fizia Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Truskawa - a z pierwszej strony kogoś jeszcze usunąć? Na stronie schroniska jest jeszcze taki czerny, śmieszny szczeniaczek i taka oni juz w domach? Quote
truskawa144 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [LEFT]Kurde zapomniałam o nich:oops: Na szybko wystawiałam allegro i mu umknęło. Te szczeniaki są. Ten czarny to jest dzikusek trochę ale już się oswaja. Jest śmieszny,wygląda jak pluszak:evil_lol: Przynajmniej ja mam takie skojarzenie. Ten drugi jest oswojony, wesoły,trochę większy od reszty. Jest jeszcze chyba jeden szczeniak po ONce ale pewności nie mam. Za dużo się dzieje ostatnio i już się gubię:oops: [/LEFT] Quote
fizia Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Najważniejsze, że Domy się dla Nich znajdują. Czarny faktycznie jak maskotka. A ta malizna niesamowita :loveu: Quote
fizia Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Dodałam tą kruszynkę na nasza-klasę:) może akurat ktoś ze znajomych szuka takiej malizny Quote
truskawa144 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [LEFT]Właśnie widziałam:evil_lol: Dzięki. [/LEFT] Quote
fizia Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Niestety w dzisiejszym metrze maluszków nei wydrukowali, ale wiele osób zagląda, podobnie jak na alegratce i kupiepsa Quote
truskawa144 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [LEFT]W sprawie szczeniaków było już kilka telefonów. Wiesz co,myślę,że nie ma sensu wrzucać ich do metra bo zanim oni zdążą to wydrukować to już maluchów nie będzie bo jednak szczeniaki idą szybko. [/LEFT] Quote
fizia Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Aha no to super. Ok, to już nie dodaję więcej, najwyżej jeśli wydrukują to jest trochę tych szczeniaków, może ktoś się zdecyduje na innego. Quote
sledziu69 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mam pytanie... http://schronisko.klomnice.pl/13.html - czy ta pierwsza sunia, z numerem 813a nadal potrzebuje domu? I teraz ma 2 miesiący, czy już trochę więcej? Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam, Beata Quote
fizia Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Trzeba poczekać na Truskawę, bo Ona się zajmuje bezpośrednio adopcjami, ale wczoraj ta malizna chyba była jeszcze w schronisku. Nie jest raczej starsza niż 2 miesiące, dane o Niej na stronei są aktualne. Quote
truskawa144 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [LEFT]Ten szczeniaczek nadal jest,jej braciszek chyba dzisiaj pojechał do nowego domu,2 h temu miał go odebrać nowy opiekun. Sunia ma 2 miesiące,może być różnica 2-3 dni ale to wszystko. [/LEFT] Quote
fizia Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Mam nadzieję, że braciszek już w ciepłym Domu Quote
truskawa144 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [LEFT]Czarny szczeniaczek pojechał do nowego domu. Zostały już tylko: maleńka sunia biało-czarna i jamniczka. Sunia biszkoptowa niestety nie żyje,mimo,że trafiła na tymczas pod świetną opiekę nie udało jej się uratować:-( [/LEFT] Quote
fizia Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 A te 2 malizny sa w schronisku z mamami? Mam nadzieję, że biszkoptowa maluszka nie miała jakiejś zakaźnej choroby... Quote
truskawa144 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [LEFT]Ta biało-czarna tak ale jest oddzielona od mamy bo mamusia od początku chciała ją ukatrupić i musieliśmy pilnować a w końcu oddzielić. Jamniczka też jest z mamą ale już jest odchowana i dlatego z mamą nie przebywa. [/LEFT] Quote
fizia Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 O rany, to dobrze, że mama nie dopięła swego... Czyli są w tym boksie dla szczeniaków tak? Kurcze, a taka pogoda...muszą się te domy jak najszybciej znaleźć... Quote
truskawa144 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [LEFT]Nie,są w szpitalu,w budynku. Za zimno na boks szczeniakowy. Mama od początku ta sunie gnębiła,opiekowała się tylko synkiem. [/LEFT] Quote
fizia Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Uff no to dobrze, kurcze, ale mimo wszystko domki by się jak najszybciej przydały... Jamnisie dawalam do działu Jamniki-Jamniki do adopcji-ale tych jamnikowatych jest strasznie dużo...więc pewnie wiele to nie pomoże. Może napisze jeszcze raz, może jakiś DT by się przynajmniej znalazł - choć mam nadzieję, że nie będzie potrzebny. A mamusia :mad: Quote
truskawa144 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [LEFT]No niestety ta mamusia nie była za dobra dla swoich dzieciaków. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [LEFT]Jutro ta maleńka sunia prawdopodobnie zamieszka w Katowicach:loveu: [/LEFT] Quote
Recommended Posts