Wola Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 i bardzo mnie to cieszy. Choć wolałabym obejrzeć jego fotki z nowego domku :roll: Quote
karolina1 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Nowe Fotki Bandosia ;** Tu na ostatnim zdjęciu...takie smutne oczka :-( Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :-(....śliczniutki smutasek ..... http://img156.imageshack.us/img156/9885/sauron6uo9.jpg Quote
Tengusia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 on jest taki sliczny i juz tak dlugo siedzi za kratkami :( Quote
natalia_aa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 I jeszcze jedna fotke znalazlam z dzisiejszej wizyty: Fotki byly robione w tempie ekspresowym bo za duzo ludzi sie krecilo i wolontariuszy z psami i Sauron byl poddenerwowany... Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Śliczny z niego piechol :loveu:... szkoda że nie ma dla niego człowieczka do pary :shake: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 oj... a mój ulubieniec:loveu: na tyłach :razz::razz: Quote
natalia_aa Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Niose dobre wiesci :D:D Wiadomosci z pierwszej chwili Sauron trafil do nowego domku :) Trafil do mlodych ludzi, dziewczyny z chlopakiem, mieli juz asta i bulterriera, obydwa psy pogodzili z jamnikiem swojej mamy. Saurona jednak nie beda probowac z nim socjalizowac, zwlaszcza, ze to juz 12 letni pies i mglby psychcznie tego nie przezyc wiec wraca do swojej panci Postaram sie jakos w przyszlym tygodniu moze podjechac do tych ludzi, zaprosic na forum i porobic psiakowi zdjecia :) Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='natalia_aa']Niose dobre wiesci :D:D Wiadomosci z pierwszej chwili Sauron trafil do nowego domku :) Trafil do mlodych ludzi, dziewczyny z chlopakiem, mieli juz asta i bulterriera, obydwa psy pogodzili z jamnikiem swojej mamy. Saurona jednak nie beda probowac z nim socjalizowac, zwlaszcza, ze to juz 12 letni pies i mglby psychcznie tego nie przezyc wiec wraca do swojej panci Postaram sie jakos w przyszlym tygodniu moze podjechac do tych ludzi, zaprosic na forum i porobic psiakowi zdjecia :) :multi::multi::multi:cieszę i trzymam :kciuki: aby wszystko poszło oki Quote
karolina1 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Już po wiadkomości skakałam jak szalona po domu, wszystky patrzeli na mnie jak na wariatke:razz:. Ale nie wiem jak wyrazić radość.Ahh normalnie nie zasne dziś.!!!!!1 :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alicja wyrwała mnie z łóżka wiadomością bo leże i dogorywam... tera moge iść umrzeć :loveu::loveu::loveu: SAURONIK!!! spisuj sie chłopie ... kochaj... bo takiej szansy nie możesz stracić :loveu::loveu: Quote
Wola Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No rewelacja !!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: To tydzień świetnych wiadomości !!!!!! Koks, Greta, Sauron... No nie mogę uwierzyć :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
natalia_aa Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='clockwork']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alicja wyrwała mnie z łóżka wiadomością bo leże i dogorywam... tera moge iść umrzeć :loveu::loveu::loveu: SAURONIK!!! spisuj sie chłopie ... kochaj... bo takiej szansy nie możesz stracić :loveu::loveu: Tez chcialam Cie poinformowac ciotka, ale niemiala telefonu do Ciebie :) I nie umieraj nam kochana, bo znajac zycie i Polskie prawo jeszcze sporo psiakow do adopcji przed nami... Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Wola']No rewelacja !!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: To tydzień świetnych wiadomości !!!!!! Koks, Greta, Sauron... No nie mogę uwierzyć :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:oby tak dalej :loveu: Quote
natalia_aa Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 No tylko nie zachwalajcie zbyt mocno, bo sie dobra passa skonczy :evil_lol: Quote
Kora- Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Haa!!!! Nareszcie :evil_lol: Sauron! UDAłO CI SIę!! CO ZA SZCZęśLIWY TYDZIEN!! Quote
andzia69 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 a ja się będę cieszyć naprawdę za jakiś czas...a dziś tylko troszeczkę:lol: jakoś ostatnio adopcje nie napawają mnie optymizmem:shake: Quote
natalia_aa Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 No to mozemy sobie rece uscisnac. Z reszta mowilam juz dziewczynom co by sie tak nie cieszyly... Ja sie juz nauczylam, po tylu nieudanych adopcjach, ktore zapowiadaly sie rewelacyjnie, ze sam fakt adopcji to dopiero polowa sukcesu, teraz jeszcze trzeba sobie z psem poradzic i przede wszystkim chciec... Oczywiscie nie ma tu zadnej aluzji do Mikea Quote
Recommended Posts