Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moze pani poprosiłaby dzieci i przemówiłaby im do rozumu, zeby przez jakis czas zamiast krzyczec, biegać i wymachiwać rękami dałyby mu się poznac? Powinny dawac mu smakołyki, nie napastować - nic na siłę...jeśli pani chce oczywiscie pracować nad tym...

Rufus mógł nie miec nigdy kontaktu z dziećmi, skoro wcześniej nie wykazywał faktycznie agresji do ludzi to jest to wszystko do opanowania - tylko potrzeba czasu i ochoty do popracowania..

A w jakich sytuacjach warczy???? bo to tez bardzo wazne

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rufus dojechał do nowego domu.
Mieszkanko w kamienicy, na parterze, ogródek.
Wydaje nam się, że teraz będzie dobrze. Młodzi ludzie mieli 18 lat sunię. Wyrażali się ciepło. Pani przeczytała ogłoszenie, które ktoś wywiesił w okolicach Lidla. Wruszyła się i zadzwoniła. Temu kto to je wywiesił bardzo dziękujemy. Rufus wszędzie czuje się dobrze. I w tym domku również. szybciutko wywęszsył gdzie jest pizza i tak długo molestowal aż dostał kawałek.

Posted

Natalka nie rycz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mówiłam ci, ze do 3 razy sztuka????????????
To jest ten dom!!!!!!!!!!!!!
UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Posted

[quote name='szajbus']Natalka nie rycz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mówiłam ci, ze do 3 razy sztuka????????????
To jest ten dom!!!!!!!!!!!!!
UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Chyba wszystkim ulżyło... :p Cieszymy się z nowego domku Rufuska... :laola:

Posted

ewatonieja napisał(a):
zmienie temat jak dostane od hani numer telefonu do tych ludzi i sobie z nimi pogadam i umówie sie na wizyte i jesli okaze sie ze wszystko jest ok

:happy1:

Ja wierzę, ze wszystko jest OK :p.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z właścicielami Rufusa.
Podobno jedynym problemem jest to, że za wszelką cenę pragnie się pozbyć konkurencji w łóżku. Rozpycha się niemiłosiernie i pochrapuje dość głosno.

Ale postaram się dojść tam w tygodniu i jesli Niewiasta się zgodzi pójść ze mną to zrobimy zdjęcia. (swój aparat zostawiłam dość daleko poza Łodzią).