Iza. Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Izabela124.']Sama robiłaś te zdjęcia, więc nie wymyślaj :P Przynajmniej galerię Ci odkopałam :D[/QUOTE] To, że coś robię, nie znaczy ze musi mi się to podobac :P Nie narzekam, tak tylko mówię :lol: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Prosze, proszę, jakie tu harce się odbywały... Cudowne foteczki:) pzdr. Quote
Iza. Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='M&S']Ile fajnych zdjęć:):)[/QUOTE] pieski fajne :loveu: [quote name='Asiaczek']Prosze, proszę, jakie tu harce się odbywały... Cudowne foteczki:) pzdr.[/QUOTE] a no Bobiś pierwszy raz bawił się z Buenoskiem :loveu: chyba zacznę go w końcu lubić haha Quote
C&B Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 To może trzeba zorganizować jakiś zimowy spacerek? :diabloti: A moja sucz wybitnie inteligentnie powychodziła :cool1: Quote
Iza. Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='C&B']To może trzeba zorganizować jakiś zimowy spacerek? :diabloti: A moja sucz wybitnie inteligentnie powychodziła :cool1:[/QUOTE] Trzeba, trzeba :diabloti: oj tam czepiasz się :razz: Quote
Unbelievable Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 To zorganizujcie jak ja będę! cobym chociaż zdjęc trochę porobiła, bo przypuszczam że szczur chciałby zjeść buenosa :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Iza.']piski fajne :loveu:[/QUOTE] A kto tam piszczał? :diabloti: Quote
Iza. Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Unbelievable']To zorganizujcie jak ja będę! cobym chociaż zdjęc trochę porobiła, bo przypuszczam że szczur chciałby zjeść buenosa :diabloti: może jakoś w styczniu ? :cool3: buenosek przestał być już taką ciotką jak był i też by się odgryzł, więc mogłoby być nieciekawie :eviltong: [quote name='agaciaaa']A kto tam piszczał? :diabloti: :mdleje: :mdleje: hahahahahahahahahah jestem analfabetką[SIZE="1"] (dlaczego mi się wydaje że źle to napisałam :mdleje: :evil_lol: ) :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Iza.']:mdleje: :mdleje: hahahahahahahahahah jestem analfabetką (dlaczego mi się wydaje że źle to napisałam :mdleje: :evil_lol: ) :evil_lol::evil_lol: Hahaha i po co poprawiłaś, i tak każdy się dowie z mojego cytatu :diabloti: Quote
Iza. Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='agaciaaa']Hahaha i po co poprawiłaś, i tak każdy się dowie z mojego cytatu :diabloti:[/QUOTE] może nikt nie zauważy :diabloti: Quote
jamnicze Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ładny portrecik :) http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/2%20sierpnia%202011/56.jpg Quote
Unbelievable Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Iza.']może jakoś w styczniu ? :cool3: buenosek przestał być już taką ciotką jak był i też by się odgryzł, więc mogłoby być nieciekawie :eviltong:[/QUOTE] ja w styczniu będę raczej niedysponowana, ze tak powiem ;) ale tan na 100% to mogę bliżej terminu dopiero powiedzieć Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Iza.'] a no Bobiś pierwszy raz bawił się z Buenoskiem :loveu: chyba zacznę go w końcu lubić haha Kogo? Buenoska czy Bobika?:) pzdr. Quote
Iza. Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Kogo? Buenoska czy Bobika?:) pzdr. Bobika, buenoska kocham od zawsze :lol: ;) Quote
Cienka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Izucha a wy przyjeżdżacie na tą wystawę do Gdańska, bo najbardziej cieszy się Jogi, że będzie miał się z kim bawić :) Quote
Crazy@ Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0616.jpg Genialna fota, powiedzie co zrobić aby uszy staneły - klejmy już ponad 2 miesiące i nadal nic ;( Quote
Iza. Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='Cienka']Izucha a wy przyjeżdżacie na tą wystawę do Gdańska, bo najbardziej cieszy się Jogi, że będzie miał się z kim bawić :) Tak, raczej tak :razz: Ja już się nie mogę doczekać haha :lol: [quote name='Crazy@']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0616.jpg Genialna fota, powiedzie co zrobić aby uszy staneły - klejmy już ponad 2 miesiące i nadal nic ;( A ile mała ma ? Czy uszka dokładnie ogolone ? Dostaje coś na chrząstkę ? Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0616.jpg [FONT="Comic Sans MS"]Ślicznie wygląda, uwielbiam takie rozwiane kudłacze :loveu:[/FONT] Quote
Crazy@ Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ma 7 m-cy, tak ogolone, kleiłam w stożek a teraz na płasko - można zobaczyć na fotkach w galeri Zuzki. Z suplementów dostaje standardowo canvit z glukozaminą oraz biotyne. Jest to moja 1 grzywka a u AST nie musiałam nigdy stawiać uszu bo się cięło ;) Quote
Asiaczek Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Iza. napisał(a):Bobika, buenoska kocham od zawsze :lol: ;) Jasne:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 A do Gdańska to rozumiem wystawić Buenoska przyjedziesz? :razz: Quote
Iza. Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='Ania!']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0616.jpg [FONT="Comic Sans MS"]Ślicznie wygląda, uwielbiam takie rozwiane kudłacze :loveu:[/FONT] ja też uwielbiam :loveu: [quote name='jamnicze']A do Gdańska to rozumiem wystawić Buenoska przyjedziesz? :razz: To się jeszcze okaże czy go wystawię, ale przyjeżdżać przyjeżdżam :lol: Quote
Unbelievable Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Iza. napisał(a): To się jeszcze okaże czy go wystawię, ale przyjeżdżać przyjeżdżam :lol: ej ej ej! a o mnie pamiętasz? :diabloti: Quote
Recommended Posts