zonia Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Może się poszczęści Dinie i Bojarowi(?) Ale już nie piszemy bo ciotce Zoni zależy na adopcji psikaów...;) Katuś pokazuje na pierwszej piękną mordeczkę! Quote
magdyska25 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 W takim razie ja nic nie wiem;) Kajtulek w końcu również musi mieć swój wspaniały czas.......gdzie jesteś domku?? Quote
zonia Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Już tak długo czeka....:shake::-(:placz: Quote
magdyska25 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ehhhhhh no niestety.......pomyślałam może żeby umieścić Go w kontenerku obok biura......może wtedy szybciej znalazłby dom......ta opcja ma oczywiście swoje plusy i minusy ale może warto spróbować.......w końcu ludzie chcą małe pieski a jeszcze jak KAjtuś jest podobny do jamnika to na jego "plus"....... Quote
zonia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 magdyska25 napisał(a):ehhhhhh no niestety.......pomyślałam może żeby umieścić Go w kontenerku obok biura......może wtedy szybciej znalazłby dom......ta opcja ma oczywiście swoje plusy i minusy ale może warto spróbować.......w końcu ludzie chcą małe pieski a jeszcze jak KAjtuś jest podobny do jamnika to na jego "plus"....... Też o tym myślałyśmy...i do tego go przenieśli do klatki obok...:shake: to było by łatwiej wyprowadzać...:razz: Quote
magdyska25 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 zonia napisał(a):Też o tym myślałyśmy...i do tego go przenieśli do klatki obok...:shake: to było by łatwiej wyprowadzać...:razz: ......w takim razie porozmawiajcie z kim trzeba w sobotę....;) Quote
zonia Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Ciotka Zonia też pamięta! A jutro będzie spacerek! Quote
Witokret Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Zonia wyściskaj od nas wszystkich paluchowych spacerowiczów :loveu: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 i jak Zoniu......Kajtuś został przeniesiony do klatki przy biurze?? Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Zonia chyba odsypia wczorajszy pobyt w schronisku....;).......ja to mam całą rękę spuchniętą przez trzymanie tej amstaffki..... Quote
Sawanna Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop!!! Quote
magdyska25 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kajtulek został przeniesiony do kontenerka przy biurze?? Czy się jednak nie powiodło? Quote
Selket Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kajtuś idzie dziś na stronkę, może ktoś wypatrzy??? :kciuki: Quote
magdyska25 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Selket napisał(a):Kajtuś idzie dziś na stronkę, może ktoś wypatrzy??? :kciuki: trzymamy bardzo mocno kciuki!!!!!!! Quote
Recommended Posts