Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i miejsce jest ;)
Klusia, która była ponad 3 lata w schronisku wczoraj pojechała do domku!

Kochani, ze względu na dużą kolejkę, muszę znać odpowiedź w ciągu kilku dni czy przygotowywać się na przyjęcie Ewy.

Posted

też mi się wydaje, że z kasą nam sie uda, trzeba będzie tytuł trochę zredagować, Ewci po tylu latach należy się wolność, wydaje mi się, że łatwiej będzie znaleźć jej dom jak poznmy jej zachowanie poza schronem

Posted

Kochane cioteczki ja będę mogła dawać 50zł miesięcznie, jednorazowo mogą dać 100zł. Jedyny problem jaki widzę to kto po Ewę przyjedzie do schroniska i ją zaadoptuje. Ja nie mogę tego zrobić. A na resztę kasy możemy zrobić bazarek:lol: Tak się cieszę:lol::lol::lol::lol: Ale myślę że musimy skupić się na szukaniu jej domu, bo hotelik na lata nie jest najlepszym rozwiązaniem. Ewa jest w bardzo dobrej formie na swój wiek i coraz bardziej kontaktowa.

Posted

zonia napisał(a):
Kochane cioteczki ja będę mogła dawać 50zł miesięcznie, jednorazowo mogą dać 100zł. Jedyny problem jaki widzę to kto po Ewę przyjedzie do schroniska i ją zaadoptuje. Ja nie mogę tego zrobić. A na resztę kasy możemy zrobić bazarek:lol: Tak się cieszę:lol::lol::lol::lol: Ale myślę że musimy skupić się na szukaniu jej domu, bo hotelik na lata nie jest najlepszym rozwiązaniem. Ewa jest w bardzo dobrej formie na swój wiek i coraz bardziej kontaktowa.

Czemu Ty nie mozesz jej zaadoptowac? A moze cioteczka Gamon ja bedzie mogla zaadoptowac? Trzeba bedzie wtedy tylko zorganizowac szybko transport. Oczywiscie caly czas bedziemy jej szukac domu. Ja caly czas robie jej wyroznione Allegro, ma tez inne ogloszenia. W hoteliku bedzie miala wieksze szanse, bo to piekna sunia (ten rudy kolor to mnie z nog powala), a jak cioteczka Murka sie za nia wezmie to bedzie jeszcze zadbana, co podniesie na atrakcyjnosci dla potencjalnego domku...

Posted

zonia napisał(a):
Ja też mogę coś do bazarku zrobić tylko nie orientuje się jak będą przekazywać pieniądze...i jak mam przekazać rzeczy...napiszesz...? Bo mogła bym przekazać sporo rzeczy:)

Hm, wiesz, myślałam, ze jest ktoś na dogo kto ma 'dostęp' do Ewci i przekaże 'jej' pieniążki. A kasa idzie na hotelik?

Posted

Trzeba jeszcze pomyśleć nad transportem ;)
W nasze strony czasem ktoś jeździ z Warszawy do Zamościa, ale najczęściej można znaleźć transport Warszawa - Lublin. My do Lublina możemy wyjechać za zwrotem kosztów (50 zł). Generalnie w promieniu ok. 100 km od Janowa Lubelskiego możemy wyjechać.

Posted

Olena, najlepiej jak Ewa już będzie u mnie :roll:
Na razie coś widzę kiepsko to wszystko idzie. Na Ewę mogę czekać do końca kwietnia, jeśli nic się nie wyklaruje, przyjmę innego psiaka w potrzebie (jeden mógł być już u mnie od piątku). Przez ten czas, aż znów zwolni się miejsce będziecie mogli znaleźć osobę, która wyadoptuje sunię, pomyśleć nad transportem i zebrać pieniądze :roll: