Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bordery maja bardzo słabe zęby i bardzo podatne do kamienia. Dwu letni pies już moze miec bardzo brzydkie zęby z kamieniem. A jak jest akmień to szybko zmieniaja kolor. Zreszta kolor moze być po nosówce.
Głuchote sprawdzisz w domu rzucajac kluczami z tyłu jak pies nie bedzie widziec.

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedny, biedny....i nikt go nie chce :-(

Lucek jednak b.slabo slyszy :-( wydaje mi sie,ze jest maly krok od zupelnej gluchoty :-(:-(

sprawdzalam na rozne sposoby ze 100razy i on prawie nie slyszy :-(

syt.robi sie nieciekawa...
TZ powoli ma dosc tego zoo w domu, na dokladke musimy izolowac Miska od Lucka,bo sie chlopaki nie dogaduja :shake: -obled totalny..
ze juz nie wspomne o kasie na jedzenie i weta dla takiej "gromadki"..:shake:

domku (najlepiej z ogrodkiem) blagam, znajdz sie!

Posted

Przeczytałam wątek od deski do deski i jestescie wielcy! Psiak biduś, widać że człowiek kopów mu nie oszczędzał...:angryy:Mam nadzieję że do Swiąt domek się ukaże!
On ma wogle jakieś ogłoszenia?

Posted

esperanza napisał(a):
Ostatnio ktoś do mnie w jego sprawie dzwonił, za każdym razem przekazuję Twój numer pati-c zainteresowanym. może w końcu coś z tego wyjdzie.

I nic z tego nie wynikło? Szkoda...

Święta tuż tuż - czy ktoś podaruje Luckowi ten jeden, jedyny dom?

Posted

nadal nie ma chetnych na Lucka..

z aktualnosci:
- Misiek jako-tako zaakceptowal "nowego" na swoim terenie i w koncu mozemy puszczac psiaki razem..uufff!
-Lucus uwielbia dlugie spacery po lesie (tylko trzeba miec go na oku,bo latwo sie gubi) i buszowanie po łąkach :lol:
-straszny z niego lakomczuch i chyba musze mu ciutke zmniejszyc porcje,bo zaczyna wygladac jak parowka :-?
-niesamowicie zakumplowal sie z naszym seterem i mowiac szczerze troche mnie w srodku sciska jak mysle,ze moze nadejsc moment rozstania..

co do ogloszen-z tego co wiem byl na allegro

Posted

Pozwoliłam sobie uaktualnić informacje na jego temat na forum BC i przekleiłam kilka fotek.

O Jezu, przecież ja mu nawet gdzieś robiłam bannerek i zapomniałam wkleić!
Lecę przeszukać dysk!
Dobra, może to nie jest szczyt piękna, ale lepsze chyba niż nic.

Posted

jako ze nie ma chetnych na Lucka, ktory bardzo juz sie z nami zzyl i dogaduje sie z reszta naszego "towarzystwa", doszlismy do wniosku,ze psiak zostaje u nas :beerchug:

wszystkim B.DZIEKUJE za pomoc!

Wszystkiego Naj!NAj! w Nowym Roku!:BIG:

Posted

pati-c napisał(a):
jako ze nie ma chetnych na Lucka, ktory bardzo juz sie z nami zzyl i dogaduje sie z reszta naszego "towarzystwa", doszlismy do wniosku,ze psiak zostaje u nas :beerchug:

wszystkim B.DZIEKUJE za pomoc!

Wszystkiego Naj!NAj! w Nowym Roku!:BIG:

Lucuś zostaje z Wami?
To cudownie! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Dziękujemy:loveu:

Zmień jeszcze, proszę, tytuł wątku, niech każdy wie, że nasz bidulek jest szczęśliwy! :D