Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Sama robiłaś te zdjęcia, więc nie wymyślaj :P Przynajmniej galerię Ci odkopałam :D[/QUOTE]

To, że coś robię, nie znaczy ze musi mi się to podobac :P
Nie narzekam, tak tylko mówię :lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&S']Ile fajnych zdjęć:):)[/QUOTE]

pieski fajne :loveu:

[quote name='Asiaczek']Prosze, proszę, jakie tu harce się odbywały... Cudowne foteczki:)

pzdr.[/QUOTE]

a no Bobiś pierwszy raz bawił się z Buenoskiem :loveu: chyba zacznę go w końcu lubić haha

Posted

[quote name='C&B']To może trzeba zorganizować jakiś zimowy spacerek? :diabloti:

A moja sucz wybitnie inteligentnie powychodziła :cool1:[/QUOTE]

Trzeba, trzeba :diabloti:

oj tam czepiasz się :razz:

Posted

[quote name='Unbelievable']To zorganizujcie jak ja będę! cobym chociaż zdjęc trochę porobiła, bo przypuszczam że szczur chciałby zjeść buenosa :diabloti:

może jakoś w styczniu ? :cool3:
buenosek przestał być już taką ciotką jak był i też by się odgryzł, więc mogłoby być nieciekawie :eviltong:

[quote name='agaciaaa']A kto tam piszczał? :diabloti:

:mdleje: :mdleje: hahahahahahahahahah jestem analfabetką[SIZE="1"] (dlaczego mi się wydaje że źle to napisałam :mdleje: :evil_lol: ) :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']:mdleje: :mdleje: hahahahahahahahahah jestem analfabetką (dlaczego mi się wydaje że źle to napisałam :mdleje: :evil_lol: ) :evil_lol::evil_lol:

Hahaha i po co poprawiłaś, i tak każdy się dowie z mojego cytatu :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Hahaha i po co poprawiłaś, i tak każdy się dowie z mojego cytatu :diabloti:[/QUOTE]

może nikt nie zauważy :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']może jakoś w styczniu ? :cool3:
buenosek przestał być już taką ciotką jak był i też by się odgryzł, więc mogłoby być nieciekawie :eviltong:[/QUOTE]

ja w styczniu będę raczej niedysponowana, ze tak powiem ;) ale tan na 100% to mogę bliżej terminu dopiero powiedzieć

Posted

[quote name='Cienka']Izucha a wy przyjeżdżacie na tą wystawę do Gdańska, bo najbardziej cieszy się Jogi, że będzie miał się z kim bawić :)

Tak, raczej tak :razz:
Ja już się nie mogę doczekać haha :lol:

[quote name='Crazy@']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0616.jpg

Genialna fota, powiedzie co zrobić aby uszy staneły - klejmy już ponad 2 miesiące i nadal nic ;(

A ile mała ma ? Czy uszka dokładnie ogolone ? Dostaje coś na chrząstkę ?

Posted

Ma 7 m-cy, tak ogolone, kleiłam w stożek a teraz na płasko - można zobaczyć na fotkach w galeri Zuzki. Z suplementów dostaje standardowo canvit z glukozaminą oraz biotyne. Jest to moja 1 grzywka a u AST nie musiałam nigdy stawiać uszu bo się cięło ;)