GrubbaRybba Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Helga, marsz na pierwszą, pokazać się wszystkim. Domku, gdzie jesteś? Quote
*zaba* Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 On jest twoim przyjacielem twoim partnerem, twoim obrońcą, twoim psem. Ty jesteś jego życiem, jego miłością, jego panem. On będzie twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia jego serca. Ty jesteś mu winien zasłużyć na takie oddanie." Autor nieznany Quote
Lemoniada Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 GrubbaRybbo, wielkie dzięki za allegro! Jest super:loveu: Nie mam niestety czasu by osobiście odwiedzić sunię, ale mam parę nowin. Dobra wiadomosć jest taka, że Helgusia trochę przybrała na wadze:) Nadal czuje się zagubiona, ale z racji wieku i choroby jest w schronisku na specjalnych prawach. Niedobrze, bo wyniki krwi wykazały, że Helga ma chore serduszko:shake: Co nie jest specjalnie dziwne u psów w wieku 14 lat, ale może być dla kogoś przeszkodą w adopcji... Prosimy, czy kogoś wzruszy los ślicznej rudej Helgi? Quote
Gosiapk Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Skąd wiadomo, że Heldzia ma 14 lat? :razz: Quote
GrubbaRybba Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Lemoniada napisał(a):GrubbaRybbo, wielkie dzięki za allegro! Jest super:loveu: Nie ma sprawy :oops:. Wiesz, że zawsze zrobię allegro, każdemu psiakowi. Wczoraj też wkleiłam więcej zdjęć Helgi (z wątku) i zmieniłam trochę tytuł, bo tamten jakoś nie generował wystarczającej oglądalności. Może teraz będzie lepiej. Lemoniada napisał(a):Dobra wiadomosć jest taka, że Helgusia trochę przybrała na wadze :) Nadal czuje się zagubiona, ale z racji wieku i choroby jest w schronisku na specjalnych prawach. Niedobrze, bo wyniki krwi wykazały, że Helga ma chore serduszko :shake: Co nie jest specjalnie dziwne u psów w wieku 14 lat, ale może być dla kogoś przeszkodą w adopcji... Prosimy, czy kogoś wzruszy los ślicznej rudej Helgi? Oj, marniutko, że serduszko jest chore. Wiem, że to jest "prawie" normalne u psiaków w tym wieku, ale mimo wszystko szkoda. :-( Dobrze, że Helguni poprawił sie apetyt. :loveu: Oby było już tylko lepiej. :kciuki: Quote
GrubbaRybba Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Buuu... :placz: nikt nie odwiedza Helgi. A biedna staruszeczka czeka na swojego człowieka i na swoją szansę. Quote
Lemoniada Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Gosiapk napisał(a):Skąd wiadomo, że Heldzia ma 14 lat? :razz: Tak wynika z kartoteki. Helga była już raz, przed laty, adoptowana, ale "państwo" o nią nie dbali... Sunia biegała samopas po mieście, mizerniała i chudła coraz bardziej, nikogo nie obchodził jej los:placz: W końcu została przyprowadzona z powrotem do schroniska. Czy ktoś wreszcie da jej szansę?:-( Quote
oktawia6 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 dobre allegro ma Helga-oby ktoś ją zaadoptował:-( Quote
*zaba* Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Rude slonko sie przypomina i bardzo o domek prosi. Quote
*zaba* Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dzis podobno jest Dzien Kundelka... Helgusiu,zycze Ci domku,takiego na zawsze. Quote
oktawia6 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 bladziutko to widzę-by znalazł się dobry dom dla Helgi:shake: czy ona ma allegro? Quote
Lemoniada Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Pomocy! Helga nie przeżyje zimy w schronisku, chuda, wynędzniała i z chorym serduszkiem... Domek potrzebny na cito:placz: Quote
Recommended Posts