwórku fajnie słońce świeci to trzeba robić fotki:D No ale nie wiem czy to jest sens jak prawie nikt nie ogląda:( Quote
Martunia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Witam. :loveu: Jak to prawie nikt?! Przecież dużo osób tu wchodzi, może nie wszyscy akurat wtedy mogli... Ale ja zawsze tu wejdę! ^^ Może nie od razu, ale na pewno w tym samym dniu. :) Czekamy na zdjęcia. U mnie coś pochmurnie. :-( Quote
jbk Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Acctiually']Witam:) No dziś się nawet wyspałam xP Na podwórku fajnie słońce świeci to trzeba robić fotki:D No ale nie wiem czy to jest sens jak prawie nikt nie ogląda:( Jak to nikt nie ogląda?? Ja oglądam! Poproszę fotki! Quote
jbk Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Acctiually'] A jaki Bono szczęśliwy na podwórku ciągle sobie siedzi włazi do basenu kiedy chce:D I dlatego woda już jest taka brudna:D Koty dziś nad ranem szalały i nie dały mi spać xP Za niedługo jade do domu bo 27 okaże sie czy przyjęli mnie do tej szkoły co chcę i jak tak musze świadectwo zanieść im. Strasznie mi szkoda, że nie mam ogródka, bo chętnie bym psiaki w taki basenik wsadziła ;) Na szczęście rzeczka płynie niedaleko, więc tam się moczą ;) Quote
Bewarka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 A może by tak fotki w nowym kompleciku, com? xD Quote
Tepes Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Martunia']Witam. :loveu: Jak to prawie nikt?! Przecież dużo osób tu wchodzi, może nie wszyscy akurat wtedy mogli... Ale ja zawsze tu wejdę! ^^ Może nie od razu, ale na pewno w tym samym dniu. :) Czekamy na zdjęcia. U mnie coś pochmurnie. :-( :D [quote name='jbk']Jak to nikt nie ogląda?? Ja oglądam! Poproszę fotki! :diabloti: [quote name='jbk']Strasznie mi szkoda, że nie mam ogródka, bo chętnie bym psiaki w taki basenik wsadziła ;) Na szczęście rzeczka płynie niedaleko, więc tam się moczą ;) Ja mam ogródek ale Bono nie lubi tam być:Dnudzi mu się a teraz fajnie Bona wsi jstem to sie tapla do woli:) Zaraz powklejam fotki:D Quote
Tepes Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Tu dziwną minę zrobił:D Na razie tylko tyle potem znów coś wkleje:) Quote
jbk Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Acctiually']:D :diabloti: Ja mam ogródek ale Bono nie lubi tam być:Dnudzi mu się a teraz fajnie Bona wsi jstem to sie tapla do woli:) Zaraz powklejam fotki:D Samemu mu się może nudzić ;) Może drugi dla towarzystwa? Quote
Tepes Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='jbk']Samemu mu się może nudzić ;) Może drugi dla towarzystwa? Oo tak ja bym chciała i to bardzo:) Ale rodzice na 2 psy się nie godzą:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 http://i32.tinypic.com/b4jhps.jpg ale on jest śliczny :loveu: :loveu: Quote
jbk Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Acctiually']Oo tak ja bym chciała i to bardzo:) Ale rodzice na 2 psy się nie godzą:evil_lol: My się nad drugim zastanawialiśmy dwa tygodnie ;) Na szczęście cała rodzina była jednomyślna ;) Dwa lepiej, niż jeden :)) Quote
Recommended Posts