Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]....przyniosłam sniadanko ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 No pieknie sniadanko bylo rano a spaceru ani widu ani slychu... Wiec zabieram mojego bandosia i maszerujemy na pierwsza :) Quote
Kora- Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No i ja zabieram Bandosia na wieczorny spacerek. :) Quote
natalia_aa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 To ja jeszcze zapraszam na ostatnie siku przed snem :) Quote
Wola Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 a ja idę po cichu go obudzić i kradnę go ze schroniska:cool3: niestety tylko na spacerek, ale może ktoś go na nim wypatrzy Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]No na spacerek ....biegusiem pobiegać za śnieżkami .........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 No widze ze psiak wybiegany, ale gdzie Ty ciotka snieg widzisz? Ja zabieram na jogging za patyczkami :) Quote
Wola Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 bo my w innej strefie klimatycznej jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbyś nad brzegiem nie mieszkała albo smog zza okna nie przysłaniałby chmur to też byś śnieg miała:eviltong: Quote
clockwork Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuuhahahah... byłam dziś wirtualnie u Sauronika... ino pomyliłam wątki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Sauron- tak indywidualnie teraz :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='natalia_aa']No widze ze psiak wybiegany, ale gdzie Ty ciotka snieg widzisz? Ja zabieram na jogging za patyczkami :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u mnie od rana byla śnieżyca....teraz zaczyna się chlapa ....ciekawie bedzie jak na noc zamarznie :razz::razz: oć Sauroniku .... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 jak zamarznie to rano zrobi się ślizgawa... nie przyjemna sprawa... Trza będzie raki na buty i w drogę z Sauronkiem;) Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='Wola']jak zamarznie to rano zrobi się ślizgawa... nie przyjemna sprawa... Trza będzie raki na buty i w drogę z Sauronkiem;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja już mialam super ślizg z moim Ozzulkiem w ubiegłym roku zimą ...pod warstwą śniegu był lód ...pal 6 jak Ozzul pociągnął poszłam slizgiem ...ale tam był też kamień :diabloti:skończyło się na stłuczonym kolanie które było wielkosci głowy :oops:i koloru czerwonej kapusty :diabloti:...a jeszcze lekarz sie pytał czy napewno chcę L4:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ach te psiaki, kiedyś moja Owczarka [*] pociągnęła mnie na śliskich schodach i tyłeczkiem po wszystkich zjechałam. Psiakom się wybacza;) Quote
Kora- Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Hehe, ja w schronisku raz jak brałam Góralke przejechałam dupskiem bo kafelkach ;D Bo mokre były się poślignełam i bu. A ja sobie wezmę Sauronka na wieczorny spacerek.:evil_lol: [IMG]http://fzowiczka.w.interia.pl/4ea6f5240f098987%20copy.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cudeńko :loveu:cioteczka przyszła dać buziaka na dogobranoc [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kora- Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 A druga cioteczka wziąść go na spacerek. :) Quote
natalia_aa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Heh oj ciotka clockwork co sie dziwisz ze mylisz watki, zobacz ile jest tych psiakow w potrzebie, po prostu czlowiek nie nadarza... Ale skoro juz polapalam sie gdzie jestem, zabiore slodziaka na nocny juz spacerek :) Quote
Paula Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dawno nie byłam u Saurnoka :oops: Biedaczek ciągle marznie w schronie :placz: Sauron ma nadal ogłoszenia na: [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/684320_sauron_bandog_szuka_dobrego_domu.html[/url] [url]http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=12104[/url] [url]http://www.ogloszenia.24polska.pl/darmowe_ogloszenia/psy/sauron_bandog_szuka_dobrego_domu_9744.html[/url] [url]http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/pozostale/showAdvert966899.html[/url] Quote
Wola Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 tyle ogloszeń... wszystkie psiaki się gdzieś wrzuca, ale bez efektu... Czy choć jeden telefon był w sprawie któregokolwiek z psiaków? ja np nie dostałam żadnego maila w sprawie reszty(tych Psiaków przeze mnie ogłoszonych)... Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]już biegniemy na siq.........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]moja teściowa też wyszła z moim miniaturkiem na spacera... wróciła z dziurami w spodniach i zdartymi kolanami... a ja zawsze powtarzam... klękaniu stanowcze NIE! :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 [quote name='Wola']tyle ogloszeń... wszystkie psiaki się gdzieś wrzuca, ale bez efektu... Czy choć jeden telefon był w sprawie któregokolwiek z psiaków? ja np nie dostałam żadnego maila w sprawie reszty(tych Psiaków przeze mnie ogłoszonych)...[/quote] No ja mialam jeden w sprawie Bullgotka z takiego wlasnie ogloszenia i dzieki niemu pani bedzie go oglaszac w calej Łodzi, porobimy plakaty...moze cos sie ruszy :) Takze warto oglaszac, naprawde... bo moze choc jedna bida dzieki nim znajdzie nowy dom :) Mastiffka oglaszana jakos na poczatku tego roku przez taka ostra akcje z tymi ogloszeniami znalazla dom w przeciagu miesiac od przyjscia do schroniska (sama ja znalazlam, stad tak mi zalezalo) Quote
Wola Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 pamiętam ją, z Józiem [*] była przez chwilę, albo jego boks zajmowała. Ogłoszenia dobra sprawa ale ja w gorącej wodzie kąpana i bym chciała żeby już na raz wszystkie w domach były. Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A cioteczka Alicja wpadła z kolacyjką do Ciebie:loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 to ja zabiorę na spacerek a potem dam śniadanko co by się siadełko nie zrobiło od biegania z pełnym brzuchem:) Quote
Recommended Posts