Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fibi pojechała dzisiaj do Domu we Wrocławiu!!!!

Na Dom nadal czeka Kajusia, Czaruś i Kumpel - w schronisku, a w domu tymczasowym u Amstafki - Bianka

BIANKA

Kaja

Posted

No cudna jest!!

Dzisiaj postaram sie zrobić jakieś ogłoszenia.

Amstafka napisała o Niej tak:

Ładnie chodzi na smyczy:smile: nie załatwia sie w domu tylko na dworze... Jest bardzo spokojna choc bardzo wystraszona ale jak poczuje zaufanie i dobro czlowieka cieszy sie i nawet bawi sie:smile: ogolnie zachowuje sie jak normalny pies w domu nie niszczy jak jest sama jest grzeczna... Jak zostaje sama to śpi caly czas... Dogaduje sie z kotami i innymi psami:smile:

Miejmy nadzieję, że się uda znaleźc fajny dom.

No i dla Kajusi też...

Posted

Chyba lepiej na Amstafkę jeśli chodzi o Biankę bo w końcu ona u niej jest itd. Ja Biankę widziałam przez 15 min i ciężko mi coś o niej powiedzieć czy choćby się umówić na jakieś spotkanie zapoznawcze czy już konkretnie na ew. odbiór suni.

Posted

truskawa144 napisał(a):
Chyba lepiej na Amstafkę jeśli chodzi o Biankę bo w końcu ona u niej jest itd. Ja Biankę widziałam przez 15 min i ciężko mi coś o niej powiedzieć czy choćby się umówić na jakieś spotkanie zapoznawcze czy już konkretnie na ew. odbiór suni.

No tak, tez prawda, Amstafko, to jakbyś mi mogła przypomnieć kontakt do Ciebie na PW

• 2 weeks later...
Posted

Witam. W maju 08 adoptowalem szczeniaczka :) (moje odpowiedzi na stronie 24 w tym temacie) Chcialem napisac ze ma sie dobrze i korzysta z mlodzienczego zycia :) Mam tez pytanie. Otoz ten szczeniaczek mial jeszcze 2 siostry. Czy moge wiedziec co z nimi ? Znalazly swoj dom ? Bardzo prosze o odpowiedz i pozdrawiam serdecznie ! :)
Patryk.

Posted

Witamy :)
Rodzeństwo pojechało do nowych domów,jedna suczka po miesiącu (mniej więcej) druga zdążyła u nas dorosnąć i jako ze jest wyjątkowo bystra,spostrzegawcza i szczekliwa, mieszkała w domku dla pracowników,miała zostać u nas jako pies "bezboksowy",trochę pilnujący,potrafiący narobić hałasu jak coś się dzieje a jednocześnie niegroźny ale tak się spodobała odwiedzającym schronisko,że została przez nich adoptowana. Podobno bardzo fajnie im się mieszka :)
A ta sunia adoptowana jako pierwsza mieszka u nas w Kłomnicach i jest pacjentką naszego kierownika przy okazji szczepień itd. Wygląda bardzo dobrze i też wszystko u niej ok.

Całe rodzeństwo doskonale trafiło:loveu:
Prosimy tylko koniecznie o fotki pieska.
Pozdrawiamy :)

• 2 weeks later...