Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam widomosc prywatną.

Mam nadzieję, ze jakis maluch znajdzie u Ciebei fajny Dom:)

Przeklejam te, które czekają - chyba, ze coś się w ostatnich dniach zmieniło.

Posted

zdecydowalem sie na bialego 672a. Jesli go juz nie ma, co moze byc prawda bo piesek jest PRZESLICZNY to tak samo podoba mi sie 752. bede dzwonic pod numer adopcyjny :) dziekuje bardzo

Posted

patrizio napisał(a):
zdecydowalem sie na bialego 672a. Jesli go juz nie ma, co moze byc prawda bo piesek jest PRZESLICZNY to tak samo podoba mi sie 752. bede dzwonic pod numer adopcyjny :) dziekuje bardzo

No to super:multi:
Telefon adopcyjny to jak najbardziej dobry pomysł - Truskawa to szefowa od adopcji:)

Posted

[LEFT]No widzę,ze sobie wszyscy beze mnie poradzili:)
Super:)
Dzięki Fiziu:loveu:
O tej porze piesek już powinien być w drodze do nowego domu,czekamy na relacje i najchętniej fotki:evil_lol:
[/LEFT]

Posted

szczeniaczek juz w domciu, wykąpany, trochę przestraszony ale merda ogonkiem :))) myslimy nad imieniem dla niego, moze jakies propozycje ? :) postaram sie wieczorkiem wrzucic pare jego fotek :)))
Wszystkim polecam schronisko w Jamrozowiźnie.. bylem tylko tam gdzie szczeniaczki, ale wszystkie byly przeslodkie :) Pozdrawiam. Do napisania :)

Posted

patrizio napisał(a):
szczeniaczek juz w domciu, wykąpany, trochę przestraszony ale merda ogonkiem :))) myslimy nad imieniem dla niego, moze jakies propozycje ? :) postaram sie wieczorkiem wrzucic pare jego fotek :)))
Wszystkim polecam schronisko w Jamrozowiźnie.. bylem tylko tam gdzie szczeniaczki, ale wszystkie byly przeslodkie :) Pozdrawiam. Do napisania :)

Wspaniale, że Reksio znalazł taki fajny Dom!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu:
Dzięki serdeczne, że daliście Mu szansę!

Ja też polecam schronisko w Jamrozowiźnie:)

Posted

Tak, tak.. W nocy bylo slodko :)))
Budzil sie.. patrzal czy spimy i kladl sie spowrotem :)
Dzis byl nawet na spacerku, fotki wstawie pozniej :)

Martwi mnie natomiast to, ze jego kupcie sa bardzo rzadkie. mam nadzieje ze jest to spowodowane tylko tym ze jego jedzenie ktore dostaje teraz rozni sie od tego ze schroniska. Moze ktos wie cos wiecej na temat takich przypadkow ?
Pozdrawiam