Jump to content
Dogomania

Szogun - chiński grzywacz powder puff - ma dom w Lesznie u Laury :)

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soł...

Ta fajna osoba to p. Laura z Leszna.
Ma dom z ogrodem, synka, a jej siostra jest wetem.
Bardzo mi się spodobała, otwarta, ciepła osoba i zna się na rzeczy, ani wiek ani mgiełka na oczkach Szoguna jej nie przerażają... Wypełniła ankietę przedadopcyjną b. ładnie.
Chciała przyjechać już dziś, ale w czwartek tniemy yayka, więc umówiłyśmy się na sobotę.

W jakieś 2 tygodnie po adopcji będę potrzebowała kogoś do kontroli poadopcyjnej, więc napiszę do Mido :)

Co myślicie ciotki?

Acha - boję się, że Szogun pojedzie do DS i upomni się wtedy o niego jego "właściciel". Co wtedy?

Posted

Ciotka były ogłoszenia w pobliżu znalezienia psa????? BYŁY!!!!
Były ogłoszenia w prasie ??? BYły!!!
Wszystko na ten temat. To, ze ktoś nie szuka psiaka świadczy tylko o jego odpowiedzialności i tyle.
Jak sie psinie kroi dobry domek i na dodatek z wetem w rodzinie to na co czekać??
Takie jest moje zdanie. Inni moga miec inne.

Posted

Cioteczko, bez zmian, jesteśmy z p. L. umówione na sobotę.

A dziś pisał jakiś babsztyl, co nawet nie wiedział, jak Szogunek wygląda i jak zobaczyła że nie jest łysy, to się pożegnała...

Posted

Właściciel ma 2 tyg na szukanie psa. Jeśli w tym czasie nie wywiesi żadnego ogłoszenia, nie poinformuje wetów, nie zawiadomi schroniska - słowem nie zrobi NIC, by odszukać psa - a zglosi się po niego po tych 2 tyg. to należy go OSKARŻYĆ O PORZUCENIE i podać do sądu.

Posted

No więc Szogun pojechał :)
Ma bardzo fajną panią, która mam nadzieję się tu zaloguje i będzie nam pisać co u jak :)
Niestety przedwczoraj dostał kaszelek, ale mam nadzieję że syropik doradzony przez Ciapusia i tabletki zapisane przez Magdę Minich pomogą. Zresztą jak już pisałam, siostra Laury jest wetem, więc musi być dobrze.
Trzymaj się mój piękny Szogunku, a temu co Cię porzucił kij w oko!

Szogun, Laura, Marcel i Olga

Posted

Dzwoniła Laura, jeszcze są w drodze. Szogi jest bardzo grzeczny.
Zapomniałam powiedzieć, że dostał nową piękną obrożę z adresówką i smycz do kompletu :)