Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
cudna jest ta trojca, fotecki !!!
oby te przespane noce to już kanon sie zrobil

Nie spełniło się, dziś znowu obódził mnie ból, ręki nie mogłam wyprostować, dostałam sporego przykurczu:sad: Jak tak dalej pójdzie, to J będzie musiał mnie karmić:angryy:
Teraz jest już dobrze, bo łapka wróciła do pozycji wyprostowanej, ale znów dziś zemdlałam z bólu:sad:
Czekam na wolny termin i konsultację ortopedyczną u specjalisty w Krakowie:razz:
Muszę też zrobić kolejny RM, tym razem kręgosłupa i CT głowy, żeby wykluczyć to, co najgorsze:nerwy: Czeka mnie też konsultacja u neurologa:razz: Chyba mam dosyć. Ten cholerny zamrożony bark zamiast się poprawiać to się pogarsza z dnia na dzień:bigcry:

Fides79 napisał(a):

Ten zajączek to straszny maminsinek:loveu: On chyba czuje, że z moją ręką coś nie tak, bo często przychodzi, podnosi ją nosem, albo mnie liże po ramieniu:crazyeye: I często się do mnie przytula.

A tu na poprawienie humoru jeszcze kilka fot z zapomnianego już spacerku;-)

Posted

WATACHA napisał(a):
W pierwszej sekundzie pomyślałam, że to obok niego to kupa (taka duża, a taki mały piesek ;))
https://lh4.googleusercontent.com/-UsrNydqq8jA/UUYbmZwA5ZI/AAAAAAAAfas/dZ9hz1LnQcM/s640/Psy (86).JPG

Życzę zdrowia i dobrych wyników badań.
A bierzesz coś na wzmocnienie kości i stawów?

Nie lubię niepotrzebnie faszerować się prochami, bo i tak już za dużo ich łykam, a wszystkie te środki to chemia, a ja mam już dosyć chemii;-)Brałam przez dłuugi okres środki na wzmocnienie stawów, ale to wydawanie ogromnej kasy na goowno, które nie pomaga - nie będę nabijać kabzy koncernom farmaceutycznym:razz: Teraz ograniczam się do proszków i żelu p.bólowych:cool3:

Posted

Doginka napisał(a):
Nie lubię niepotrzebnie faszerować się prochami, bo i tak już za dużo ich łykam, a wszystkie te środki to chemia, a ja mam już dosyć chemii;-)Brałam przez dłuugi okres środki na wzmocnienie stawów, ale to wydawanie ogromnej kasy na goowno, które nie pomaga - nie będę nabijać kabzy koncernom farmaceutycznym:razz: Teraz ograniczam się do proszków i żelu p.bólowych:cool3:

Może poszukaj czegoś naturalnego coby pomogło :)

Posted

Doginka napisał(a):
Powiem ostatni raz - NA TO NIE MA LEKARSTWA:sad:

Na nowotwór też nie ma lekarstwa, a jednak naturalne produkty pomagają w leczeniu - np. limonen czy sok z granata. Wiadomo, że nie wyleczy, ale może pomoże coś?

Czekaj, bo ja już nie wiem o czym teraz mowa, o wzmacnianiu kości i stawów?

Posted

Doginka napisał(a):

Ja akurat jestem przeciwnikiem proszków i faszerowania różnymi środkami.Myślałam o czymś bardziej naturalnym np chrząstka rekina.

Posted

Korenia napisał(a):
Na nowotwór też nie ma lekarstwa, a jednak naturalne produkty pomagają w leczeniu - np. limonen czy sok z granata. Wiadomo, że nie wyleczy, ale może pomoże coś?

Czekaj, bo ja już nie wiem o czym teraz mowa, o wzmacnianiu kości i stawów?

Jest wielu lekarzy leczących naturalnymi metodami nowotwory z dużymi efektami.A chemioterapia podobno niszczy tylko 2 procent komórek nowotworowych, w większości przypadków bardziej szkodzi niż pomaga, ale to inna i długa historia.

Posted

WATACHA napisał(a):
Jest wielu lekarzy leczących naturalnymi metodami nowotwory z dużymi efektami.A chemioterapia podobno niszczy tylko 2 procent komórek nowotworowych, w większości przypadków bardziej szkodzi niż pomaga, ale to inna i długa historia.

Wiem, wiem. Studiuję taki kierunek studiów, że takie rzeczy są mi znane. Te 2 % to na pewno przesada, ale jest to osobnicza cecha - jak i czy organizm jest podatny na takie, a nie inne leczenie.

Posted

Korenia napisał(a):
Wiem, wiem. Studiuję taki kierunek studiów, że takie rzeczy są mi znane. Te 2 % to na pewno przesada, ale jest to osobnicza cecha - jak i czy organizm jest podatny na takie, a nie inne leczenie.

Opcji jest wiele , co badania to inna opinia ;)