Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie wysłałam choineczkę, a adresat na pewno przyłączy się do naszej akcji;) zwerbuję jeszcze trochę rodziny i koleżanki psiary:)
Tekst jest świetny, cała prawda w małej pigułce

Posted

Hehe no wlasnie ja w tym samy celu tu wpadlam, bo jak zobaczyla ze ostatni raz byl ciotka Alicja o 7 rano to sie za glowe zlapalam :) Wiec jak tylko wroci ze spacerku z Karola, damy mu cos dobrego do jedzonka :)

Posted

to ja od rana zabieram na siq i na pewno na żywo też dziś odwiedzę;) zrobiłam już sobie toplistę spacerów do wykonania ale jeśli Sauronek nie wyjdzie to i może znaleźć na niej swoje miejsce;)

Posted

Wola napisał(a):
to ja od rana zabieram na siq i na pewno na żywo też dziś odwiedzę;) zrobiłam już sobie toplistę spacerów do wykonania ale jeśli Sauronek nie wyjdzie to i może znaleźć na niej swoje miejsce;)

wymiziaj Sauronka:loveu: od Cioteczki Alicji

Posted

jeśli któraś Cioteczka chce darmowe lekcje latania to polecam spacer z Sauronem :evil_lol: miziałam miziałam... ale na spacerek też chciałam wziąć jak po jednej prostej fruwałam po lesie to postanowiłam z nim wrócić.
Chodziłam na spacery z Lalą, z Kasparem...to są psy jak do zaprzęgu... Ale jak wzięłam Saurona to myślałam że mi rękę urwie :megagrin: ale za to fajnie się latało :lol:

Posted

[quote name='Wola']jeśli któraś Cioteczka chce darmowe lekcje latania to polecam spacer z Sauronem :evil_lol: miziałam miziałam... ale na spacerek też chciałam wziąć jak po jednej prostej fruwałam po lesie to postanowiłam z nim wrócić.
Chodziłam na spacery z Lalą, z Kasparem...to są psy jak do zaprzęgu... Ale jak wzięłam Saurona to myślałam że mi rękę urwie :megagrin: ale za to fajnie się latało :lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam wprawę ....Ozzy też nieźle dawal popalić ;)

:calus: super że byłaś z Sauronkiem na spacerku