LALUNA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Bordery maja bardzo słabe zęby i bardzo podatne do kamienia. Dwu letni pies już moze miec bardzo brzydkie zęby z kamieniem. A jak jest akmień to szybko zmieniaja kolor. Zreszta kolor moze być po nosówce. Głuchote sprawdzisz w domu rzucajac kluczami z tyłu jak pies nie bedzie widziec. Quote
Atkaaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 oj bidaku... mam nadzieje ze jednak slyszy...:razz: Quote
aneta_zyleta Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 jaki biedny...ludzie sa potworni!!! Quote
pati-c Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 biedny, biedny....i nikt go nie chce :-( Lucek jednak b.slabo slyszy :-( wydaje mi sie,ze jest maly krok od zupelnej gluchoty :-(:-( sprawdzalam na rozne sposoby ze 100razy i on prawie nie slyszy :-( syt.robi sie nieciekawa... TZ powoli ma dosc tego zoo w domu, na dokladke musimy izolowac Miska od Lucka,bo sie chlopaki nie dogaduja :shake: -obled totalny.. ze juz nie wspomne o kasie na jedzenie i weta dla takiej "gromadki"..:shake: domku (najlepiej z ogrodkiem) blagam, znajdz sie! Quote
pati-c Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Lucusiu..no i co z toba bedzie..?? :placz: Quote
bellatriks Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Oj, nie, Lucuś, co teraz z Tobą będzie? Pokocha Cię kto? Quote
pati-c Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Lucek,juz nikt tu nie zaglada :-(:-( hopaj bido na pierwsza! Quote
esperanza Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Ostatnio ktoś do mnie w jego sprawie dzwonił, za każdym razem przekazuję Twój numer pati-c zainteresowanym. może w końcu coś z tego wyjdzie. Quote
pati-c Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 tez mam taka nadzieje.... :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
pati-c Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 hop..hop..hop..hop..hop..hop....... Lucek...czyzby taki stary i brzydki..?...ze nikt nawet nie zajzy..? Quote
Edi100 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Przeczytałam wątek od deski do deski i jestescie wielcy! Psiak biduś, widać że człowiek kopów mu nie oszczędzał...:angryy:Mam nadzieję że do Swiąt domek się ukaże! On ma wogle jakieś ogłoszenia? Quote
bellatriks Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 esperanza napisał(a):Ostatnio ktoś do mnie w jego sprawie dzwonił, za każdym razem przekazuję Twój numer pati-c zainteresowanym. może w końcu coś z tego wyjdzie. I nic z tego nie wynikło? Szkoda... Święta tuż tuż - czy ktoś podaruje Luckowi ten jeden, jedyny dom? Quote
pati-c Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 nadal nie ma chetnych na Lucka.. z aktualnosci: - Misiek jako-tako zaakceptowal "nowego" na swoim terenie i w koncu mozemy puszczac psiaki razem..uufff! -Lucus uwielbia dlugie spacery po lesie (tylko trzeba miec go na oku,bo latwo sie gubi) i buszowanie po łąkach :lol: -straszny z niego lakomczuch i chyba musze mu ciutke zmniejszyc porcje,bo zaczyna wygladac jak parowka :-? -niesamowicie zakumplowal sie z naszym seterem i mowiac szczerze troche mnie w srodku sciska jak mysle,ze moze nadejsc moment rozstania.. co do ogloszen-z tego co wiem byl na allegro Quote
pati-c Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 oj,Lucek,Lucek... i co biedaku z toba bedzie..? Quote
bellatriks Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Pozwoliłam sobie uaktualnić informacje na jego temat na forum BC i przekleiłam kilka fotek. O Jezu, przecież ja mu nawet gdzieś robiłam bannerek i zapomniałam wkleić! Lecę przeszukać dysk! Dobra, może to nie jest szczyt piękna, ale lepsze chyba niż nic. Quote
pati-c Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Lucek bardzo dziekuje za banerek i aktualizacje na forum BC :calus: Quote
pati-c Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 jako ze nie ma chetnych na Lucka, ktory bardzo juz sie z nami zzyl i dogaduje sie z reszta naszego "towarzystwa", doszlismy do wniosku,ze psiak zostaje u nas :beerchug: wszystkim B.DZIEKUJE za pomoc! Wszystkiego Naj!NAj! w Nowym Roku!:BIG: Quote
bellatriks Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 pati-c napisał(a):jako ze nie ma chetnych na Lucka, ktory bardzo juz sie z nami zzyl i dogaduje sie z reszta naszego "towarzystwa", doszlismy do wniosku,ze psiak zostaje u nas :beerchug: wszystkim B.DZIEKUJE za pomoc! Wszystkiego Naj!NAj! w Nowym Roku!:BIG: Lucuś zostaje z Wami? To cudownie! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękujemy:loveu: Zmień jeszcze, proszę, tytuł wątku, niech każdy wie, że nasz bidulek jest szczęśliwy! :D Quote
pati-c Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Lucek lubi nas,a my jego,wiec go nie oddamy :evil_lol: :mdrmed: a tytul watku moze zmienic chyba jedynie esperanza,gdyz ona go zakladala :-) Quote
Recommended Posts