bea_m Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 No to ok :razz: nie ma to jak slimaczy pocałunek na dzień dobry :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Teoś był dzisiaj jeszcze dzisiaj ze mną na spacerku ;) Kochany psiak - 2 słowami opisując;) pojechał od razu na strzyżenie :) więc teraz jest pewnie jeszcze piękniejszy:multi::loveu: Quote
malawaszka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 o rany jak cudownie!!!!!! Błagam Was błagam o fotki jak będzie już ostrzyżony :loveu::loveu::loveu: ale mi się oczy spociły :multi::multi::multi::oops: Quote
Matusz Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 malawaszka napisał(a):o rany jak cudownie!!!!!! Błagam Was błagam o fotki jak będzie już ostrzyżony :loveu::loveu::loveu: ale mi się oczy spociły :multi::multi::multi::oops: fotki ostrzyżonego dostanę w tygodniu :) od pana Roberta będę miał na mailu :) Quote
Edi100 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Teosiu doczekałeś się. Hurraaaaaaa:multi::multi::multi: Bądź szczęsliwy!:loveu: Quote
madziara1983 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Witam. Dostałam już kilka smsów od Pana Roberta,że jest wszytsko ok, tylko Teo troche zdezorientowany i za szokowany ale bez żadnych kłopotów wiekszych. Czekam na ich przyjazd i będe mogła czarnucha poznac osobiście. Quote
bea_m Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No ja tez czekam . Matusz obiecał obciąć wąsiska Toe i tego nie zrobił. Czekam na bezwąsnego Teo :) Quote
Matusz Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 bea_m napisał(a):No ja tez czekam . Matusz obiecał obciąć wąsiska Toe i tego nie zrobił. Czekam na bezwąsnego Teo :) bo nie było kiedy... zresztą wąsowy buziak był o wiele lepszy:razz: Quote
bea_m Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Acha. No ja sie nie bede sprzeczać bo to kwestia gustu :lol: A tak na prawde to jak go opchlastaja na cacy to dopiero będzie wiac jaki on cudny jest :) Quote
AnkaG Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No wiecie wszystko u sznupka można zgolić ale nie wąsy. :eviltong: Oby wszytsko było dobrze. Widać na ostatnich fotkach jak futerko się zapuściło w schronie. :-( . Quote
Matusz Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 AnkaG napisał(a):No wiecie wszystko u sznupka można zgolić ale nie wąsy. :eviltong: Oby wszytsko było dobrze. Widać na ostatnich fotkach jak futerko się zapuściło w schronie. :-( . no znam się, widzisz Aniu, dlatego nie ścinałem :eviltong::eviltong: Quote
bea_m Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ..a się nie czpiac mojejm osoby proszę. Mnie te wasiska uderzyłypo prostu. Ja gust mam inny (patrz mój awtar :eviltong:) Dobrze że się w schronie zapuscił. Przynajmiej cieplej mu było. Reszta nalezy do włascicieli. Życze jak najlepiej. Quote
malawaszka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 bea_m napisał(a):..a się nie czpiac mojejm osoby proszę. Mnie te wasiska uderzyłypo prostu. Ja gust mam inny (patrz mój awtar :eviltong:) całe szczęście, że mu nie domalowałaś plamek :evil_lol::eviltong:;) Quote
bea_m Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 malawaszka napisał(a):całe szczęście, że mu nie domalowałaś plamek :evil_lol::eviltong:;) ...a wiesz że nie pomyślałam o tym. Chocaż kilka białych to może by sie przydało ;). No zobaczymy jakie cudo zrobi z niego nowy domek :) Quote
madziara1983 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witam. Własnie wróciłam z wizyty u weterynarza z Czarnuchem i nowym Państwem. Został odrobaczony, jest troche pogryziony na szyji, uszach no i ma blizne na powiece także musiał mieć rozerwaną przez inne psiury,ale tak poza tym jest zdrowy. Za 2 tygodnie będzie zaszczepiony na wirusowe choroby bo wścieklizne ma już za sobą. Ogólne Teo jest dużo młodszy niż myslano, jak go zobaczyłam to tylko powiedziałam ,że gnojek mały i wet potwierzdił ,że ma 9 do 15 miesięcy. Nie podnosi jeszcze nogi do sikania. AAA jest już ogolony , ma bardzo drobna budowe ciała coś w stylu foksteriera,nie długo beda fotki. Jestem cały czas w kontakcie z nowymi właścicielami ,bede im też zamawiać karme na krakvecie także będe miała cały czas nowe wiadomości,a jak narazie Teo dostanie tylko witaminki .Ogólnie jest świetny...poprostu mały djabełek . Ale widac ,że już zagląda za nowymi właścicielami jak tylko odejda kawałek od niego ,mówią ,że w domu też nie ma z nim żadnego kłopotu. Gania za piłeczka i chętnie wszystko wcina ,także mamy udaną adopcje. ;-) Quote
Matusz Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 madziara1983 napisał(a):Witam. Własnie wróciłam z wizyty u weterynarza z Czarnuchem i nowym Państwem. Został odrobaczony, jest troche pogryziony na szyji, uszach no i ma blizne na powiece także musiał mieć rozerwaną przez inne psiury,ale tak poza tym jest zdrowy. Za 2 tygodnie będzie zaszczepiony na wirusowe choroby bo wścieklizne ma już za sobą. Ogólne Teo jest dużo młodszy niż myslano, jak go zobaczyłam to tylko powiedziałam ,że gnojek mały i wet potwierzdił ,że ma 9 do 15 miesięcy. Nie podnosi jeszcze nogi do sikania. AAA jest już ogolony , ma bardzo drobna budowe ciała coś w stylu foksteriera,nie długo beda fotki. Jestem cały czas w kontakcie z nowymi właścicielami ,bede im też zamawiać karme na krakvecie także będe miała cały czas nowe wiadomości,a jak narazie Teo dostanie tylko witaminki .Ogólnie jest świetny...poprostu mały djabełek . Ale widac ,że już zagląda za nowymi właścicielami jak tylko odejda kawałek od niego ,mówią ,że w domu też nie ma z nim żadnego kłopotu. Gania za piłeczka i chętnie wszystko wcina ,także mamy udaną adopcje. ;-) :multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ale cudnie :loveu::multi::multi::multi: czekamy na fotki :loveu: Quote
bea_m Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No to jednak dobrze że go Matusz nie ogolil i nie domalowaliśmy białych kropeczk :) Teo powodzenia malutki . Quote
Matusz Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 mam fotki :loveu: na razie 3 ale będzie więcej :multi: Quote
Aga_Mazury Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 To jest nasz Teo?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jedyne podobiństwo jakie widzę to ten krótki ogonek :).... Quote
bea_m Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :-o:loveu: zupełnie nie podobny do siebie. I jakie piękne wąsiska :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 śliczny nie ????:loveu::loveu::loveu: to pan Teoś we własnej psiej osobie :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 aaaaaaaaaaaaa :mdleje: :loveu::loveu::loveu: CUDOWNY!!!!!!!! tylko po co mu ta kolczatka??? :mad: Quote
Matusz Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaa :mdleje: :loveu::loveu::loveu: CUDOWNY!!!!!!!! tylko po co mu ta kolczatka??? :mad: tez się zastanawiałem :mad: Quote
Edi100 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jaki On piękny!:multi::multi::multi: I wygląda na zadowolonego:loveu: Quote
Recommended Posts