truskawa144 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jeden ze szczeniaczków prawdopodobnie już znalazł dom,wiem,że ktoś się po niego wybierał ale czy ostatecznie go zabrał to nie wiem. Quote
fizia Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Niech biorą maluchy - są takie słodkie! Quote
fizia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Jest Pani z Krakowa, zainteresowana tych maluchem Quote
fizia Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Miałam znowu maila w sprawie szczeniaczków s7 i s9 ale przekierowałam do Ciebie Truskawa Wiesz może czy znalazły się już jakieś domy? Quote
truskawa144 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Powiem Ci szczerze,że ja się już pogubiłam bo one są identyczne prawie i tak przez tel to ciężko jest wytłumaczyć kierownikowi o które pytam. Wiem na pewno,ze samców już nie ma. A to zapytanie które dostałaś to faktycznie miałam telefon ale od jakiegoś dziecka, w dodatku z żądaniem przywiezienia pieska do domu na już:evil_lol: Quote
fizia Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 O kurcze, z tym mailem to coś właśnie taki mi się wydawał dziwny... Ale to super w takiem razie, że chłopaki w domach, to aż 4 maluchy, czyli zostałoby jeszcze prawdopodobnie 5 dziewczyn Quote
Lidan Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 To tym maluchom chyba robiłam allegro :-) [SIZE="5"]allegro szczeniaczków Jest jakiś obserwator... Quote
fizia Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Tym tym - serdeczne dzięki!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
fizia Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Dzisj miałam bardzo fajną odpowiedz z allegro:loveu: Witam, jestem zainteresowany adopcją pieska ze schroniska. Interesują mnie szczeniaczki zamieszcone na allegro Prymulka (s8) lub Niezapominajka (s3). Ponieważ mieszkamy w niewielkim mieszkaniu w Krakowie proszę o informacje jakiej wielkości będą w przyszłości suczki i czy mieszkanie bedzie odpowiednie dla takiego zwierzaczka. proszę także o troszkę wiecej informacji na temat wyżej wymienionych szczeniaczków ile mają miesięcy, czym należy je odżywiać w pierwszych tyg. po zabraniu ze schroniska, czy maja przeprowadzone szczepienia i odrobaczanie itp... Chciałem sie także dowiedzieć jak wyglada proces adopcji takiego pieska oraz co należy mieć ze sobą kiedy się po niego przyjezdza a także czy suczki są wysterylizowane a jeśli nie to po jakim okresie mozna przeprowadzić ten zabieg ( jaki jest koszt tego zabiegu w przyblizeniu ?). z góry dziekuje za informacje i pozdrawiam Quote
Lidan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Chyba każda osoba zajmująca się adopcjami życzyłaby sobie tylko takie maile dostawać :-) Może któraś kruszynka przyjedzie do Krakowa :loveu: [SIZE="1"]Tylko, żeby nie uciekli gdy dowiedzą się ile kosztuje u nas sterylka średniej wielkości suki :hmmmm: Quote
fizia Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Pan odpisał mi tak Dziękuję bardzo za wyczerpującą informację. Musimy się jeszcze raz dokładnie zastanowić przed podjęciem decyzji ( w końcu jest to decyzja na długie lata :-)). pozdrawiam Quote
Lidan Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Hm...Niech myśli i zastanawia się byle na koniec wziął choć jedną ślicznotę :loveu: Quote
Lidan Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 A tu są szczeniaczki podrzucone do lecznicy, w której clo sterylizowała Lolę. Tak jakoś z rozpędu mi się tu wrzuciło ;-) Quote
Lidan Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Wystawiłaponownie allegro szczeniakom ze schroniska bo poprzednie się skończyło. Na końcu było nawet 4 obserwatorów, dostałam jednego maila z pytaniem o ewentualny transport ale bez szczegółów. Tu jest ich nowe allegro: [SIZE="4"]allegro szczeniaków Quote
fizia Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Quote
fizia Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 2 rude bliźniaczki jadą dzisiaj do hoteliku do Astaroth:multi: Quote
fizia Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Szukamy transportu dla Prymulki do Krakowa!! Quote
fizia Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Prymulka w Domu!!:multi: Niezapominajka w DT!!:multi: Quote
Recommended Posts