Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [B]Przepraszam za off :offtopic:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006263#post9006263"][B]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006263#post9006263[/B][/URL] Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_14_1.gif[/IMG]idziemy....................[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]po obiadku koniecznie na spacerek ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/animals/3/062.gif[/IMG] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]podwieczorek dla piesecka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 No to teraz ja szybko zabieram na spacerek slodziaka... Bo dzisiaj dostal ode mnie pyszna puszeczke w realu :) Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to teraz siq przed snem ..........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Sauron się zrobił chyba jeszcze większy miziak niż na początku :cool3: Jak tylko Natalia poszła zamienić psiaki bo robiłyśmy zdjęcia, to ja szybciutko na paluszkach do krat i wygłaskałam "mordercę" :evil_lol: a obie rączki mam całe:eviltong: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/animals/3/062.gif[/IMG]doberek Sauroniku [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Wola']Sauron się zrobił chyba jeszcze większy miziak niż na początku :cool3: Jak tylko Natalia poszła zamienić psiaki bo robiłyśmy zdjęcia, to ja szybciutko na paluszkach do krat i wygłaskałam "mordercę" :evil_lol: a obie rączki mam całe:eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo on sie chyba nie może już doczekać swojego pana... miziania regularnego i miłości obustronnej :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 o tak... mówi się o psiakach o silnej psychice i słabej... Dla mnie to bez różnicy, każdy cierpi tak samo.... Niech się wkońcu domek znajdzie Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=3]z Sauronikiem na psacerek ....[/SIZE] ale proszę też zagladnijcie ....:-([/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=4][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070[/URL] [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=278860863[/URL][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 A ja przychodze z obiadkiem :) PS: Oj Alicja widzialam zdjecia Zuzi na molosach, wczoraj na amstaff blue i po prostu az plakac sie chce... Moja mam byla normalnie w szoku, jak zobaczyla to porownanie normalnego mastiffa z Zuzka to po prostu nie mogla sobie wyobrazic jak mozna doprowadzic psa do takiego stanu :shake: A ona nie pierwsza i nie ostatnia niestety... Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='natalia_aa']A ja przychodze z obiadkiem :) PS: Oj Alicja widzialam zdjecia Zuzi na molosach, wczoraj na amstaff blue i po prostu az plakac sie chce... Moja mam byla normalnie w szoku, jak zobaczyla to porownanie normalnego mastiffa z Zuzka to po prostu nie mogla sobie wyobrazic jak mozna doprowadzic psa do takiego stanu :shake: A ona nie pierwsza i nie ostatnia niestety...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to najbardziej boli ...że nie 1sza i nie ostatnia niestety :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:...oj wieczorne siq..............[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]doberek Sauroniku .......[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Tak sobie weszlam tutaj dzisiaj i pomyslalam ile jescze miesiecy bedziemy go tak hopac... kiedy on w koncu trafi do jakiegos kochajacego domku... :shake: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='natalia_aa']Tak sobie weszlam tutaj dzisiaj i pomyslalam ile jescze miesiecy bedziemy go tak hopac... kiedy on w koncu trafi do jakiegos kochajacego domku... :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :shake:..czyli masz podobne myśli co ja...kazdego ranka kiedy wchodzę na Dogo i najpierw biegnę na nasze bullątka :loveu:myślę czy Sauronik albo któreś inne pójdzie do domeczku ...Sauronik nie ma jakoś szczęścia ...a tak bardzo chcialabym aby domek się znalazł :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:i wieczorne mizianko .... [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...coraz nas tu mniej .....[/B][/COLOR][/FONT] [/RIGHT] Quote
natalia_aa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 I nocny spacerek :) Czy to hopanie naprawde musi zawsze przechodzic w rutyne? Nie wiem ale cos ostatnio po prostu jak widze Sauronka to wymiekam, tyle czasu juz siedzi w tym schronie i nic. I nie potrafie mu w zaden sposob pomoc :shake: Quote
Wola Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jak byłam w schronisku to nie mogłam przejść obok niego obojętnie...Taki smutny, przyklejony do kraty wręcz błagał o zainteresowanie sobą... Nie wiem jak ludzie to robią że tego nie widzą, a może nie chcą widzieć? Czy taki już los psiaka że święta spędzi za kratkami? w święta nikt nie powinien być sam... Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Wola']Jak byłam w schronisku to nie mogłam przejść obok niego obojętnie...Taki smutny, przyklejony do kraty wręcz błagał o zainteresowanie sobą... Nie wiem jak ludzie to robią że tego nie widzą, a może nie chcą widzieć? Czy taki już los psiaka że święta spędzi za kratkami? w święta nikt nie powinien być sam...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie powinien spędzać świąt sam ...... oć Sauroniku.........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Wola']Jak byłam w schronisku to nie mogłam przejść obok niego obojętnie...Taki smutny, przyklejony do kraty wręcz błagał o zainteresowanie sobą... Nie wiem jak ludzie to robią że tego nie widzą, a może nie chcą widzieć? Czy taki już los psiaka że święta spędzi za kratkami? w święta nikt nie powinien być sam...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:-(:-( płakać mi sie chce.... tyle bidulków, tyle nieszczęść... i wszystkie za sprawą "inteligentnych HOMOSAPIENS" ...... gdzie do jasnej anielki [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]miłosierdzie[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] naszego rzekomo katolickiego narodu... [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]miłość i pomoc[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] dla stworzeń bożych :-( jak ONI mogą przystępować do komunii w niedziele po tym co robia tym swoim psiakom, jak wyrzucają, jak udają że nie widzą potrzebjących............ sorry... tak mnie wzięło na przemyślenia... przedświąteczne.... w okresie kiedy wszyscy cieszą sie świętami... najbardziej zakłamanym okresie roku..... a do tego to okres zimowy-kiedy mróz, śnieg, chłód, deszcz powoduje że cierpie razem z tymi psiakami- myśląc o tym że nie mogą jak mój klocuszek zapakować sie w pościelke, położyć na posłanku i grzać dupci w cieplutkim domu.......:-( powoli wymiękam.... chyba jestem za miękka... psycha mi siada :-( [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts