andzia69 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Moze pani poprosiłaby dzieci i przemówiłaby im do rozumu, zeby przez jakis czas zamiast krzyczec, biegać i wymachiwać rękami dałyby mu się poznac? Powinny dawac mu smakołyki, nie napastować - nic na siłę...jeśli pani chce oczywiscie pracować nad tym... Rufus mógł nie miec nigdy kontaktu z dziećmi, skoro wcześniej nie wykazywał faktycznie agresji do ludzi to jest to wszystko do opanowania - tylko potrzeba czasu i ochoty do popracowania.. A w jakich sytuacjach warczy???? bo to tez bardzo wazne Quote
hanka456 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Rufus jutro, a właściwie dzisiaj będzie zabrany z tego domu. Otrzymał jeszcze jedną szansę od losu. Nie chce nic wiecej pisać aby coś znowu nię nie pokręciło. Quote
maggiejan Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Miejmy nadzieję, że Rufus i dzieci tej pani wykażą się rozsądkiem... Quote
Niewiasta_21 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Rufus nie zostanie w tym domu. Dzisiaj zostanie zabrany. Trzymac kciuki. Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nadal poszukujemy PILNIE domku dla Rufusa!!!!!!!!!! Quote
hanka456 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Rufus dojechał do nowego domu. Mieszkanko w kamienicy, na parterze, ogródek. Wydaje nam się, że teraz będzie dobrze. Młodzi ludzie mieli 18 lat sunię. Wyrażali się ciepło. Pani przeczytała ogłoszenie, które ktoś wywiesił w okolicach Lidla. Wruszyła się i zadzwoniła. Temu kto to je wywiesił bardzo dziękujemy. Rufus wszędzie czuje się dobrze. I w tym domku również. szybciutko wywęszsył gdzie jest pizza i tak długo molestowal aż dostał kawałek. Quote
ewatonieja Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 a ja i tak bede płakała bo nie mam mieszkania i nie mam Rufusa jak on mnie dzisiaj lizał :loveu: Quote
maggiejan Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Oby to było TO szczęśliwe zakończenie...:kciuki: Quote
madziorna Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Mam nadzieję, że to szczęśliwy koniec jego "wędrówki"... :roll: Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Natalka nie rycz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mówiłam ci, ze do 3 razy sztuka???????????? To jest ten dom!!!!!!!!!!!!! UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Quote
madziorna Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='szajbus']Natalka nie rycz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mówiłam ci, ze do 3 razy sztuka???????????? To jest ten dom!!!!!!!!!!!!! UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Chyba wszystkim ulżyło... :p Cieszymy się z nowego domku Rufuska... :laola: Quote
Izabela124. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 No to juz zdejmuje Rufusa z podpisu. Kochany peisku zycze powodzenia w nowym domku Quote
doddy Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zmiencie tytuł na bardziej optymistyczny skoro domek jest strzałem w 10 ;) Quote
ewatonieja Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 zmienie temat jak dostane od hani numer telefonu do tych ludzi i sobie z nimi pogadam i umówie sie na wizyte i jesli okaze sie ze wszystko jest ok Quote
Reno2001 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ewatonieja napisał(a):zmienie temat jak dostane od hani numer telefonu do tych ludzi i sobie z nimi pogadam i umówie sie na wizyte i jesli okaze sie ze wszystko jest ok :happy1: Ja wierzę, ze wszystko jest OK :p. Quote
hanka456 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Rozmawiałam dzisiaj z właścicielami Rufusa. Podobno jedynym problemem jest to, że za wszelką cenę pragnie się pozbyć konkurencji w łóżku. Rozpycha się niemiłosiernie i pochrapuje dość głosno. Ale postaram się dojść tam w tygodniu i jesli Niewiasta się zgodzi pójść ze mną to zrobimy zdjęcia. (swój aparat zostawiłam dość daleko poza Łodzią). Quote
ewatonieja Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 tak, do mnie tez dzwonili, sa bardzo zadowolenia z Rufusa jeszcze mowili ze on zajął druga kanape i teraz broni dostepu do niej :) co za łajza z niego :diabloti: kochana :) Quote
Recommended Posts