Jump to content
Dogomania

Małe,jamnikowate cudo w schronisku!!!!Czy Kajtek dostanie swoją szansę.../Ma dom:)

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Nie, nie wycofali się. Jedyny problem (o ile nie jest ich więcej..?) tkwi w tym, że nie ma kto wziąć psa na siebie, a oni do Wa-wy przyjechać po niego, i tym samym zaadoptować na siebie nie mogą... a z tego co mi Zonia pisała, nie legalnie jest "przekazywać" psa z jednej osoby na drugą.
I sytuacja bez wyjścia :roll: Ja bym go mogła nawet wziąć na siebie, bo często bywam w Wa-wie, tyle że jestem niepełnoletnia... :cool1:

ehhh...

Posted

Dzwoń, w końcu trzeba jeszcze trochę o ten jego domek powalczyć...chociaż zastanawiam się, czy można coś jeszcze wykombinować w tej sprawie ? :???:

A gdyby nie odbierali lub nie było starszych osób, radzę raczej w godzinach wieczornych dzwonić;).

Posted

Słuchajcie dziewczyny.....chyba się pośpieszyłam z tą informacją....raczej jutro zadzwonię...bo teraz wskakuję do łóżka bo jakieś przeziębienie nie bierze....

Posted

:multi::multi::multi::multi:
:laugh2_2::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::cool2::cool2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
WCZORAJ KAJTUŚ POSZEDŁ DO ADOPCJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[SIZE=3]Niestety nie było mnie wczoraj przy tym...ale na pewno będzie mu dobrze....Po 3latach spędzonych za kratami....:lol:
:laola::laola::laola::laola:
Trzymaj się Kajtuś!!!!!

Posted

:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::laugh2_2::klacz::jumpie::bluepaw::cool2::thumbs::BIG::tort:
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:multi: