Iza. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Pusiakowa napisał(a):Jak ja dawno Luny nie widziałam! :D:D :loveu: :cool3: Asiaczek napisał(a):Dzięki za Kicię i Lunkę:) No, zyja, zyją...:) pzdr. kicia nam daje nieźle do wiwatu, to chyba będzie nasz ostatni kotek w domu ;) lasoa napisał(a):piękna blondyneczka :) To chłopiec :lol: agaciaaa napisał(a):Gdzie fotki (przed)wiosenne? :cool3: czekają aż ktoś je zrobi :diabloti: Quote
agaciaaa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Iza. napisał(a):czekają aż ktoś je zrobi :diabloti: To może TY je zrób? A co Bella rozrabia? :cool3: Quote
Iza. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 agaciaaa napisał(a):To może TY je zrób? A co Bella rozrabia? :cool3: oj raczek nie szybko, ostatnio wracam do domu już nocą ;) Hmmm no dużo by wymieniać, z takich najświeższych to tak, namiętnie leje nam na wykładzinę na schodach mimo, że ma w domu 3 kuwety, kto miał w domu kota to nie muszę mówić jak niesamowity jest to smród, pozbawiła chomika życia, dziś rozwaliła okłady termiczne mojego ojca, wszystkie 4, oprócz tego nie można w kuchni na blacie czy na stole zostawić nic, bo wyżera, ostatnio przegryzła się przez dwie reklamówki i papier do twarogu.... Ogólnie to jest spoko, ale trzeba mieć do niej stalowe nerwy ;) Quote
psyja Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Iza. napisał(a): czekają aż ktoś je zrobi :diabloti: ja bym je zrobiła... ale Tobie to zawsze nie po drodze :diabloti: Quote
Iza. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 psyja napisał(a):ja bym je zrobiła... ale Tobie to zawsze nie po drodze :diabloti: musisz do mnie przyjechać po prostu! :diabloti: Quote
psyja Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Iza. napisał(a):musisz do mnie przyjechać po prostu! :diabloti: ojj daleka to droga, daleka......:eviltong: ja zapraszam już od czasów niepamiętnych a ty zawsze cosik! Quote
Iza. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 psyja napisał(a):ojj daleka to droga, daleka......:eviltong: ja zapraszam już od czasów niepamiętnych a ty zawsze cosik! nie byłaś u mnie od października!! :P bo ty dziwne terminy wymyślasz jakieś haha Quote
agaciaaa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Iza. napisał(a):oj raczek nie szybko, ostatnio wracam do domu już nocą ;) Hmmm no dużo by wymieniać, z takich najświeższych to tak, namiętnie leje nam na wykładzinę na schodach mimo, że ma w domu 3 kuwety, kto miał w domu kota to nie muszę mówić jak niesamowity jest to smród, pozbawiła chomika życia, dziś rozwaliła okłady termiczne mojego ojca, wszystkie 4, oprócz tego nie można w kuchni na blacie czy na stole zostawić nic, bo wyżera, ostatnio przegryzła się przez dwie reklamówki i papier do twarogu.... Ogólnie to jest spoko, ale trzeba mieć do niej stalowe nerwy ;) Tak długo zajęcia masz, czy gdzieś się szlajasz? :diabloti: Na szkodniki z nią! Czytam ostatnio namiętnie :evil_lol: Ty też poczytaj, docenisz Belle :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Iza. napisał(a): Hmmm no dużo by wymieniać, z takich najświeższych to tak, namiętnie leje nam na wykładzinę na schodach mimo, że ma w domu 3 kuwety, kto miał w domu kota to nie muszę mówić jak niesamowity jest to smród, pozbawiła chomika życia, dziś rozwaliła okłady termiczne mojego ojca, wszystkie 4, oprócz tego nie można w kuchni na blacie czy na stole zostawić nic, bo wyżera, ostatnio przegryzła się przez dwie reklamówki i papier do twarogu.... Ogólnie to jest spoko, ale trzeba mieć do niej stalowe nerwy ;) Wsio, oprócz tego sikania na wykładzinę - idzie wytrzymac. Ale sikanie - wiem, jak moze śmierdzieć... Moim kiciom czasami zdarzało się siknąc obok kuwety (no nie wycelowały....) i mimo prania wykładziny i to kilkakrotnego - zapaszek zawsze był. Ale odkąd połozylismy kafelki w całym mieszkaniu - problemu nie ma:) pzdr. Quote
roadtonowhere Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 JEJEJE jakie śliczne psiaki :loveu: cudna galeria i cudne zdjęcia :) pozdrawiamy :razz: Quote
evel Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Wiem, że to trochę szalony pomysł, ale może trzeba jej drugiego kota? Jak się będą tłuc i kitwasić między sobą to może się dzieweczka odczepi od sprzętów domowych itp.? Quote
Iza. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 agaciaaa napisał(a):Tak długo zajęcia masz, czy gdzieś się szlajasz? :diabloti: Na szkodniki z nią! Czytam ostatnio namiętnie :evil_lol: Ty też poczytaj, docenisz Belle :evil_lol: Późno zaczyna i późno kończę, codziennie koło 18 :shake: Ale czasem się szlajam nie powiem, że nie :diabloti: Wolę tam nie zaglądać haha Asiaczek napisał(a):Wsio, oprócz tego sikania na wykładzinę - idzie wytrzymac. Ale sikanie - wiem, jak moze śmierdzieć... Moim kiciom czasami zdarzało się siknąc obok kuwety (no nie wycelowały....) i mimo prania wykładziny i to kilkakrotnego - zapaszek zawsze był. Ale odkąd połozylismy kafelki w całym mieszkaniu - problemu nie ma:) pzdr. Pewnie, wszystko można, ale jest to uciążliwe. Może to mało dogomaniackie, ale ja lubię czerpać przyjemność z tego, że mam jakiegoś zwierzaczka, a nie żyć cały czas na pełnym stresie czy może nie zmknęłam drzwi, a może ktoś zostawił coś niedozwolonego na stole. Wykładziny niestety nie możemy zdjąć, jest na całej klatce schodowej, a pod spodem surowy cement. roadtonowhere napisał(a):JEJEJE jakie śliczne psiaki :loveu: cudna galeria i cudne zdjęcia :) pozdrawiamy :razz: Dzięki i również pozdrawiam :p evel napisał(a):Wiem, że to trochę szalony pomysł, ale może trzeba jej drugiego kota? Jak się będą tłuc i kitwasić między sobą to może się dzieweczka odczepi od sprzętów domowych itp.? Nie ma szans nawet, rodzice sie nie zgodzą i w sumie im się nie dziwię :evil_lol: Quote
Iza. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 mychaaaaa napisał(a):I dlatego właśnie KOCHAM koty :diabloti: Ja lubię, ale te normalne ;) Praktyczne wykorzystanie psa :diabloti: dopiero zaczynamy ;) [video=youtube;ljX626fpW4M]http://www.youtube.com/watch?v=ljX626fpW4M&feature=player_embedded[/video] Quote
Culineo Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 właśnie wyobrazilam sobie mojego psa, który skacze na drzwi... i jedyne co mi przychodzi na myśl to jeb i po drzwiach :lol: Quote
Iza. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 klaudusia0219 napisał(a):właśnie wyobrazilam sobie mojego psa, który skacze na drzwi... i jedyne co mi przychodzi na myśl to jeb i po drzwiach :lol: Hahahahaha tak to jest przy takich koniach :P kaskaSz napisał(a):on sie bardziej tych drzwi boi :D w którym miejscu ? Quote
Cienka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 On to robi z taką gracją Jogi jak by pizgn<cenzura> łapą to by mi szybki w moich wypadły:diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ja tez wolę, aby moje baski same sobie nie otwierały drzwi... Przy sukach w cieczce (na przykład) może to byc mało ciekawe, hahaha... pzdr. Quote
Iza. Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Cienka napisał(a):On to robi z taką gracją Jogi jak by pizgn<cenzura> łapą to by mi szybki w moich wypadły:diabloti: Bo Buenosek to księciunio jest! On taki delikatny bardzo, od początku jest już hodowczyni na niego księciunio mówiła :lol: Ale delikatność nie we wszystkich dziedzinach się objawia, bo jak się rozkręci to nie patrzy, ostatnio jak się rozkręcił to mało sobie języka nie odgryzłam przez niego haha A Jogi to pewnie ze dwa razy cięzszy od Buenia, a może nawet i więcej niż dwa :razz: Buenosek w ma 5,200 w końcu udało nam się przekroczyć te magiczne dla nas 5 i pies nie wygląda jak totalny szkielet :loveu: :loveu: Asiaczek napisał(a):Ja tez wolę, aby moje baski same sobie nie otwierały drzwi... Przy sukach w cieczce (na przykład) może to byc mało ciekawe, hahaha... pzdr. Otwierać to on już umie, sam się nauczył, teraz go uczę żeby jeszcze po sobie zamykał :evil_lol: Quote
Cienka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Jogunio normalnie ma ok 11 kilo ale ostatnio dużo biega na dworze i chyba zapomniał, że trzeba więcej jeść bo schudło mu się ale ile wazy to nie wiem bo nie mamy wagi w domu Quote
Iza. Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Cienka napisał(a):Jogunio normalnie ma ok 11 kilo ale ostatnio dużo biega na dworze i chyba zapomniał, że trzeba więcej jeść bo schudło mu się ale ile wazy to nie wiem bo nie mamy wagi w domu Oj no to chudziutki jest, myślałam że gdzieś z 15 waży :evil_lol: Pokaże Wam jeszcze Buenoska wariata, szczególnie na końcu :diabloti: Filmik z jesieni ;) [video=youtube;TgzXQ5xLdjA]http://www.youtube.com/watch?v=TgzXQ5xLdjA[/video] Quote
Cienka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Według standardu basek powinien ważyć: chłopak 10-12 kilo, dziewczynka 8-10. To nie są w końcu jakieś mega duże psy, choć siłę to mają sporą (Jogi będąc na smyczy powalił owczarka niemieckiego jak ten dotknął Pinę nosem, duży nie spodziewał się takiej siły w tak małym chudym psie, szybko uciekł z podkulonym ogonem). Przy ich sile ja nie jestem w stanie prowadzać ich na fleksi bo mi ręce urywa Quote
kaskaSz Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Iza. napisał(a): w którym miejscu ? jak otwierasz drzwi, ale to tylko tak wygląda, ale pewnie sie tylko odsuwa. Quote
Iza. Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 kaskaSz napisał(a):jak otwierasz drzwi, ale to tylko tak wygląda, ale pewnie sie tylko odsuwa. no dziwne by było jakby stał jak wryty jak ja otwieram drzwi, myślę że byłoby to dla niego nie przyjemne :diabloti: Quote
Recommended Posts