Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest jeszcze jedno miejsce gdzie można umieścić Tojfelka tylko ja nie mogę sobie poradzić z wklejeniem zdjęć:oops: :comp26:
więc potrzebna pomoc :modla::modla::modla:

[url]http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html[/url]

Posted

[quote name='Kar0la']
Nie wiecie czy Tojfel jest grzeczny jak zostaje sam w domu?[/quote]

Grzeczny jest, Pani mówiła że w nocy śpi cichutko i jak słyszy że ktoś chodzi po schodach na klatce to nie szczeka, grzeczny:loveu:

Posted

On jest taki śliczny. Mój jamniś żył prawie 18 lat... Ehhh. Gdybym mogła tak jak nie mogę... to już bym się ustawiała po Tojfelka. Nie rozumiem czemu jest takie małe zainteresowanie. Przecież 8 lat to jeszcze nie starość...

Na zdjęciu widać lalki. Czy Tojfel był wychowywany z dziećmi?

Posted

[quote name='mariee']O 6:00 rano zadzwonil facet , czy dowioze jemu Tojfela, ma suczke potrzebuje samca (do rozrodu) :angryy:[/quote]
No wiecie co :mad:poprostu nie wiem co powiedziec :mad: mam nadzieję ze ten s........n usłyszał parę słów od Ciebie Mariee :angryy:

Posted

Tojfel się przypomina. Taki piękny jamniś a takie małe zaintresowanie... :niewiem:

Czy wiadomo jaki Tojfel ma stosunek do kotów? Na przygarne psa szukają jamnika, ale musi lubic koty. W domu są dwa kociaki.

Posted

zrobiłam bazarek dla Tojfela:lol: przyda się parę groszy na hotelik a z bazarku może więcej ludzi się o nim dowie

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7662871#post7662871[/URL]

wszystkie firurki wlasnoręcznie wykonała taks :loveu:

Posted

Kraków oklejony plakacikami Tojfelka - choć mamy konkurencję (plakaty wyborcze:diabloti:) musimy się jakoś przebić:eviltong: