ewatonieja Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Rufus był dwa raz na spacerze raz ze mna raz sam :diabloti: Pami z biura sie mnie zapytała czy ktos chciał oddac amstaffa i odesłali go z kwitkiem bo włąsnie jeden amstaff stoi przed furtką, cały mokry ale zadowolony, chyba sobie pobiegał troche , ale wrócił,pamietał skubany powycieraliśmy się,dostał dodatkowy materiał do budy i musiałam go zostawić i dobrze zasunąc zasuwkę,która jest nieźle sfatygowana ach te psie łobuzy :) Quote
ewatonieja Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Rufus ma ponad tysiąc wyświetleńna allegro i znowu jednego obseratora,ale to nic nei znaczy on nadal marznie w schronisku i strasznie cierpi bez domu i człowieka Quote
invictus hilaritas Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 kochany nich ktos wkoncu cie zobaczy.. Quote
ewatonieja Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Rufus czeka na Ciebie, czy przetrwa zimę? Quote
ewatonieja Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Rufus jest bardzo nieszesliwy, czy jego marzenie o własnym domku i włascicielu nie ma sie spełnić? Quote
ewatonieja Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Rufus jutro bedzie spacer :) Quote
ewatonieja Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Rufus mówi wam dobranoc i dodaje nie zapomnijcie jutro o mnie!!! Quote
ewatonieja Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Rufus traci nadzieję, juz tak długo siedzi w schronisku!!! Quote
ruda76 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ewatonieja napisał(a):Rufus był dwa raz na spacerze raz ze mna raz sam :diabloti: Pami z biura sie mnie zapytała czy ktos chciał oddac amstaffa i odesłali go z kwitkiem bo włąsnie jeden amstaff stoi przed furtką, cały mokry ale zadowolony, chyba sobie pobiegał troche , ale wrócił,pamietał skubany powycieraliśmy się,dostał dodatkowy materiał do budy i musiałam go zostawić i dobrze zasunąc zasuwkę,która jest nieźle sfatygowana ach te psie łobuzy :) Natalko czyli Rufus zwiał , poszalał i sam wrocił pod furtkę schroniska:-o czy to nie jest madry psiak? Quote
ewatonieja Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Sylwio dokładnie tak było :) tez jestem zdania ,że to wspaniały i mądry,no może troche uparty psiak :) Quote
ewatonieja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Rufus juz się nie mogę doczekać,może jak przyjdę Ciebie nie bedzie,bo bedziez juz wnowym domu, na to liczę!!! Quote
ewatonieja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Rufus parówki jutro będą,a co mi tam :razz: Quote
ewatonieja Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 no i parówki zostały pożarte, psy wyprowadzone, Rufus miał nadłuższy spacer, kochany psiak :) Quote
ewatonieja Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 phamy sie,rozpychamy no bo jak inaczej z takimi gabarytami :))) Quote
invictus hilaritas Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 moze jakies swieze zdjecie by sie przydalo ? Quote
ewatonieja Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 nie wiem czy to coś zmieni Rufus przytył i ma grzyba na policzku :(( Quote
ewatonieja Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 :placz: cholera ile jeszcze tego hopania, allegrowania ? Quote
ewatonieja Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 wspominam dni kiedy było ciepło i radosnie, bo teraz jest zimno i smutno, nadzieja odchodzi :placz: Quote
Recommended Posts