zonia Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Wczoraj byłam z Kajtusiem na spacerze(bo dopiero wróciłam z obozu) było bardzo ciepło i nie wiem jak w taką pogodę Kajtek miał tyle energii bo ciągnął...:painting: Niestety nikt się Kajtkiem nie interesował....ale może trzeba się pocieszać że to wakacje....:razz: Quote
Sawanna Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dzisiaj na słoneczny spacerek:painting:.Kajtek na pierwszą!!!!! Quote
Sawanna Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 zonia napisał(a):Wczoraj byłam z Kajtusiem na spacerze(bo dopiero wróciłam z obozu) było bardzo ciepło i nie wiem jak w taką pogodę Kajtek miał tyle energii bo ciągnął...:painting: Niestety nikt się Kajtkiem nie interesował....ale może trzeba się pocieszać że to wakacje....:razz: A fotki masz?:loveu: Quote
Sawanna Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 I jeszcze raz:multi:.Niech wszyscy cię zobaczą;) Quote
zonia Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Kajtuś był w sobotę na spacerze, niestety nie robię zdjęć bo mam zepsuty aparat...było strasznie duszno....:shake: Kajtuś dużo poleżakował w krzakach... Nadal nikt nie pyta o niego....a to taki fajny psiak...:shake: Quote
Recommended Posts