magda z. Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ja w kwietniu i maju po 20zł-więcej nie uda mi się, ale od czerwca są rokowania na dodatkowe 20zł, ale to potwierdziłabym pod koniec maja Quote
Murka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No i miejsce jest ;) Klusia, która była ponad 3 lata w schronisku wczoraj pojechała do domku! Kochani, ze względu na dużą kolejkę, muszę znać odpowiedź w ciągu kilku dni czy przygotowywać się na przyjęcie Ewy. Quote
Sabina02 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Zonia!!! Gdzie jestes? Widzisz co Murka napisala? Trzeba dzialac... Pieniazki sie znajda napewno... Quote
magda z. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 też mi się wydaje, że z kasą nam sie uda, trzeba będzie tytuł trochę zredagować, Ewci po tylu latach należy się wolność, wydaje mi się, że łatwiej będzie znaleźć jej dom jak poznmy jej zachowanie poza schronem Quote
Olena84 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 no to szybko podnosimy by kaska sie znalazla Quote
zonia Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Kochane cioteczki ja będę mogła dawać 50zł miesięcznie, jednorazowo mogą dać 100zł. Jedyny problem jaki widzę to kto po Ewę przyjedzie do schroniska i ją zaadoptuje. Ja nie mogę tego zrobić. A na resztę kasy możemy zrobić bazarek:lol: Tak się cieszę:lol::lol::lol::lol: Ale myślę że musimy skupić się na szukaniu jej domu, bo hotelik na lata nie jest najlepszym rozwiązaniem. Ewa jest w bardzo dobrej formie na swój wiek i coraz bardziej kontaktowa. Quote
Cekinka13* Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No to ja zrobię taki maleńki bazarek dla Ewci :) Quote
Cekinka13* Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Oto i bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109955 :loveu: Quote
zonia Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Cekinka13*']Oto i bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109955 :loveu: Ja też mogę coś do bazarku zrobić tylko nie orientuje się jak będą przekazywać pieniądze...i jak mam przekazać rzeczy...napiszesz...? Bo mogła bym przekazać sporo rzeczy:) Quote
Sabina02 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 zonia napisał(a):Kochane cioteczki ja będę mogła dawać 50zł miesięcznie, jednorazowo mogą dać 100zł. Jedyny problem jaki widzę to kto po Ewę przyjedzie do schroniska i ją zaadoptuje. Ja nie mogę tego zrobić. A na resztę kasy możemy zrobić bazarek:lol: Tak się cieszę:lol::lol::lol::lol: Ale myślę że musimy skupić się na szukaniu jej domu, bo hotelik na lata nie jest najlepszym rozwiązaniem. Ewa jest w bardzo dobrej formie na swój wiek i coraz bardziej kontaktowa. Czemu Ty nie mozesz jej zaadoptowac? A moze cioteczka Gamon ja bedzie mogla zaadoptowac? Trzeba bedzie wtedy tylko zorganizowac szybko transport. Oczywiscie caly czas bedziemy jej szukac domu. Ja caly czas robie jej wyroznione Allegro, ma tez inne ogloszenia. W hoteliku bedzie miala wieksze szanse, bo to piekna sunia (ten rudy kolor to mnie z nog powala), a jak cioteczka Murka sie za nia wezmie to bedzie jeszcze zadbana, co podniesie na atrakcyjnosci dla potencjalnego domku... Quote
Cekinka13* Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 zonia napisał(a):Ja też mogę coś do bazarku zrobić tylko nie orientuje się jak będą przekazywać pieniądze...i jak mam przekazać rzeczy...napiszesz...? Bo mogła bym przekazać sporo rzeczy:) Hm, wiesz, myślałam, ze jest ktoś na dogo kto ma 'dostęp' do Ewci i przekaże 'jej' pieniążki. A kasa idzie na hotelik? Quote
Murka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Trzeba jeszcze pomyśleć nad transportem ;) W nasze strony czasem ktoś jeździ z Warszawy do Zamościa, ale najczęściej można znaleźć transport Warszawa - Lublin. My do Lublina możemy wyjechać za zwrotem kosztów (50 zł). Generalnie w promieniu ok. 100 km od Janowa Lubelskiego możemy wyjechać. Quote
magda z. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ja tez jej cos wystawię bazarkowo, ale w tygodniu, bo dzisiaj już się nie ogarnę:roll: Quote
magda z. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Zoniu może w tytule zmieścisz info że potzrebne fundusze na hotel i pierwszy post o te dane trzeba rozszerzyć:) Quote
Cekinka13* Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 a oto i on : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9985555#post9985555 ;) Quote
magda z. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Cekinka13*']a oto i on : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9985555#post9985555 ;) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zonia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Ewula wskakuje na pierwszą!!!! Bazarki są super:lol: Quote
Murka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 My w piątek będziemy w Lublinie (całe popołudnie), więc gdyby ktoś Ewę z Warszawy dostarczył do Lublina, to moglibyśmy ją odebrać :roll: Quote
Olena84 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 i jak ? sa finanse na pierwszy miesiac? juz wplacic czy jak Ewa bedzie u Murki? Quote
Murka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Olena, najlepiej jak Ewa już będzie u mnie :roll: Na razie coś widzę kiepsko to wszystko idzie. Na Ewę mogę czekać do końca kwietnia, jeśli nic się nie wyklaruje, przyjmę innego psiaka w potrzebie (jeden mógł być już u mnie od piątku). Przez ten czas, aż znów zwolni się miejsce będziecie mogli znaleźć osobę, która wyadoptuje sunię, pomyśleć nad transportem i zebrać pieniądze :roll: Quote
Recommended Posts