Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

O dzięki Neciu!!!

Zapodział mi się ten wątek...

Nie mamy w tym momecie aktualnych zdjęć psiaków.

Kiedy brałam Toficzkę, w boksie były jeszcze 3 maluchy :-(

Posted

Ten biały kudłatek został adoptowany, podobnie, jak 1 szczeniorek.:multi::multi:

Obecnie na Dom czekają - i bardzo, ale to bardzo go potrzebują - 3 dziewczynki oraz ok. rocznych 2 młodzieńców.

Dziewczynki tak strasznie się cieszą z człowieka, skaczą, wariują, żeby tylko poczuć dotyk ludzkiej ręki - serce pęką....

Musze jak najszybciej zabrać się za ogłoszenia!

Może dziewczyny mogłyby się nazywać:
Bianka - ta biała
Fibi-malutka
Kaja - czarna

Fibi ma ok. 3 miesiące, Kaja ok. 5, Bianka nie wiem, ale myślę, że też coś koło tego

Posted

ej dziewczyny:) ja mogę zabrać do siebie tą białą suczkę:) jest tylko jeden problem:/ auto mam na warsztacie od tygodnia i nie odbiorę go prędko dopiero gdzieś za tydzień lub nawet dwa!!!! Może uda mi się załatwić transport w końcu mam paru kolegów z autami ale z nimi nic nie wiadomo:/ bo jak człowiek coś chce to wiecznie czasu nie mają... Czy wybiera się któraś z was może do Katowic z Częstochowy??? Jak tak to może wziełaby przy okazji tą suczkę do mnie??? Piszcie jakby co:) ja zaraz zabieram się za szukanie transportu ale nic nie obiecuje, że załatwię!!!!

Posted

Cudownie Amstafko!!!:multi:

Czyli Bianka będzie miała u Ciebie DT, tak?

Zaraz napisze w temacie i na watku transportowym

Bardoz się cieszę!!!!

Posted

tak:) wezmę tego pieska, który najgorzej znosi schronisko wiem, że żaden pies nie czuje się tam najlepiej... Wezmę albo tą Biała albo tą malutką to od was zależy, który piesek bardziej potrzebuje opieki w domku...

Posted

Ciężko powiedzieć która to znosi gorzej bo jak widzą człowieka to szleja i wariują.
Jeśli mogę coś zaproponować to najlepiej gdybyś wzięła starszą sunie bo młodsza będzie się cieszyła większym zainteresowaniem w schronisku a przy starszej to ludzie się boją,że już nie nauczy się czystości. A w DT to co innego,bo wiadomo,że sunia będzie tego uczona.

Ale oczywiście wybór pozostawiam Tobie.