Jump to content
Dogomania

Sznaucer Teo - Teoś już w nowym domku !!! :):):):)

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teoś był dzisiaj jeszcze dzisiaj ze mną na spacerku ;)

Kochany psiak - 2 słowami opisując;)

pojechał od razu na strzyżenie :) więc teraz jest pewnie jeszcze piękniejszy:multi::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
o rany jak cudownie!!!!!! Błagam Was błagam o fotki jak będzie już ostrzyżony :loveu::loveu::loveu: ale mi się oczy spociły :multi::multi::multi::oops:

fotki ostrzyżonego dostanę w tygodniu :) od pana Roberta będę miał na mailu :)

Posted

Witam. Dostałam już kilka smsów od Pana Roberta,że jest wszytsko ok, tylko Teo troche zdezorientowany i za szokowany ale bez żadnych kłopotów wiekszych. Czekam na ich przyjazd i będe mogła czarnucha poznac osobiście.

Posted

bea_m napisał(a):
No ja tez czekam . Matusz obiecał obciąć wąsiska Toe i tego nie zrobił. Czekam na bezwąsnego Teo :)

bo nie było kiedy... zresztą wąsowy buziak był o wiele lepszy:razz:

Posted

No wiecie wszystko u sznupka można zgolić ale nie wąsy. :eviltong:

Oby wszytsko było dobrze.

Widać na ostatnich fotkach jak futerko się zapuściło w schronie. :-(
.

Posted

AnkaG napisał(a):
No wiecie wszystko u sznupka można zgolić ale nie wąsy. :eviltong:

Oby wszytsko było dobrze.

Widać na ostatnich fotkach jak futerko się zapuściło w schronie. :-(
.

no znam się, widzisz Aniu, dlatego nie ścinałem :eviltong::eviltong:

Posted

..a się nie czpiac mojejm osoby proszę. Mnie te wasiska uderzyłypo prostu. Ja gust mam inny (patrz mój awtar :eviltong:) Dobrze że się w schronie zapuscił. Przynajmiej cieplej mu było. Reszta nalezy do włascicieli. Życze jak najlepiej.

Posted

bea_m napisał(a):
..a się nie czpiac mojejm osoby proszę. Mnie te wasiska uderzyłypo prostu. Ja gust mam inny (patrz mój awtar :eviltong:)

całe szczęście, że mu nie domalowałaś plamek :evil_lol::eviltong:;)

Posted

malawaszka napisał(a):
całe szczęście, że mu nie domalowałaś plamek :evil_lol::eviltong:;)

...a wiesz że nie pomyślałam o tym. Chocaż kilka białych to może by sie przydało ;). No zobaczymy jakie cudo zrobi z niego nowy domek :)

Posted

Witam. Własnie wróciłam z wizyty u weterynarza z Czarnuchem i nowym Państwem. Został odrobaczony, jest troche pogryziony na szyji, uszach no i ma blizne na powiece także musiał mieć rozerwaną przez inne psiury,ale tak poza tym jest zdrowy. Za 2 tygodnie będzie zaszczepiony na wirusowe choroby bo wścieklizne ma już za sobą. Ogólne Teo jest dużo młodszy niż myslano, jak go zobaczyłam to tylko powiedziałam ,że gnojek mały i wet potwierzdił ,że ma 9 do 15 miesięcy. Nie podnosi jeszcze nogi do sikania. AAA jest już ogolony , ma bardzo drobna budowe ciała coś w stylu foksteriera,nie długo beda fotki. Jestem cały czas w kontakcie z nowymi właścicielami ,bede im też zamawiać karme na krakvecie także będe miała cały czas nowe wiadomości,a jak narazie Teo dostanie tylko witaminki .Ogólnie jest świetny...poprostu mały djabełek . Ale widac ,że już zagląda za nowymi właścicielami jak tylko odejda kawałek od niego ,mówią ,że w domu też nie ma z nim żadnego kłopotu. Gania za piłeczka i chętnie wszystko wcina ,także mamy udaną adopcje. ;-)

Posted

madziara1983 napisał(a):
Witam. Własnie wróciłam z wizyty u weterynarza z Czarnuchem i nowym Państwem. Został odrobaczony, jest troche pogryziony na szyji, uszach no i ma blizne na powiece także musiał mieć rozerwaną przez inne psiury,ale tak poza tym jest zdrowy. Za 2 tygodnie będzie zaszczepiony na wirusowe choroby bo wścieklizne ma już za sobą. Ogólne Teo jest dużo młodszy niż myslano, jak go zobaczyłam to tylko powiedziałam ,że gnojek mały i wet potwierzdił ,że ma 9 do 15 miesięcy. Nie podnosi jeszcze nogi do sikania. AAA jest już ogolony , ma bardzo drobna budowe ciała coś w stylu foksteriera,nie długo beda fotki. Jestem cały czas w kontakcie z nowymi właścicielami ,bede im też zamawiać karme na krakvecie także będe miała cały czas nowe wiadomości,a jak narazie Teo dostanie tylko witaminki .Ogólnie jest świetny...poprostu mały djabełek . Ale widac ,że już zagląda za nowymi właścicielami jak tylko odejda kawałek od niego ,mówią ,że w domu też nie ma z nim żadnego kłopotu. Gania za piłeczka i chętnie wszystko wcina ,także mamy udaną adopcje. ;-)

:multi::multi::multi::multi: