Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Kurde zapomniałam o nich:oops: Na szybko wystawiałam allegro i mu umknęło.
Te szczeniaki są.
Ten czarny to jest dzikusek trochę ale już się oswaja. Jest śmieszny,wygląda jak pluszak:evil_lol: Przynajmniej ja mam takie skojarzenie.
Ten drugi jest oswojony, wesoły,trochę większy od reszty.
Jest jeszcze chyba jeden szczeniak po ONce ale pewności nie mam.
Za dużo się dzieje ostatnio i już się gubię:oops:
[/LEFT]

Posted

[LEFT]W sprawie szczeniaków było już kilka telefonów. Wiesz co,myślę,że nie ma sensu wrzucać ich do metra bo zanim oni zdążą to wydrukować to już maluchów nie będzie bo jednak szczeniaki idą szybko.
[/LEFT]

Posted

Trzeba poczekać na Truskawę, bo Ona się zajmuje bezpośrednio adopcjami, ale wczoraj ta malizna chyba była jeszcze w schronisku. Nie jest raczej starsza niż 2 miesiące, dane o Niej na stronei są aktualne.

Posted

[LEFT]Czarny szczeniaczek pojechał do nowego domu.
Zostały już tylko: maleńka sunia biało-czarna i jamniczka.
Sunia biszkoptowa niestety nie żyje,mimo,że trafiła na tymczas pod świetną opiekę nie udało jej się uratować:-(
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Ta biało-czarna tak ale jest oddzielona od mamy bo mamusia od początku chciała ją ukatrupić i musieliśmy pilnować a w końcu oddzielić.
Jamniczka też jest z mamą ale już jest odchowana i dlatego z mamą nie przebywa.

[/LEFT]

Posted

O rany, to dobrze, że mama nie dopięła swego...

Czyli są w tym boksie dla szczeniaków tak? Kurcze, a taka pogoda...muszą się te domy jak najszybciej znaleźć...

Posted

Uff no to dobrze, kurcze, ale mimo wszystko domki by się jak najszybciej przydały...
Jamnisie dawalam do działu Jamniki-Jamniki do adopcji-ale tych jamnikowatych jest strasznie dużo...więc pewnie wiele to nie pomoże.

Może napisze jeszcze raz, może jakiś DT by się przynajmniej znalazł - choć mam nadzieję, że nie będzie potrzebny.

A mamusia :mad: