Sawanna Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Przyszłam się pożegnać ponieważ jadę na wakacje:ppapa;-) pozdr podnoszę Kajtka przy okazji Quote
zonia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Miłego wypoczynku!!!!!!!!!!!!ja właśnie wróciłam-dlatego nie pisałam. Teraz nie mam mnie w W-wie ale mama będzie z Kajtkiem wychodzić, ale nie będę dla tego mogła szczegółowo opisywać spacerów bo prawie wszystkie są takie same...ale jak coś będzie ważniejszego to dam znać;) Quote
zonia Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Kajtusio pokazuje się na samej górze!!!! może podbije serca nowych cioteczek... Quote
zonia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Moje małe cudo podskakuje wysoko na pierwszą!!!!!!!! Quote
Ola164 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kajtuś taki śliczniutki a tak długo czeka... :( Quote
zonia Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Podnoszę!!!!!!! Cioteczki o psiaku pamiętają:) Quote
zonia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Podnoszę małego psiaka!!!!!! Cudny Kajtek nadal czeka! Quote
Lived Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Mam pytanie, czy byla by mozliwosc dowozu Kajtusia w okolice Bialegostoku ? Jesli tak, to ja mam potencjalnych chetnych, moim zdaniem bardzo fajny domek, szukaja psiaka po stracie swojego jamnika, wiec sentyment do rasy pozostal. Szukali suni, ale pokazalam im zdjecia Kajtka, i strasznie sie chlopak spodobal ;) Quote
Recommended Posts