tanitka Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 wyjdzie z tego jestem pewna, ale co problem, to problem:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Fela miala spotkanie z pania behawiorystką...okazalo sie, ze nowa Pancia Feli kiedys juz miala do czynienia z tą panią przy okazji opieki nad innym psiakiem...wiec wiedziala, ze dobrze trafila:) spotkanie przebieglo sympatycznie...podsumowując...Fela ma jak najbardziej szanse na bycie normalnym, pewnym siebie szczesliwym psem...potrzeba czasu, milosci i cerpliwosci...nie wiem jak z czasem ale reszty to panstwo Feli mają az w nadmiarze...takze wszystko bedzie oki:) wlasnie zostal wyslany do mnie mail z nowymi fotkami Feli...jak dojdzie to od razu wklejam:) Quote
Bonsai Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 To czekamy na zdjęcia! :cool3: A mój Adagirek jedzie właśnie do Zamościa! :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Bonsai napisał(a):To czekamy na zdjęcia! :cool3: A mój Adagirek jedzie właśnie do Zamościa! :loveu: o ktorej bedzie? moze potrzebuujecie pomocy?? Quote
Bonsai Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 O 21, ale wszystko już jest ustalone. I tak dzięki za pomoc! Może umówisz się z nowym Państwem Adagira na spacerek? :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Bonsai napisał(a):O 21, ale wszystko już jest ustalone. I tak dzięki za pomoc! Może umówisz się z nowym Państwem Adagira na spacerek? :cool3: jaaaasne...bardzo chetnie...daj mi namiary...to sie umowie na wizyte poadopcyjna:) Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 hihihi mialam wlasnie wklejac te fotki:) Quote
Bonsai Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jaka ona piękna! :loveu: I jak ma dobrze! :) Quote
sacred PIRANHA Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Bonsai']Jaka ona piękna! :loveu: I jak ma dobrze! :) hihihi....noooo...tej to dobrze:cool3: widzicie gdzie jest Fela? ...juz ją rozpieszczają:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 moi mili...Fela ma juz normalna wagę, sierść się poprawia (okazalo sie ze mala miala swierzbowca...wiec zastrzyki poszly w ruch!)...potrafi się juz bawić piłką i robi to czesto i chetnie....jedyny problem...agresja...obcy ludzie są jej zbedni i najlepiej jakby sie trzymali chyba z daleka...ale panstwo Feli i pani trener nad tym pracuja:) czekam na fotki:) Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 zaraz wyłączą dogo...mam nadzieje ze zdaze wrzucic nowe fotki kochanej Feli - warszawianki z Zamoscia:) Tim tez ma taki sznurek...jego ukochana zabawka:) po prostu szczesliwa sunia!! (lezka w oku sie kreci) Quote
tanitka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 kochana Fela, odebrana z interwencji właścicielowi sadyście, nie wiedziąła co to zabawki, ma teraz dom z prawdziwego zdarzenia i jest szczęśliwa!:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 są nowe zdjęcia Feli...czułam, ze tej psinie sie trafi dobrze, ale ze az tak! popatrzcie jak ona jest piękna!! Quote
tanitka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 a czy wiesz, ze Fela będzie moim gościem na kilka dni, jak Państwo wyjadą z POlski?:razz: Quote
sacred PIRANHA Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 tanitka napisał(a):a czy wiesz, ze Fela będzie moim gościem na kilka dni, jak Państwo wyjadą z POlski?:razz: taaaaaaaaaaaaak? ja nic nie wiem:shake:...hmmm...zazdroszcze:) :diabloti: ja normlanie ciebie tanitka musze odwiedzic w tej wawie:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 a wlasnie szukam transportu dla kotka z zamoscia do wawy...moze sie przejade hihii:) Quote
tanitka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 no to zapraszamy!!!:lol: a to nasz wspólny spacer wczoraj. poznałam już osobiście piękną Felę:lol: i z moją dropiastą Quote
sacred PIRANHA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 jejku ja kce do wawy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Wiedźma Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A ja to chętnie obejrzałabym zdjęcia... Najlepiej dużo. Quote
Recommended Posts