bellatriks Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 pati-c napisał(a):Lucek lubi nas,a my jego,wiec go nie oddamy :evil_lol: :mdrmed: a tytul watku moze zmienic chyba jedynie esperanza,gdyz ona go zakladala :-) To super! ^^ Tak, tak, racja. Pisząc posta nie pamiętałam kto założył wątek;) Quote
Wilejkaros Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Hej, gratuluję jedynej rozsądnej decyzji. Przykro mi, że nikt się o Lucka nie dopytywał, ale widocznie byliście mu przeznaczeni od pierwszego (jakże szczęśliwego) spotkania. Quote
Reno2001 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Najlepsza wiadomośc dnia :multi::multi::multi:. Gratuluje dopsienia...:evil_lol: DT w moim wydaniu wygladało tak samo. Quote
esperanza Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Nie było mnie kilka dni, a widzę, że ktoś za mnie zmienił tytuł. No cóż. Gratuluję decyzji :cool3: Nigdzie nie miałby lepiej, niż u Ciebie pati-c Quote
esperanza Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Według szczegółowego wyciągu z kliniki, leczenie Lucka wyniosło równo 1000zł. Na konto Stowarzyszenia "Niczyje" wpłynęło 1259,22zł. Pati-c skontaktuję się z Tobą w sprawie nadpłaty. Serdeczni dziękujemy wszystkim osobom, które wspomogły leczenie Lucka. :multi: Quote
hop! Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 pati-c napisał(a):jako ze nie ma chetnych na Lucka, ktory bardzo juz sie z nami zzyl i dogaduje sie z reszta naszego "towarzystwa", doszlismy do wniosku,ze psiak zostaje u nas :beerchug: Co słychać u Lucka? Quote
Recommended Posts