katya Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 A wiecie co? :cool3: Szogunek umie podawać łapkę - dzisiaj się okazało. I także dzisiaj pierwszy raz chciał się bawić :) Quote
katya Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Cioteczki, nie wiecie czy jest jakiś aktywny dogomaniak z Leszna? :cool3: Quote
dzodzo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 spróbuj napisać do Mido-on mieszka w Lesznie z tego co pamiętam, wiezlismy mu tam kiedys psa na DT Quote
katya Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Soł... Ta fajna osoba to p. Laura z Leszna. Ma dom z ogrodem, synka, a jej siostra jest wetem. Bardzo mi się spodobała, otwarta, ciepła osoba i zna się na rzeczy, ani wiek ani mgiełka na oczkach Szoguna jej nie przerażają... Wypełniła ankietę przedadopcyjną b. ładnie. Chciała przyjechać już dziś, ale w czwartek tniemy yayka, więc umówiłyśmy się na sobotę. W jakieś 2 tygodnie po adopcji będę potrzebowała kogoś do kontroli poadopcyjnej, więc napiszę do Mido :) Co myślicie ciotki? Acha - boję się, że Szogun pojedzie do DS i upomni się wtedy o niego jego "właściciel". Co wtedy? Quote
szajbus Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ciotka były ogłoszenia w pobliżu znalezienia psa????? BYŁY!!!! Były ogłoszenia w prasie ??? BYły!!! Wszystko na ten temat. To, ze ktoś nie szuka psiaka świadczy tylko o jego odpowiedzialności i tyle. Jak sie psinie kroi dobry domek i na dodatek z wetem w rodzinie to na co czekać?? Takie jest moje zdanie. Inni moga miec inne. Quote
szajbus Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Wiem, ze dogo muli jak diabli i chyba gorzej być nie może, ale sa jakieś wieści? Quote
katya Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Cioteczko, bez zmian, jesteśmy z p. L. umówione na sobotę. A dziś pisał jakiś babsztyl, co nawet nie wiedział, jak Szogunek wygląda i jak zobaczyła że nie jest łysy, to się pożegnała... Quote
Ulaa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Właściciel ma 2 tyg na szukanie psa. Jeśli w tym czasie nie wywiesi żadnego ogłoszenia, nie poinformuje wetów, nie zawiadomi schroniska - słowem nie zrobi NIC, by odszukać psa - a zglosi się po niego po tych 2 tyg. to należy go OSKARŻYĆ O PORZUCENIE i podać do sądu. Quote
katya Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Ula, dzięki za podpowiedź. Teraz już będę wiedziała co odpowiedzieć ;) Quote
szajbus Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Mam nadzieję, że psiak znajdzie sie w odpowiedzialnym domu i będzie tam kochany Quote
szajbus Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 i co u Szogunka? Jaką podjęłaś decyzję? Quote
ciapuś Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Szogunek już bez jajeczek więc pseudohodowcą dziękujemy Quote
katya Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Właśnie, hihihi :) Ciapuś, dzięki za pomoc :loveu: Quote
szajbus Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Czekamy, a jakże i siedzimy jak na szpilkach Quote
katya Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 No więc Szogun pojechał :) Ma bardzo fajną panią, która mam nadzieję się tu zaloguje i będzie nam pisać co u jak :) Niestety przedwczoraj dostał kaszelek, ale mam nadzieję że syropik doradzony przez Ciapusia i tabletki zapisane przez Magdę Minich pomogą. Zresztą jak już pisałam, siostra Laury jest wetem, więc musi być dobrze. Trzymaj się mój piękny Szogunku, a temu co Cię porzucił kij w oko! Szogun, Laura, Marcel i Olga Quote
szajbus Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Niech ci sie wiedzie słodziaku . Masz być szczęśliwy jak nigdy dotąd. Quote
Ada-jeje Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
katya Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Dzwoniła Laura, jeszcze są w drodze. Szogi jest bardzo grzeczny. Zapomniałam powiedzieć, że dostał nową piękną obrożę z adresówką i smycz do kompletu :) Quote
Aaliyah1981 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 :multi:super wiesci :cool3: pewnie niebawem zobaczymy foty z nowego domu:razz: Quote
Recommended Posts