Jump to content
Dogomania

Sznaucer Teo - Teoś już w nowym domku !!! :):):):)

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehhh mam nadzieję, że jednak się nie zniechęcili - moze powinieneś dłużej pociągnąć temat zanim przekierujesz do kierowniczki???? jaka Ona jest? wie, że pies jest ogłoszony na allegro? bo niektórzy pracownicy schronisk potrafią być opryskliwi i mówic że takiego psa nie ma i już :angryy: mam nadzieję, że w Ostródzie jest inaczej :kciuki:

Posted

[quote name='malawaszka']ehhh mam nadzieję, że jednak się nie zniechęcili - moze powinieneś dłużej pociągnąć temat zanim przekierujesz do kierowniczki???? jaka Ona jest? wie, że pies jest ogłoszony na allegro? bo niektórzy pracownicy schronisk potrafią być opryskliwi i mówic że takiego psa nie ma i już :angryy: mam nadzieję, że w Ostródzie jest inaczej :kciuki:

wie, wszystko wie ;)

a ja gapa w sobotę zapomniałem zapytać, czy ten pan dzwonił...:oops::oops:
za dużo było spraw na głowie i z tego wszystkiego zapomniałem... za tydzień zapytam...

Posted

Matusz i co z Teo????? dzwonił ktoś????? z może Teo jużw nowym domku???? skończyła się aukcja i nie wiem czy wystawiać znowu :razz: bo może nie trzeba :kciuki:

no i jeszcze mam pytanie czy kierowniczka schroniska wie, że o Teo mogą się ludzie pytać jako o sznaucera? :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']Matusz i co z Teo????? dzwonił ktoś????? z może Teo jużw nowym domku???? skończyła się aukcja i nie wiem czy wystawiać znowu :razz: bo może nie trzeba :kciuki:

no i jeszcze mam pytanie czy kierowniczka schroniska wie, że o Teo mogą się ludzie pytać jako o sznaucera? :razz:

dostałem kilka maili, podpisywałem i jak na razie cisza...

Teo dalej w schronisku