Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niose dobre wiesci :D:D Wiadomosci z pierwszej chwili Sauron trafil do nowego domku :)

Trafil do mlodych ludzi, dziewczyny z chlopakiem, mieli juz asta i bulterriera, obydwa psy pogodzili z jamnikiem swojej mamy. Saurona jednak nie beda probowac z nim socjalizowac, zwlaszcza, ze to juz 12 letni pies i mglby psychcznie tego nie przezyc wiec wraca do swojej panci

Postaram sie jakos w przyszlym tygodniu moze podjechac do tych ludzi, zaprosic na forum i porobic psiakowi zdjecia :)

Posted

[quote name='natalia_aa']Niose dobre wiesci :D:D Wiadomosci z pierwszej chwili Sauron trafil do nowego domku :)

Trafil do mlodych ludzi, dziewczyny z chlopakiem, mieli juz asta i bulterriera, obydwa psy pogodzili z jamnikiem swojej mamy. Saurona jednak nie beda probowac z nim socjalizowac, zwlaszcza, ze to juz 12 letni pies i mglby psychcznie tego nie przezyc wiec wraca do swojej panci

Postaram sie jakos w przyszlym tygodniu moze podjechac do tych ludzi, zaprosic na forum i porobic psiakowi zdjecia :)

:multi::multi::multi:cieszę i trzymam :kciuki: aby wszystko poszło oki

Posted

Już po wiadkomości skakałam jak szalona po domu, wszystky patrzeli na mnie jak na wariatke:razz:. Ale nie wiem jak wyrazić radość.Ahh normalnie nie zasne dziś.!!!!!1 :multi::multi::multi:

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Alicja wyrwała mnie z łóżka wiadomością bo leże i dogorywam...

tera moge iść umrzeć :loveu::loveu::loveu:

SAURONIK!!! spisuj sie chłopie ... kochaj... bo takiej szansy nie możesz stracić :loveu::loveu:

Posted

No rewelacja !!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
To tydzień świetnych wiadomości !!!!!!
Koks, Greta, Sauron... No nie mogę uwierzyć :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Alicja wyrwała mnie z łóżka wiadomością bo leże i dogorywam...

tera moge iść umrzeć :loveu::loveu::loveu:

SAURONIK!!! spisuj sie chłopie ... kochaj... bo takiej szansy nie możesz stracić :loveu::loveu:

Tez chcialam Cie poinformowac ciotka, ale niemiala telefonu do Ciebie :) I nie umieraj nam kochana, bo znajac zycie i Polskie prawo jeszcze sporo psiakow do adopcji przed nami...

Posted

[quote name='Wola']No rewelacja !!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
To tydzień świetnych wiadomości !!!!!!
Koks, Greta, Sauron... No nie mogę uwierzyć :loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu:oby tak dalej :loveu:

Posted

No to mozemy sobie rece uscisnac. Z reszta mowilam juz dziewczynom co by sie tak nie cieszyly...

Ja sie juz nauczylam, po tylu nieudanych adopcjach, ktore zapowiadaly sie rewelacyjnie, ze sam fakt adopcji to dopiero polowa sukcesu, teraz jeszcze trzeba sobie z psem poradzic i przede wszystkim chciec... Oczywiscie nie ma tu zadnej aluzji do Mikea