magda z. Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 super by było:) zawsze by była nardziej widzoczna, także dla ludzi, którzy tutaj nie zaglądają. Quote
natija Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 hopsaj w gore....rzeczywiscie,mialaby wieksze szanse:) Quote
natija Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 hopsaj do gory,szukaj domku dla siebie.... Quote
oktawia6 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Lemoniada-czy są już wyniki badań, które pozlecała ARKA? czy Helga ma swoje allegro? Quote
Lemoniada Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Nie wiem nic o wynikach, napiszę jutro sms lub zadzwonię. a w sprawie allegro napisałam do GrubbejRybby, czekam na odpowiedź:) Pamiętajcie o Helguni! Quote
oktawia6 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Lemoniada'] Nie wiem nic o wynikach, napiszę jutro sms lub zadzwonię. a w sprawie allegro napisałam do GrubbejRybby, czekam na odpowiedź:) Pamiętajcie o Helguni! [/quote] o.k. to zaypytaj się wetki bo krew ARKA zleciła-teraz trzeba monitowac wyniki;) Quote
natija Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 jejku wchodze tu i patrze,ze biedna nawet nikt nie podnosil:( pomozcie jej......chociaz tak..... Quote
Lemoniada Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Ja dużo nadgodzin ostatnio w pracy biorę i wracam późno do domu:( Kurczę, nie mam już nic na komórce, ale może spróbuje zadzwonić jutro z pracy jak szefa nie będzie w pokoju. Stęskniłam się za Helgunią... Quote
oktawia6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 oktawia6 napisał(a): o.k. to zaypytaj się wetki bo krew ARKA zleciła-teraz trzeba monitowac wyniki;) z pewną dozą nieśmiałości.....ponawiam pytanie...... Quote
natija Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 mykaj na gore i szukaj domku dla siebie.... Quote
natija Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 kto przygarnie kochana suczke.....ona tak potrzebuje domku... Quote
*zaba* Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Domku,no gdzie ty jestes? Helgunia na gore,pokazac sie prosze. Quote
Recommended Posts