Aga_Mazury Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Beti przytyła (boczki się zaokrągliły). Jest sympatyczną sunią, która dobrze w życiu napewno nie miała. image mi nie działa , zdjęcia niestety zza siatki więc niewiele widać Quote
majqa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Diana S napisał(a):Co za piękna sunia.... :-( Piękna ale ten smutek w oczkach...:-( Quote
Diana S Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Smutek, bo nikt jej nie chce pokochać....:-( :placz: Słoneczko kochane... Quote
majqa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kochana, biedna, nie spadaj wątkowo - tak nisko :-( !!! Quote
majqa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Śliczna sunia, mix rottka, sunia po okrutnych przejściach szuka domku i czlowieka by ponownie mu uwierzyć!!! Quote
majqa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Mix rottka, Betty wciąż szuka swojego domu, co ważniejsze kochającego człowieka, bo wtedy to jest prawdziwy dom...tylko taki nada sens życia temu skrzywdzonemu psu... Quote
majqa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Napiszcie mi proszę, czy w schronisku, gdzie jest Betty udało się komuś przełamać jej dystans wobec człowieka, zabrać na spokojny spacer? Krótko mówiąc, czy ktoś zajał się jej socjalizacją, pomocą jej w wyjściu z zamknięcia w sobie, po wiadomych przeżyciach (tak naprawdę wiadomych i znanych jedynie suni)??? Quote
lidka_park Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 no cóż... tak jak wspominałam narazie nie było czasu... wolontariuszy mało, a psiaków dużo... pytałam o sunie pracowników, którzy ją karmią i niby nie jest agresywna... ale psine trzeba zabrać na zewnątrz żeby tak naprawdę sie przekonać jaka ona jest. Jak będzie tylko możliwość, to postaram się zabrać ja na spacer w sobotę, ale też nic nie obiecuję. Quote
Areeek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 U nas w olsztynie niektore psy wydaja sie agresywne przez klatke a po wyjsciu to sa super psy.;) Quote
lidka_park Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Arek_1212 napisał(a):U nas w olsztynie niektore psy wydaja sie agresywne przez klatke a po wyjsciu to sa super psy.;) mam nadzieje, ze z Beti bedzie podobnie... ech, oby wkoncu sie udalo zabrac ja na spacerek :shake: Quote
Diana S Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 lidka_park napisał(a):mam nadzieje, ze z Beti bedzie podobnie... ech, oby wkoncu sie udalo zabrac ja na spacerek :shake: Żeby w końcu wiedziala co to znaczy wyjść poza kraty boksu...:-( :-( :-( Quote
majqa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Nie zapominajmy o pieknej, skrzywdzonej Betty szukającej domku pełnego serca i normalności !!! :roll: Quote
lidka_park Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 wczoraj udało się zabrać Betty na spacerek :multi: psinka była grzeczna, nie sprawiła problemów. Do psów jednak tak nie bardzo... Jak tylko dostanę fotki, to wstawimy. Teraz postaramy sie pracować z sunią Quote
Koperek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :crazyeye:Jakie CUUUUDO!!! ŚLICZNA!:loveu: Wspaniale, że możecie zabierać malutką na spacerki! Wiem, co to oznacza dla psiaków... ...ciekawe, czy patyczkiem, bądź piłeczką potrafi się bawić?;) Quote
Koperek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No to pięknie- nikt do dziewczęcia nawet nie zajrzy:-( ...a taka mądralinka z niej! Quote
majqa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 3mam kciuki za pracę z sunieczką! Super, że udało się zrobić krok spacerkowy. Betty jest śliczna! Quote
Koperek Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ojej, ciężka sprawa z NIUNIĄ... :-( :-( :-( To, że nikt nie zagląda to jakoś mała przeżyje, ale bez swojego domku to juz chyba długo nie...:placz: Jest PRZEPIĘKNA! Taka MĄDRALINKA- jak patrzy na człowieka:crazyeye: Pokora aż z niej bije! Będzie grzeczna, pokocha całą sobą!!! ...tylko ją zabierz do domu! :-( Quote
Recommended Posts