Jump to content
Dogomania

Sznaucer Teo - Teoś już w nowym domku !!! :):):):)

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Matuszzzzz - i cooo??????? :razz:

państwo chyba przyjadą w sobotę po Teo... ale kciuki dalej potrzebne

jutro bede wiedzial jak po wizycie przed adopcyjnej ;)

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
czyli allegro już można zdjąć czy jeszcze nie?

Madga pisz coś więcej!!!!

chyba tak, ale zostaw jeszcze do soboty:eviltong::eviltong:

Magda już pisze :multi:

Wizyta trwała 3 godziny:diabloti:

Posted

Witam wszystkich. Właśnie wróciłam z wizyty w przyszłyn donku.Nowych właścicieli oceniam bardzo dobrze, wg mnie są to odpowiedzialni ludzie kochający zwierzeta.
Zaczne od poczatku.
Oczywiście powiedziałam ,że warunkiem adopcji jest kastracja, przedstawiłam powody takiego wymogu. Zgodzili sie bez problemowo, kastracja będzie również wykonana u mojego zaufanego weta.Także bardzo dobrze. Miałam okazje poznac całą rodzinke, jest też dziecko 9 lat bardzo pozytywnie nastawione do zwierząt, w domu sa też szynszyle i rybki. Przedstawiłam wszystkie możliiwości zachowań zwierząt po adopcji ,czyli te złe zachowania wynikające z adaptacjii w nowym otoczeniu ze stresu itp.Oczywiście wszyscy będziemy się cieszyć jesli bedzie bez problemowo,aczkolwiek sa przygotowani w domu ,że będzie np sikał,że może miec awersje dotykową, czy być np agresywnie nastawiony do zwierząt czy ludzi lub bojaźliwy. Zdają sobie doskonale sprawe z tego wszystkiego. Oczywiście zaproponowałam im karmienie dobra karmą Royal-Eukanuba, powiedziałam o pozytywnym wzmacnianiu psów czyli szkoleniach typu kliker itd. Ogólnie powiedziałąm im naparwde wszytsko złe czego moga się spodziewac i zaznaczyłam ,że wole aby wiedzieli to w tej chwili jeśli chcą się rozmyslić niż miał by trafić do shcronu spowrotem, myśle ,że sa bardzo odpowiedzialni i beda poświecac mu dużo czasu żeby jak najszybciej się zaklimatyzował.

Posted

Ogólnie mysle ,że mój kontakt z nimi sie utzryma nadal, maja mój numer telefonu i gg ,powiedziałam im ,że gdyby mieli jaki kolwiek problem lub chcieli pytac o cos to mogą do mnie dzwonić o kazdej porze dnia i nocy.

Posted

Matusz to może chociaz wąsy psiakowi obetnijcie na przywitanie nowych pańciów. Żeby pierwszy całus dla nowych właścicieli był niezapomiany :evil_lol:

Posted

bea_m napisał(a):
Matusz to może chociaz wąsy psiakowi obetnijcie na przywitanie nowych pańciów. Żeby pierwszy całus dla nowych właścicieli był niezapomiany :evil_lol:

ok :evil_lol::diabloti:

Posted

Niiieee no coś ty. Tak tylko sobie przypomiałam że miałam cos zrobić patrząć na zdjęcia kudłacza :roll: juz muslalam że w lustro patrzę a TZ jutro wraca :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
jejuniuuu jak sie cieszę - to teraz tylko :kciuki: za szczęśliwą podróż!!!

prawie 600 km ta podróż :mdleje: oni specjalnie po psiaka jadą???? :razz::loveu:

tak specjalnie !!:multi:

to potwierdza to ,że jak komuś zależy to nie ważne są kilometry :loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
rany ja się jeszcze nie cieszę bo to jest tak wspaniałe że wydaje się snem :loveu:

a jak znaleźli Teosia?

przez allegro ;)
dzięki Tobie :loveu: